<< Followers (315) >>

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

This contact form was created by Freedback.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501


FIND ME ON IG:

IG: babylicious_beauty

++++++++++++++++++++++

Tuesday, January 29, 2013

:: Myracle set beauty ♥ RM150 inc postage ♥

♥ Myracle set beauty ♥

TAWARAN HEBAT! 10 hari sahaja
Sehingga 3/2/12.

Harga :RM150 inc postage


BERMINAT? Pm /Whatsapp Ayda 0123884233 tq

1 set > Collagen Spray + Collagen Soap

♥ PENGGUNAAN YANG RINGKAS♥

1 set hanya ada 2 item sahaja, iaitu collagen spray(65ml) dan collagen soap

TIDAK perlu toner ,night cream, day cream, dan serum.

Kandungan dlm MYRACLES Collagen Spray 65ML :
- Oxygen Water
- Aloe Vera
- Extract Buah Delima
- Rumpai Laut

Kandungan Utama dalam Myracles Collagen Soap 75 GRAM :
- Aloe Vera
- Extract Buah Delima
- Rumpai Laut
- Sarang Burung Walit

MYRACLES Collagen Spray - 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT

*Produk 100% Buatan Malaysia
*Di Kilangkan Di Bio Kedah
*Sumber Collagen Serta Bahan Mentah 100% dari FAMA

Short Term Effect:
Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan berkurangan.

Long Term Effect:
Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift)

Harga pasaran RM 170.00
percuma pos dalam semenanjung

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, January 28, 2013

:: Promo SHISEIDO BLACK & NATURGO MASK

♥ Promosi SHISEIDO BLACK MASK & NATURGO MASK ♥

Price: RM65 inc postage (50pcs/box)
COD: RM60

Trial :RM1.50/pc min 10pcs + add RM5 postage

*valid sehingga 10/2/13

nak COD ?? Boleh area Ukay Perdana/Menara celcom Jln Semarak. Berminat pm/whatsapp ayda 0123884233 tq

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

:: Kapsul Kurus FIGURE UP RM70 inc postage

FIGURE UP "KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN ANTARA 10-15 KG SEBULAN"
HARGA PASARAN: RM100
HARGA KAMI:
RM70 WM
RM75 EM
TERMASUK PENGHANTARAN

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C
Fenomena "Figure-Up Slimming Capsul" sedang mengegar pasaran sekarang ini.
Mudah dan berkesan.
Cuma makan 1 kapsul sebelum sarapan dan minum segelas air kosong.
Makan seperti biasa dan tak perlu berdiet tapi hanya perlu banyak minum air kosong untuk buang toksin.
Selepas 5 hari, hasil yang menakjubkan pada tubuh badan anda!!!!!!
* HALAL
*100 Herba
* Boleh diamalkan ketika period/haid
* Ibu yang menyusu boleh amalkan dengan syarat bayi mestilah 7 bulan ke atas
* Ibu hamil dilarang sama sekali menggunakan produk ini
* Tiada pantang larang dalam pemakanan
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.
Kapsul "Figure-Up" mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. "Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).
Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone







Sunday, January 27, 2013

:: Set MURAH Pure Marine Collagen Vitamin C

♥ promosi set lebih jimat 2box Pure Marine Collagen Vitamin C (PMCVC) dengan hanya RM160 inc postage ♥

Price: COD RM155
Poslaju RM160

nak COD ?? Boleh area Ukay Perdana/Menara celcom Jln Semarak.
Berminat pm/whatsapp ayda 0123884233 tq

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

:: Set Murah INCHLOSS + Figure Up

♥ promosi set lebih jimat INCHLOSS + FIGURE UP dengan hanya RM136 inc postage ♥

Price: COD RM130
Poslaju RM136

nak COD ?? Boleh area Ukay Perdana/Menara celcom Jln Semarak.
Berminat pm/whatsapp ayda 0123884233 tq

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

:: Set MURAH INCHLOSS + PMCVC

♥ promosi set lebih jimat INCHLOSS + Pure Marine Collagen Vitamin C (PMCVC) dengan hanya RM150 inc postage ♥

Price: COD RM145
Poslaju RM150

nak COD ?? Boleh area Ukay Perdana/Menara celcom Jln Semarak.
Berminat pm/whatsapp ayda 0123884233 tq

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

:: Set MURAH Inchloss & NBC

♥ promosi set lebih jimat INCHLOSS + Natural Bamboo Charcoal Bodyshaper dengan hanya RM110 inc postage ♥

Price: COD RM105
Poslaju RM110

nak COD ?? Boleh area Ukay Perdana/Menara celcom Jln Semarak.
Berminat pm/whatsapp ayda 0123884233 tq

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

:: KOKURYU SUPER SUMMER CAKE ~Free Gift~

KOKURYU SUPER SUMMER CAKE

BEDAK ARAB KAMI HANYA YG ORI..AMBIL DIRECT DR KILANG DI PHILIPINES...MENGGUNAKAN TEKNOLOGI DR JEPUN

Tak perlu lagi susah payah cari foundation & moisturiser
Produk dari Cherry Laboratory Inc, Tokyo, Japan ini merangkumi 3 asas kecantikan iaitu bedak, foundation & moisturiser dalam 1 produk. Memberi kesan pencerahan semula jadi(natural) dan tahan lebih lama.

Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake :-
1) 3 in 1. Powder,moisturizers,foundation.(xperlu pakai apa2 krim lg cukup dgn bedak ni shj)
2)kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari. makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik.
3) Tdk melekat pd tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,basah atau terkena air,sb dia natural terus meresap ke kulit.
4) Lebih tahan lama n jimat dr bedak biasa
5) Tahan selama 8 jam
6) Produk halal n boleh di bawa solat.
7) Boleh mengecutkan jerawat di muka

Cara Guna :-
Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

Berat :-
25g ( tahan sampai 2-3 bulan bergantung pd pemakaina)
50g (tahan sampai 3-5 bulan bergantung pd pemakaian)


Colour (25g):
Puggy Pink : Kulit Cerah Kemerah merahan
Orange Blush : Kulit Cerah
Russet : Sederhana Cerah
Amber Rose : Sawo Matang

Colour (50g):
Orange Blush : Kulit Cerah
Russet : Sederhana Cerah

Harga:
25g RM46
50g RM65

FREE POS LAJU
FREE SPOUNGE
FREE SHISEIDO BLACK MASK

PM Ayda
sms / whatsupp 012-3884233

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

:: RNE BEAUTY – Triple Collagen Vit c + Strawberry (9000mg)

♥ RNE Beauty  TRIPLE COLLAGEN VIT C + STRAWBERRY ♥
Produk terbaru keluaran RNE Beauty produk ini dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP dibwh pantauan KKM.Produk Pure Marine Collagen Vitamin C (Felinna)
Juga dikeluarkan dari kilang yang sama.
Triple Collagen Vit c + Strawberry ini berbentuk tablet yang mengandungi jumlah nutrisi keseluruhan iaitu 9000mg untuk setiap tablet adalah gabungan Pure Collagen + Vitamin C + GLUTATHIONE + Ekstrak Strawberry.
Dalam masa 5 hari sahaja anda akan melihat hasilnya pada kulit. So, apa tunggu lagi!! apa salahnya berbelanja untuk kecantikan.Semestinya satu lg vit c yg hot utk anda cuba..
♥ Cara penggunaan:
Sesuai dimakan 1 tablet pagi dan 1 tablet malam (untuk penjimatan 1 tablet sehari pun memadai). Dinasihatkan minum
air suam secukupnya.
♥ RNE Beauty  TRIPLE COLLAGEN VIT C + STRAWBERRY ♥
adalah supplement khas untuk kesihatan kulit. Mengandungi nutrisi yang sangat-sangat diperlukan kulit.
Jumlah nutrisi & Kebaikan :
4000mg Pure Collagen yang  berfungsi memastikan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan serta memberi kesegaran kepada kulit.
Kebaikan Collagen :-
♥ Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit
♥ Mengurangkan garisan halus, kedutan, dan masalah pigmentasi diwajah
♥ Melembabkan dan mencerahkan kulit
♥ Membantu merawat masalah kuku dan keguguran rambut
2000mg Vitamin C bertindak mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri serta mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
2000mg GLUTATHIONE merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas. Pengambilan GLUTATHIONE dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. GLUTATHIONE juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.
1000mg Ekstrak Strawberry adalah unsur anti oksidan yang juga melambatkan proses penuaan dan dapat memerangi radikal bebas.

HARGA SEKOTAK : RM85 inc postage
30 tablet
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 0123884233@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
















:: Agen Dropship ~Slimming & Beauty~

Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??


Kami mempelawa anda untuk menjadi agen dropshipping kami bagi produk SLIMMING & BEAUTY.. Anda hanya perlu mempromosikan PRODUK kami di BLOG, FACEBOOK dan lain-lain bagi mendapatkan pelanggan. Komisen permulaan 10% sehingga 20% . Cepat!!!

..Yuran pendaftaran/modal hanya RM20 seumur hidup bagi menunjukkan komitmen anda untuk menjadi agen kami..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...


utk pendaftaran emailkan kepada mybabyliciouscollection@gmail.com dengan tajuk : AGEN DROPSHIP beserta

nama:

alamat:

Handphone:


* untung bersih sehingga 10-20% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..

Anda boleh copy paste setiap maklumat dan testimoni dari dlm blog
http://mybabyliciouscollection.blogspot.com


Apa itu dropship?

Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.


>>> Dropshipping ialah bisnes tanpa stok. Amat sesuai bagi yang mahu memulakan perniagaan online tapi tak cukup modal.Tidak perlu membeli stok, hanya cari pembeli / pelanggan sahaja..Penghantaran semua diuruskan oleh kami.
 
 
Keterangan lanjut hubungi:

Email : mybabyliciouscollection@gmail.com
 
PM/Whatsapp : 012-3884233 - AYDA
В̍В̍М̤̈: 2276369C
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, January 26, 2013

:: Jualan MURAH Felinna,Figure up,Bodyshaper & Shiseido Black Mask

Hi u olls,

Kami dengan sukacita ingin memaklumkan kepada u olls bahawa jualan murah untuk produk slimming & beauty yg hot2 jer khas untuk u olls.

Harga promosi terkini ialah seperti berikut .Tawaran sah dari 25/1-10/2 sahaja.

 COMBO INCHLOSS + VITAMIN C FELLINA = RM156 inc postage (Rm75 sebotol+Rm85 sekotak)

 COMBO 2botol INCHLOSS = RM140 inc postage (Rm75 sebotol)

 COMBO 2kotak VITAMIN C FELLINA= RM160 inc postage (Rm85 sekotak)

 COMBO 2kotak FIGURE UP= RM130 inc postage (Rm70 sebotol)

 COMBO 2helai Natural Bamboo Charcoal Bodyshaper (NBC)= RM90 inc postage (Rm50 sehelai)

 COMBO Shiseido Black Mask 50pcs= RM65 inc postage atau 100pcs =RM120 inc postage.

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 0123884233@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, January 21, 2013

:: WHITE PERFECT SABUN GLUTA KOJIC

Sabun Glutakojic With Vitamin C and B3
HARGA KAMI:
RM40 (SEMENANJUNG)
RM45 ( SABAH./SARAWAK)
TERMASUK POSLAJU
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap diformulasi khas untuk kulit lebih cerah,gebu, licin digabung dan dianalisis oleh ahli farmasi serta diperbuat dari sumber pencerahan kulit yang berkesan . White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap mampu menjadikan kulit lebih muda, segar dan cantik serta mulus
White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap disarankan kepada semua yang impikan kulit cantik, cerah, putih , licin serta membantu menyelesaian masalah kulit yang membelenggu seperti masalah parut, jerawat, kulit kusam dll.
KEGUNAAN
Mencerah/putihkan kulit
Memudarkan parut
Disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
Membantu masalah jerawat
Membantu masalah jeragat
Merawat stretchmarks
Awet muda
Membantu masalah kesan hitam di bahagian ketiak dan peha.
Kulit lebih licin, mulus
Membantu masalah blackhead/whitehead
Masalah kedut

Kebaikan:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD
PERHATIAN::: UNTUK PERMULAAN SABUN INI MMG AKAN MEMEDIHKAN KULIT TP BUKAN SEMUA ORANG MENGALAMINYA. JIKA PEDIH ABAIKAN SAJA KERANA IA AKAN HILANG DALAM 3-5 HARI SETERUSNYA
SABUN GLUTA KOJIC 150GM
KELULUSAN KKM : NOT120301904K
DIAKUAI FARMASI : 049062

~ SABUN INI SELAMAT DAN TIDAK MENGANDUNGI HYDROQUINON
~ MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
~ MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
~ MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
~ WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
~ KULIT LEBIH HALUS DAN LICIN
~ MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD
CADANGAN PENGGUNAAN
Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.
Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
KANDUNGAN
A. Glutathione
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.
B. Kojic Acid
kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.
C : Vitamin C
Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (pencemaran matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
Merangsang pembentukan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara semulajadi.

TAMBAHAN
Sesuai untuk lelaki dan wanita
Boleh digunakan untuk muka dan badan

KELULUSAN KKM : NOT120301904K
DIAKUAI FARMASI : 049062
+++++++++++++++++++++++++++++++
HARGA KAMI:
RM40 (SEMENANJUNG)
RM45 ( SABAH./SARAWAK)
TERMASUK POSLAJU
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C
♥ Testi 1: sy dah beli~~sgt berkesan..dlm berapa hari pon dh nmpk kesan..hehe..
aah..pakai kat bdn..best la.. kulit jadik lembut gile n putih la..dlm 5,6 hr pakai dh rase perubahannye..sy dh pakai 2 ketul...u shud try 1.
♥ Testi 2 : stock akak dah nak habis ni , Insya ALLAH nak restock semula..:) kulit akak lagi halus dari dulu dan memang nampak cerah berbanding dahulu..open pores pun kurang..bila pakai kulit tak berminyak, dan tidak kering...just nice moisturize.. dulu banyak freckles sekarang dah kurang jelas lepas tu paling best white head and blackheads memang tak ada..muaaaahhhhh akak love this product...♥ ♥ ♥
♥ Testi 3: sy da guna sabun ni seminggu da..mmg best, jerawat dan parut jerawat da semakin pulih..kulit tegang dan semakin cerah.licin dan gebu. x rugi guna sabun ni..beberapa hari da rasai perbezaan yang ketara:)
♥ Testi 4: sape tak gune produk neh memg rugi...so cbe la try..insyAllah berhasil...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone






















:: Natural Bamboo Charcoal Bodyshaper MURAH!!

:: Promosi Natural Bamboo Charcoal Bodyshaper MURAH!!

DAPATKAN LEKUK TUBUH IDAMAN ANDA HARI INI. RASA LEBIH YAKIN APABILA MEMAKAI KEBAYA. :)
*Mengandungi Far Infrared *
HANYA RM50 sehelai termasuk pos
**Beli 2 helai RM90 termasuk pos
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

TERDAPAT 2 SAIZ SAHAJA.
S-M DAN L-XL

Ia tidak seperti korset lain..bamboo charcoal body shaper ni tiada tulang..tiada cangkuk..tiada zip..kain pun lmbut..kalau duduk,tak akan bergulung kat perut..jadi tidak akan rasa sakit..designnya juga di bawah bra..jadi senang untuk ibu yg breastfeeding.
** KUALITI SETANDING KORSET RATUSAN RINGGIT
Natural Bamboo Charcoal Body Shapper .Sangat practikal, mudah, harga berpatutan dan yg penting sgt selesa.Nak sorok spare part yg nampak buruk tu? Pakai je NBC ni... senang.. cepat... yang penting selesa.. and tak bergulung2.. Org pun tak perasan kt dlm tu uols pakai NBC ni sbb mmg nampak natural sgt.. Boleh pakai pada bila2 masa & di mana jua.. :)
Tubuh badan anda kelihatan lebih langsing. Ia juga akan membantu untuk memperbaiki postur anda dengan segera. Anda akan melihat perbezaannya segera!
NBC tidak mempunyai apa-apa strap, zip, atau kancing memberikan siluet yang benar-benar licin. Ia juga mempunyai pembukaan di bawah (berlubang di bawah) untuk memudahkan proses pembuangan ketika dalam tandas.
Gunakan NBC setiap hari sebelum anda memakai pakaian pilihan anda, jeans, pakaian pejabat, pakaian koktel, pakaian pengantin atau apa saja pakaian.
Anda akan kelihatan hebat!!!! :D
⁠⁠
Antara kebaikan sut ini adalah
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan
- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.
⁠⁠
Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.
Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.
Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat
Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan
CARA PEMAKAIAN
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.
CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

SIZE :
S-M (45-63kg) Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci,
L-XL (60-80kg) Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci,
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
























Sunday, January 20, 2013

:: MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA


MILKY G TEH SUSU MIRIFICA merupakan produk terbaru dan paling kesan di pasaran minuman yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Ekstrak betik hijau dan Pueraria Mirifica thai untuk pemulihan tisu payudara dan meningkatkan rembesan estrogen ke tahap yang lebih tinggi bagi merangsang pengumpulan lemak untuk payudara yang lebih besar dan penuh. Sarang burung dan Marine Collagen untuk pembaharuan ligamen penggantung payudara, meningkatkan keanjalan gentian ligamen, mengukuhkan struktur payudara dan sistem sokongan untuk hasil yang lebih tegang dan gebu! Tiada lagi kesan lantunan semula! Ia juga berfungsi dengan menghalang melanin dan mengekalkan kulit yang cerah.

5 MANFAAT HEBAT MILKY G TEH SUSU MIRIFICA 
1. Hasil yang memuaskan & tiada lantunan semula.
2. Tiada kesan sampingan.
3. Semudah menikmati secawan teh.
4. Memperbaiki kesihatan umum melalui pengambilan sarang burung. 
5. Hasil yang Cepat & Effektif 

1 CAWAN = Kaedah Urut - 500 kali.
1 CAWAN = Tempoh Penggunaan Coli Pembesaran Payudara - 6 Bulan.
1 CAWAN = Pati Minyak Pembesaran Payudara – 200 kali urut.
1 CAWAN = Penggunaan Pad Pembesaran Payudara – 6 Bulan.
1 CAWAN = Sup Cina Pembesaran Payudara - 20 hari.


Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau untuk Pembesaran Payudara 


4 Manfaat Kecantikan Milky G 

1. Pembesaran Payudara
Amat sesuai untuk mereka yang kurang dikurniai secara semula jadi dan para ibu yang ingin membetulkan defisit dalam isipadu dan saiz payudara selepas melahirkan anak – Nikmati setiap cawan dalam hidup anda hari ini! 

2. Mencantikkan Payudara
Menambahbaik bentuk payudara anda secara semula jadi dan mengembalikan warna dan kecantikannya pada waktu muda.
Memerangi bentuk pertumbuhan tidak sekata, payudara lendut, payudara kendur dan areola yang gelap untuk meningkatkan keyakinan anda!

3. Kulit Berseri
Direka untuk memulihara sistem endokrin wanita bagi memperbaiki kulit kering dan kurang bermaya.
Kini, semua wanita boleh menikmati wajah berseri untuk jangka yang lebih panjang!

4. Penjagaan Dalaman
Formula Milky G dibentuk secara teliti untuk menyokong sistem endokrin wanita atas matlamat membantu keseimbangan hormon, di samping membesarkan payudara anda, membetulkan kitar haid yang tidak teratur, dan melindungi kesihatan faraj anda.
Setiap gadis akan memperolehi kesihatan dalaman dan luaran yang optimum!


5 Ramuan Utama yang membuat perbezaan!

Sarang Burung
Sarang Burung yang terkenal kerana kaya dengan jumlah kolagen telah membantu mencantikkan wanita yang tidak terkira di asia. Percayailah ia untuk memperbaiki wajah anda, mengembalikan keanjalan kulit dan mengurangkan selulit (kulit jeruk). Gabungan sempurna bagi mereka yang mementingkan kedua-dua keindahan dan kesihatan.

Betik Hijau
Buah tropika yang sangat baik untuk menggalakkan pertumbuhan sel payudara dan pembesarannya. Turut merupakan pembersih kolon yang penting, penyahtoksik, dan pengelupas untuk mendapatkan kulit berkilat serta memikat.

Pueraria Thailand 
Mungkin bukan herba yang menarik, tetapi potensinya sebagai pencantik payudara sesungguhnya menakjubkan! Pueraria Thai menegangkan tisu payudara yang sedia ada untuk menghasilkan payudara yang lebih kental - pastinya pilihan yang menarik.

Lycopene Tomato 
Berkesan untuk mengekalkan keadaan kulit yang lebih muda dengan menggalakkan kitaran sel yang sihat dan kadar penuaan yang lebih perlahan.

Kolagen
Tahukah anda kolagen dan air membentuk struktur mengejutkan yang juga dipanggil sebagai Rantaian Air Kolagen? Penemuan ini telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan tugas dan penghasilan molekul, tisu dan sel-sel di seluruh tubuh badan manusia. Jelas diketahui kini, kolagen berfungsi seiring dengan air dalam mengekalkan hidrasi kulit sepanjang hari, untuk kulit yang licin dan berseri


Tanya Pelanggan: "Produk ni macam Okla, dan berapa lama boleh nampak result ya?"

Jawapan Kami: Ni la boleh nampak result! process bawah adalah pengalaman kami selepas kumpul matlamat dari beribu-ribu pelanggan.

"Setiap Cawan untuk Keyakinan dan Kejayaan Hidup yang Indah!" / "Setiap Cawan Tangga Kejayaan!"

6 jam: Meningkatkan peredaran darah - Perjalanan berbalik ke arah pertumbuhan dan akil baligh
Nikmatilah secawan teh susu harum di mana setiap hirup memberikan rasa terjaga yang berpanjangan. Kembalikan puncak akil baligh, rasakan kepanasan di sekitar buah dada dan puting yang menonjol. Nikmati pengalaman ini untuk jangkamasa 8 jam yang seterusnya!

10-14 hari: Pembaharuan Sistem Endokrin - Peningkatan pertumbuhan payudara - Sediakan set coli baru.
Masalah dengan sistem endokrin reda secara beransur-ansur, keadaan kulit diperbaiki, ukurlilit dada bertambah. Payudara anda kini rimas dan memerlukan coli yang baru! Dedahkan susuk badan yang unggul dengan pakaian ketat; suami anda pasti akan jatuh cinta!

20 hari: Tegang & Berisi, walaupun tanpa coli!
Tiada lagi payudara yang kering dan kendur! Ia kini tegang dengan keanjalan, memberikan keyakinan yang melimpah walaupun tanpa coli! Minum dengan mudah dan rangsang penambahan 1-2 saiz cawan ke arah ukuran badan yang sempurna!

60 hari: Belahan dada terbentuk, anda yang penuh dengan keyakinan terlahir!
Payudara yang menawan dan sempurna terbentuk; bersimetri, tegang dan besar, dengan belahan yang begitu dalam dan menarik. Tawanlah dia  dengan baju potongan ‘low cut’ untuk mendedahkan aset yang indah ini, pastinya dia akan mahukan yang lebih!

Jangka panjang: Payudara Licin & Cerah - Berseri & Sihat - Kecantikan Wanita Sebenar
Sarang Burung & Teh Susu Betik membantu anda dalam segala aspek; dalam mempertahankan sistem endokrin, mengekalkan keadaan kulit yang baik dan kesejahteraan umum, dan yang paling penting, memastikan payudara yang cantik, licin dan lembut, memberikan warna puting coklat yang segar dan areola berwarna terang, mengembalikan anda ke remaja awal serta meningkatkan kecantikan dan sifat kewanitaan anda.


Teh Susu Pembesaran Payudara VS Kaedah Pembesaran Payudara Tradisional 
Begitu banyak kaedah pembesaran payudara di pasaran kini, apakah penyelesaian yang terbaik untuk saya?

Pengambilan Ubat Secara Oral atau Suntikan
Memakan masa, tidak menjamin hasil yang berkekalan, mengakibatkan payudara lendut dan lentur apabila pengambilan ubat dihentikan, mendorong penyakit payudara apabilan diambil untuk jangkamasa panjang. 

Krim Pembesar Payudara
Mengakibatkan alergi, mengandungi plumbum, mempengaruhi aras libido, menjadikan areola dan kulit berdekatan menjadi gelap dalam jangkamasa panjang. Teknik pembesaran yang tidak praktikal.

Pati Minyak dan Kaedah Urut 
Jangkawaktu dan teknik urut yang tepat menjadi persoalan. Apakah arah urutan yang patut diikuti? Berapa lamakah harus saya kekal dalam posisi ini? Adakah saya benar-benar melakukannya dengan cara yang betul? Secara jelasnya, lambat untuk memperolehi hasil yang diingini.

Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau untuk Pembesaran Payudara  
Hasil yang cepat, tiada lantunan semula , semula jadi dan tiada kesan sampingan. Hanya satu bungkus setiap hari, nikmatinya seperti teh yang lain. Bukan sahaja memanfaatkan pembesaran payudara, ia juga memperbaiki sistem endokrin wanita dan memberi manfaat kesihatan yang berpanjangan.

Kategori yang Sesuai
Penciptaan Menyeluruh, Hasil Melimpah! / Satu Penciptaan Menyeluruh dengan Hasil yang Melimpah

Peralihan Akil Baligh Tidak Sempurna
Perkembangan payudara adalah tanda luaran akil baligh yang pertama untuk gadis dalam persediaan ke era dewasa. Jumlah estrogen yang lebih tinggi dirembes semasa akil baligh merangsang pertumbuhan payudara. Malangnya penghasilan estrogen berkurangan dengan masa dan mempengaruhi kesihatan payudara serta pertumbuhan keseluruhan yang tidak lengkap. Faktor-faktor ini sering menghalang perempuan daripada bertumbuh dengan sepenuhnya, menyebabkan payudara kecil, rata dan kering tanpa keanjalan - Gadis dalam kategori ini memerlukan satu lagi peluang akil baligh untuk memperoleh pertumbuhan payudara matang.

Gangguan Endokrin
Tanda-tanda leukorrhea atau kitaran haid tidak teratur menunjukkan gangguan hormon yang memerlukan suatu mesej tubuh yang baru.

Ukurlilit Dada Tidak Menawan
Kedua-dua jenis wanita bersaiz gemuk atau kurus yang bergelut dengan ukurlilit dada yang kecil – Perubahan baru ini amat diperlukan untuk mendapatkan postur yang sempurna.

Ibu Menyusu
Kebanyakan ibu selepas bersalin mengalami pengurangan pesat pada saiz payudara mereka.
Tiada perubahan yang lebih besar di kawasan lain berbanding payudara selepas kehamilan - Pembesaran dan pengekalan saiz payudara menjadi penting.

Bentuk Payudara Tidak Menarik
Penggunaan coli yang salah untuk jangka masa panjang menyebabkan payudara hilang kekenyalan, pertumbuhan tidak sekata, dan masalah bentuk payudara tidak menarik akibat tarikan graviti – Buka tirai baru dan tanam tekad untuk satu set payudara yang menawan!


Kemajuan Produk yang Mengagumkan
Sarang Burung & Teh Susu Betik, Kemajuan Untuk Kecantikan Buah Dada! 

Kemajuan 1#: Kembali ke pangkal akar masalah pertumbuhan payudara kecil, penyelesaian dan penambahbaikan tanpa kelewatan atau keraguan!
Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau mengandungi betik hijau dan pueraria thai yang mengawal atur fungsi ovari di samping merangsang perembesan hormon estrogen supaya sel payudara mendapat nutrien yang mencukupi pada kadar yang cepat untuk pertumbuhan tisu dan pembesaran payudara yang menyeluruh. 

Kemajuan 2#: Kulit Baru Berseri – Penjelmaan Payudara yang Menawan!
Sarang burung kaya dengan kolagen semula jadi untuk mengembalikan keadaan kulit awet muda. 98% pelanggan wanita berkongsi pengalaman tentang keadaan kulit dengan cela yang kurang, lebih cerah, anggun dan lembut. 

Kemajuan 3#: 100% Semula jadi, Selamat Dimakan untuk Jangkamasa Panjang, dan Tiada Lantunan Semula! 
Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau diperbuat daripada 100% ramuan semula jadi. Kualiti produk ini telah diuji dan sesuai dimakan untuk jangkamasa panjang. Tiada kesan lantunan semula walaupun pengambilan produk terhenti.


Teh Susu Pembesaran Payudara Mencapai 98% Kadar Kejayaan, Kadar Pelanggan Pulangan Sehingga 96%.
Data Statistik dari Jawatankuasa Vessly Perfect Korea & Agensi Payudara Lain yang Terkenal dan Diiktiraf.

98% Kadar Kejayaan Teh Susu Pembesaran Payudara 
Saiz Payudara: 82% pelanggan mengalami pertambahan 1-3 saiz cawan coli.
Pembentukan Payudara: 98% pelanggan mempunyai payudara yang lebih kukuh dan penuh.
Bentuk Payudara: Serupa dengan implan, lembut, gebu dan bulat.
Keanjalan Payudara: Tidak lagi kendur dan lendut. Lebih tegang dan menonjol.
Keadaan Kulit: Kulit di sekitar payudara lebih lembut dan berseri dengan areola yang lebih berwarna cerah.   

Maklum Balas Keberkesanan
1. Buah dada yang lebih kukuh & penuh
2. Pertambahan saiz cawan coli
3. Belahan yang jelas
4. Areola berwarna cerah

Pelanggan Pulangan 
1. Pelanggan bermusim
2. Pelanggan yang kerap
3. Perhatikan dahulu & buat keputusan kemudian

Pujian Produk
1. Diperkenalkan oleh kawan-kawan
2. Membeli untuk isteri saya


Berikutnya adalah beberapa testimoni pelanggan2 yang berkongsi ria dengan kami, andalah yang seterusnya..


Testimoni Pelanggan 1


Nama: Jenny
Pakej: 3 kotak
Jangkamasa: 1 bulan

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Untuk menambahkan 1-2 saiz cawan supaya kelihatan lebih cantik semasa memakai gaun malam

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Setelah meminum lebih kurang 8 paket Milky G, saya merasakan payudara saya lebih gebu di dalam coli; oleh itu saya membuat ukuran dengan segera dan mendapati pertambahan sebanyak 1.2cm. Selepas mengambil kotak yang kedua, ukuran saya meningkat ke 1.7cm tetapi saya agak kecewa dengan pertambahan sebanyak 0.5cm sahaja (1.7cm-1.2cm). Kenapakah proses pembesaran ini menjadi lambat berbanding pengukuran yang pertama? Apabila bertanya dengan penjual produk ini, saya diberitahu sesetengah kemajuan yang lambat adalah normal di sepanjang proses. Selepas menghabiskan kotak yang ketiga iaitu bekalan Milky G selama sebulan, pengukuran ketiga yang juga merupakan pengukuran terakhir menunjukkan pertambahan mendadak pada ukurlilit payudara saya sebanyak 3.9cm (1.2+0.5+2.2)...! Saya mendapati proses pertambahan semasa mengambil kotak ketiga adalah jauh lebih cepat…! Penjual juga menasihati saya untuk membeli set coli yang baru dengan elemen sokongan untuk melindungi bentuk baru payudara saya. Oleh itu, saya telah membeli set yang baru semalam dan diberitahu oleh penjual coli di sana bahawa saiz saya adalah D. Saya tidak mempercayai kata-katanya tetapi bercadang untuk mencuba coli tersebut…dan coli itu SESUAI untuk saya…! Oh tuhan…! Saya mengucapkan syabas kepada diri sendiri dengan membeli coli yang berjenama. Hehe…

Jutaan terima kasih kepada penjual Milky G disebabkan hasilnya yang menakjubkan! Saya pernah mencuba beberapa jenama lain tetapi hanya Milky G sahaja yang memberikan hasil ajaib ini.
Terima kasih…!


Testimoni Pelanggan 2

Nama: Joanne
Pakej: 3 kotak
Jangkamasa: 24 hari (Masih belum menghabiskan kotak ketiga)

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Payudara menjadi kecil dan kendur selepas menyusukan bayi. Malah, coli 32A yang biasa saya pakai kelihatan besar dan terdapat ruang kosong. Suami saya menjadi kurang berminat terhadapnya.

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Pengalaman pada hari pertama adalah rasa bengkak pada payudara yang serupa seperti masa haid. Saya berpendapat perasaan ini hanyalah kesan psikologi pada fikiran saya. Tetapi pada hari ketiga, saya mendapati payudara telah membesar dan ruang kosong di dalam coli berkurangan. Memandangkan masa itu hanyalah hari yang ketiga, saya cuma menganggapnya sebagai lebih tegang dan bukan membesar. Pada hari ketujuh, payudara saya telah membesar sebanyak 2cm dan coli saya hampir diisi sepenuhnya. Semasa hari ke-11, pembesarannya setakat 0.2-0.3cm. Rakan-rakan saya dapat melihat perbezaan yang saya alami kerana saya sering memakai T-shirts ketat. Kebiasaanya, saya akan kelihatan ‘tidak berisi’ walaupun memakai coli, dengan permukaan yang tidak sekata pada T-shirts ketat. Saya tidak berdaya melakukan apa-apa memandangkan saiz coli inilah yang dapat dibeli…iaitu saiz yang paling kecil di pasaran… > <.

Kini, payudara saya lebih tegang dan tidak lagi menyebabkan permukaan yang tidak sekata. Saya telah mengambil Milky G selama 24 hari dan pertumbuhan saya adalah sebanyak 3.7cm. Selain itu, saya juga kelihatan pucat selepas bersalin kerana tidak memberikan perhatian kepada diet saya. Sekarang, kulit saya lebih licin dan kelihatan lebih sihat dan berseri. Terima kasih Milky G.


Testimoni Pelanggan 3



Nama: Melissa
Pakej: 3 kotak
Jangkamasa: 1 bulan

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Bosan dengan payudara kecil yang tidak mampu mengisi cawan coli A. Diejek oleh teman lelaki mengenai saiz yang kecil dan hanya berhasrat untuk membesarkannya ke cawan B penuh agar kelihatan lebih cantik dalam semua jenis pakaian. 

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Saya pernah mengambil pelbagai jenis produk sebelum ini tetapi tidak membuahkan sebarang hasil. Jadi, saya tidak menaruh harapan yang tinggi dan sekadar mencuba. Sebelum mula mengambil produk ini, saya telah membuat pengukuran pada payudara saya. Pada hari ketiga, terdapat sedikit perasaan sakit dan saya merasakan sedikit pertumbuhan pada payudara. Apabila memberitahu teman lelaki saya mengenainya, dia ketawa dan mengatakan saya cuma berkhayal. Selepas itu, rasa sakit beransur kurang tetapi payudara saya lebih berat apabila dipegang. Saya mengukurnya untuk kali kedua dan ukurannya adalah sebanyak 4cm lebih daripada cawan B! Rasa gembira saya tidak dapat dijelaskan dengan perkataan. Gambar perbandingan sebelum dan selepas mengambil produk ini yang ditangkap sendiri telah saya tunjukkan kepada teman lelaki dan ia memang telah membesar! Akhirnya, cawan coli dapat diisi sepenuhnya! Dan ia semudah seperti menikmati secawan teh susu. Terima kasih banyak-banyak Milky G!


Testimoni Pelanggan 4



Nama: Ally
Pakej: 3 kotak
Jangkamasa: 1 bulan

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Kelihatan leper dan hodoh apabila memakai bikini, bahkan kapal terbang dapat mendarat di atasnya!

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Apabila saya mencuba produk ini, badan saya tidak menunjukkan reaksi yang banyak. Saya cuma berasa sakit, bengkak dan kepanasan seperti komen yang diberikan oleh pengguna lain. Dengan kecewanya, saya terus mengambil tetapi berpendapat tiada perubahan yang akan berlaku. Saya sengaja mebuat pengukuran sebelum mula mengambil produk ini. Pengukuran yang saya dapati pada masa itu adalah 34 inci. Selepas 10 hari, saya terkejut dengan pengukuran baru sebanyak 34.75 inci iaitu lebih kurang 2cm! Saya berasa amat gembira! Keyakinan saya terhadap produk ini bertambah dan mendorong saya untuk terus mengambilnya. Selepas menghabiskan kotak ketiga, ukuran saya adalah 35.2 inci! Iaitu pertambahan sebanyak 3.5cm – lebih daripada peningkatan satu cawan coli??! Terima kasih banyak-banyak Milky G dan saya akan terus mengambil pakej Kursus Pembesaran Payudara Sepenuhnya!


Testimoni Pelanggan 5



Nama: Danielle
Pakej: 3 kotak
Jangkamasa: 1 bulan

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Impian saya adalah memiliki payudara yang benar-benar gebu dan tegang supaya saya tidak perlu bergantung kepada coli. Saya juga ingin kelihatan cantik dan yakin untuk memakai bikini.

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Produk ini sedap dengan rasa teh susu betik yang kuat. Walaupun terdapat sisa berwarna putih yang terapung semasa dibancuh, saya telah diberitahu ia adalah sebahagian daripada resipi produk dan tidak menjadi masalah. Saya mula merasakan pembesaran pada hari ketiga dan mengharapkan saya tidak perlu bergantung kepada coli ‘push-up’ lagi. Pada hari ketujuh, payudara saya lebih gebu dan coli saya menjadi lebih ketat! Buah dada kecil saya yang semakin membesar ini menjadi galakan kepada saya. Sebelum ini, kakak saya berasa bimbang tentang kesan sampingan yang mungkin ada pada teh ini. Akan tetapi, dia gembira setelah melihat kemajuan saya dan meminta pertolongan saya untuk membelikan pakej ini kepadanya. Saya terus meminum sehingga hari ke-18 dan payudara saya tidak lagi berasa selesa dalam coli lama. Saya membuat pengukuran dan mendapati penambahan sebanyak 3.9cm! Saya betul-betul memerlukan coli 32B! Selepas itu, saya telah berhenti meminum teh ini kerana sibuk dengan tugasan di kolej. Saya juga bimbang payudara mungkin akan kembali ke saiz asal selepas berhenti meminum. Nasib baik, saiznya kekal sama~ Hehe~ !! Saya beralih dari cawan coli A ke B hanya dengan mengambil Milky G. Dan sekarang, saya sedang menetapkan matlamat pada cawan C. Milky G~terima kasih atas kewujudan mu :)



Testimoni Pelanggan 6



Nama: Vivi
Pakej: 6 kotak
Jangkamasa: 2 bulan

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Cara berdiet yang salah dan kehilangan berat badan di bahagian payudara!

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Berasa sangat gembira apabila menerima bungkusan tersebut dan minum cawan pertama saya dengan segera. Pada hari kedua, payudara saya berdenyut bagaikan semasa waktu remaja! Sentuhan yang paling ringan pun akan menyebabkan rasa sakit padanya. Saya tertanya-tanya dan menganggap tibanya kitaran haid saya. Selepas menghabiskan kotak yang pertama, saya agak sibuk dan tidak sempat membuat pengukuran. Walau bagaimanapun, saya menyedari terdapat perubahan dan pembesaran yang berlaku ketika mandi. Semasa mengambil kotak ketiga, saya mempunyai masa yang lebih untuk memerhati dan mendapati payudara saya lebih jelas kelihatan. Apabila saya membuat pengukuran, saya menyedari terdapat penambahan sebanyak 3cm dan telah kembali ke cawan asal saya iaitu cawan B! Hehe~!! Saya terus meminum sehingga bulan kedua. Tidak banyak perubahan yang berlaku pada payudara tetapi kulit saya semakin cantik dan berseri. Saya bercadang untuk menggunakannya sebagai supplemen kecantikan memandangkan saya telah membeli pakej borong.

Selepas itu, saya agak gembira dengan cawan B yang kembali dan tidak ambil kisah untuk membuat pengukuran. Semasa membeli-belah sempena Tahun Baru Cina, saya terkejut apabila penjual coli menghulurkan saya coli cawan C untuk dicuba. Disebabkan saya mengetahui saiz yang biasa saya pakai, saya bertegas untuk mencuba coli cawan B juga selain cawan C. Akan tetapi, saya muat dengan sempurna di dalam coli cawan C! Milky G telah memberikan saya keyakinan yang kuat. Saya tiada keberanian untuk memakai bikini sebelum ini, kini saya membuat keputusan untuk membeli satu dan mencubanya~ xD


Testimoni Pelanggan 7



Nama: Agnes
Pakej: 3 kotak
Jangkamasa: 1 bulan

Sebab untuk Pembesaran Payudara: 
Kagum dengan gadis yang mempunyai susuk badan menawan, keyakinan diri tercabar dan ingin membuat perubahan.

Pengalaman dengan Pembesaran Payudara:
Tidak merasakan apa-apa kesan selepas meminum kotak pertama. Mungkin disebabkan oleh payudara yang terlalu kecil dan memerlukan masa yang lebih. Apa yang pasti adalah ia membantu saya membuang air besar dengan lebih mudah. Oleh itu, saya terus mengambil produk ini. Saya juga digalakkan oleh testimoni daripada pengguna lain dan percaya bahawa saya akan mendapat hasil yang sama. Semasa mengambil kotak kedua, tanggapan saya pada payudara saya adalah lebih berisi seperti semasa haid. Apabila diukur, terdapat pembesaran sebanyak 1.4cm dan saya kelihatan lebih sihat dengan pipi yang berwarna kemerahan. Pelbagai jenis produk yang pernah dicuba sebelum ini tidak memberikan kesan yang efektif ini. Milky G mampu membesarkan payudara saya sejumlah 3.4cm selepas menghabiskan kotak ketiga iaitu kotak terakhir saya! Rasa puas hati yang setaraf dengan lima bintang, haha! Saya akan meneruskan pengambilan Milky G untuk pencapaian yang lebih baik! Kesemua produk dan teh jenama lain yang telah dibeli sebelum ini akan dibuang ke dalam tong sampah.








CARA PENGAMBILAN 

1 SACHET 1 HARI

SEBELUM SARAPAN / SEBELUM TIDUR 

BANCUH DGN 100ML AIR SUAM 


HARGA PROMOSI

HARGA
1 BOX RM100 ( UTK 10 HARI )
2 BOX RM190 ( UTK 20 HARI )
3 BOX RM250 ( UTK 30HARI )



nak order??
SMS/Whatsapp Ayda 0123884233

Saturday, January 19, 2013

:: Kokuryu Super Summer Cake

Ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (White - 25g) dan (Red -50g).
Mari bertukar kepada kosmetik Bedak Arab Kokuryu sebuah produk & jenama antarabangsa yang diyakini sejak tahun 1965. Tinggalkan apa yg menjadi keraguan.
Pilihan Warna: 25g (bekas putih)
1.Orange Blush = Untuk Kulit Cerah
2.Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah
3.Amber Rose = Untuk Kulit Sederhana Gelap/Natural
Harga: 25g
RM46 (SM)
RM50 (SS)
Free pos
Pilihan Warna: 50g (bekas Merah.)
1.Orange Blush = Untuk Kulit Cerah
2.Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah
Harga (50g)
RM65 (SM)
RM70 (SS)
Free pos + Free Sponge..

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..Antara kelebihan Bedak Arab :
Mengikut aliran darah pemakai.
Kemas dan sekata.
Tidak menghitam dan menggelapkan kulit anda.
Dapat mengecutkan jerawat.
Apabila berpeluh,anda akan kelihatan lebih cantik
Tidak melekap pada tudung,tisu sebaliknya bedak arab ini akan terus meresap ke dalam wajah anda.
Tidak berminyak.
Tahan selama lebih 8 jam.Suci dan halal,boleh dibawa solat.
Mempunyai UV protection

tips bagaimana menggunakan bedak arab ni dgn betul.
1) sapu toner/ uv cream atau moisturise ke atau anything yg you nak guna sebagai base kemudian basahkan sponge and start apply.
2) oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.
3) tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...
cara betul pakai Bedak arab (kokuryu super summer cake).. jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)
cara pemakaian Bedak arab (kokuryu super summer cake) dengan betul :
1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah
3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)
sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan
btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

SENARAI HARGA !!

�� SENARAI HARGA ��

UPDATED 24 AUG 2017

------------------------------

�� Harga yang ditawarkan TIDAK TERMASUK POSTAGE

��POSTAGE:RM8 SM / RM12 SS

-----------------------------------

Marked with ��:

HARGA JUAL YG DITETAPKAN HQ

-----------------------------------

�� �� 1 �� ��

�� 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION

�� RM35 TIDAK TERMASUK POSTAGE

�� 1 MINUTE MIRACLE MASCARA

�� RM45 TIDAK TERMASUK POSTAGE

�� �� A �� ��

�� ASWAD SERUM JERAWAT

�� RM 65 SM RM 75 SS

�� ��AUDELA BY NAD ZAINAL

�� RM175 SM RM185 SS

�� ��AIJUICE DOSSIER

�� RM75 SM RM80 SS

���� B ����

���� C ����

�� CPG COSMETIC

�� CPG COMPACT POWDER

�� RM 59.90

COLOR AVAILABLE :

�� WHITE ROSE

�� NATURAL BEAUTY

�� LUXURY BEIGE

�� CPG EYEBROW

�� RM39

COLOR AVAILABLE :

�� BROWN CHOCOLATE

�� CARAMEL

�� SOFT CHOCOLATE ⛔ Out Of Stock

�� CPG LIPSTICK PEN

�� RM42 POS ASING

COLOR AVAILABLE :

�� NUDE SKIN

�� SEXY CHOC

�� RED APPLE

�� DUSTY PINK

�� CPG LIQUID FOUNDATION

�� RM75 POS ASING

COLOR AVAILABLE

�� BEAU (CERAH)

�� MAGANDA(NATURAL)

��PRAGTIGE ( GELAP)

���� D ����

�� DUOYA MASCARA BY NORAFURLA

RM30

�� DEXANDRA PREFUME

SEBOTOL RM65

2 BOTOL RM120

�� DIAN'Z PRODUCT

�� DIANZ VITAMIN C & E 2017

�� RM50

�� DIANZ NANO LIGHTENING CREAM

�� RM40

�� DIANZ NANO REMOVAL CREAM

�� RM55

�� DMS 360 PRODUCT

�� DMS SKINCARE

RM139

�� DMS SERUM STEMCELL

RM100

�� DYXY COSMETICS

�� DYXY BC CREAM FOUNDATION (BCC)

�� RM80 TIDAK TERMASUK POS

�� DYXY GREE TEA FACE MIST 160ML

�� RM 50 SM RM 55 SS

�� DYXY BRUSH

�� RM 40 SM RM 45 SS

�� COMBO ASYALLIE

( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH )

�� RM140 (SM) / RM150 (SS)

�� COMBO SYAFIQAH AINA :

( BC CREAM+ FACE MIST)

�� RM115 (SM) / RM120 (SS)

���� E ����

���� F ����

���� G ����

���� H ����

�� HEZLIN SIGNATURE PRODUCT

�� THE LILY LIPTINT

�� RM29

�� MAGNIFICENT LENS

�� RM56

�� PINKISH GLOW - MIRICAL MAKE UP SPRAY

�� RM59

�� SECRET ILLUSION - BB CUSHION PERFECT FIT COMPACT

�� RM49

SKIN COLOR :

�� LIGHT

�� NATURAL

���� I ����

�� I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

RM80

�� I'OLS ILLUMINATOR PRODUCT

�� I'OLS ILLUMINATOR CODE SEXY 5 GM (MINI SIZE)

�� RM28

�� I'OLS ILLUMINATOR CODE SEXY 15GM (FULL PACK)

�� RM78

�� INAI KENING BROWN & GRAY

�� RM30 SEM RM35 SS

���� J ����

���� K ����

���� L ����

�� ELLY MAZLIN PRODUCT

�� LINAPOMPOM SOAP BY ELLY MAZLIN

�� RM24 TIDAK TERMASUK POS LAJU

�� SEFHPOMS SERUM BY ELLY MAZLIN

�� RM60 TIDAK TERMASUK POS LAJU

�� LAURA LASHES 3D MALAYSIA - BULU MATA 3D

�� RM49 TIDAK TERMASUK POS LAJU

Code Lashes:-

✅ Suzy

✅ Elsa

✅ Lucy

✅ Chloe

✅ Grace

✅ Adele

✅ Kim

✅ Blair

✅ Ivy

✅ Vera

���� M ����

�� MEDINA PRODUCT

�� SLIMMING & DETOX TEA

�� RM 15

�� KAKICANTIQ TEA

�� RM 25

�� COMBO SLIMMING & DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA

�� RM 40

�� COMBO SLIMMING DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA + MARYAM

�� RM75

�� MAXXSLIM BOOSTER

RM69

�� MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR 50ML

�� RM69 TIDAK TERMASUK POS LAJU

�� MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR 100ML

�� RM120 FREE POS UNT SEMENANJUNG

�� MALYEQA PRODUCT

�� MALYEQA MULTIFUCTION SERUM 30GM

�� RM95

�� MALYEQA BOOSTER SERUM 30ML

�� RM88

�� MALYEQA BOOSTER SERUM 50ML

�� RM115

�� MALYEQA AMBASSADOR COMBO (1 x Multi Action Serum 30gm

+ 1 x Booster Serum 50ml)

�� RM195

�� MALYEQA PLATINUM COMBO (1 x Multi Action Serum 30gm

+ 1 x Booster Serum 30ml)

�� RM165

�� MALYEQA PANDORA TRAVEL SET

1 x Multi action Serum 10gm

1 x Cleanser 30ml

1 x Booster Serum 15ml

1 x Wonder Soap

�� RM95

���� N ����

��NSIS PRODUCT

�� NSIS MASCARA

�� RM60

���� O ����

�� OBSESS COSMETIC

�� OBSESS DD CUSHION

�� RM79

�� OKAYA FOUNDATION

�� RM79

���� P ����

�� PEWIT PRODUCT

�� PIPIPINK STICK BLUSHER

�� RM60 BUAT MASA SEKARANG ADA PROMOSI

���� Q ����

�� QU PUTEH PRODUCT

�� QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMPS

RM68

���� R ����

�� RIDZKIN LIPMATTE

RM45

MENTON :

FUSILIER :

TURKESTANICA :

COMMERCE :

DOUBLE LADY :

ENTERTAINER :

ESCAPE :

LOUVRE :

ANGELIQUE :

LINFOLIA :

�� RELIAN MASCARA

RM30

�� ROSETYRA PRODUCT

�� TRIAL BLING BLING SPRAY 30ML (BBS)

�� RM30 TIDAK MASUK POSTAGE

�� FULL BLING BLING SPRAY (BBS)

�� RM69 TIDAK MASUK POSTAGE

�� TRIAL BAKAWALI BEAUTIFYING WATER 30ML (BBW)

�� RM35 TIDAK MASUK POSTAGE

�� FULL BAKAWALI BEAUTIFYING WATER (BBW)

�� RM89 TIDAK MASUK POSTAGE

�� SNOWDROP HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� ROSE HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� LILY HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� VIOLET HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� ROSETYRA RADIANCE POWDER

TRIAL 5G : RM30

FULL : RM63

�� ROSETYRA CC CREAM

RM89

�� ROSETYRA POWER CORRECTOR

RM49

�� ROSETYRA SUPERB CONCEALER

RM49

�� RIFFAA D'HATI PRODUCT

�� RIFFAA GLOWING SPRAY

�� RM39 TAK MASUK POS

���� S ����

��SARI BEAUTEE PRODUCT

�� BOOBS UP SOAP - TAHAN 2 BLN

�� RM40 TIDAK TERMASUK POS

�� BREAST SERUM - TAHAN SEMINGGU

�� RM40 TIDAK TERMASUK POS

�� BREAST SERUM - TAHAN 4 BLN

�� RM 132 TIDAK TERMASUK POS

�� BREAST MASK - TAHAN SEMINGGU

�� RM63 TIDAK TERMASUK POS

�� SET KENING 2 MENET

�� RM25 TIDAK TERMASUK POS

���� T ����

���� U ����

���� V ����

�� VEVIOUS FULL PACK 20ML

�� RM80 FREE POS

�� VEVIOUS TRIAL PACK 5ML

�� RM23 TIDAK TERMASUK POS

���� W ����

���� Y ����

�� YARRA MOISTURISER 50ML

�� RM29 TIDAK TERMASUK POS

�� YARRA MOISTURISER 100ML

�� RM48 TAK MASUK POS

�� YARRA SCRUB SOAP 50GM

�� RM35 TAK MASUK POS

���� Z ����

-----------------------------------------------------------------------------------------

<< My Blog List >>