~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Sunday, October 20, 2013

:: HOT ITEMS ON SALE !!! (6 NOV-10 NOV 2013)


HOT ITEMS ON SALE!!!
(6 NOV-10 NOV 2013)

Jaminan HARGA TERBAIK/TERENDAH

1-Figure up rm40/sebotol :: rm100 (3botol)
2-Emilay whitening rm40/sebotol :: rm100 (3botol)
3-Secret bust up rm110
4-Pemutih gigi whitelight rm30
5-Radiglow rm160
6-Vit b-complex ubat gemuk rm60
7-Bedak tanaka rm8 (add on)
8-Aurawhite collagen lemon berry rm120 :: choc rm130
9-Bamboo infrared slimsuit rm35
10-Bedak arab rm35
11-Thanyaporn rm45
12-2be gorgeous detox fiber rm43
13-Royal slim lishuo magic rm100
14-Maixara vit c rm80
15-Set collagen +vit e rm28
16-Sabun glutakojic 3layer rm25
17 Vitamin c 1000mg 30biji rm30:: 100biji rm60
18- Supra kryolan foundation 10g RM30
19-Molly bb doll foundation rm40
20-Tabita Skincare NEW PACKING trial rm136 :: exclusive rm320 
21-Slim n Fit California girdle rm25
22-Singlet 6pax/cegah buncit for men rm45
23-Cellulite pant rm20
24-Adha Skincare (set pink/hijau) rm95
25-Felinna INCHLOSS rm60
26-Felinna PMCVC rm75
27-VCO Catalyst rm39

Termasuk kos pos semenanjung
Add RM5 sabah/sarawak

Berminat? Sms/whatsapp ayda 0123884233

:: SET PEMUTIH POMEGRANATE : SPA SENDIRI DI RUMAH

SET SPA  POMEGRANATE

SET SPA KULIT NORMAL WITH SPF 50PA+++ (PINK)

SET SPA KULIT NORMAL WITH SPF 50++ (RED)


SET SPA KULIT KERING WITH SPF 50++ (BLACK)

SET SPA LENGKAP  4 IN1 
CLEANSER
LOTION
BODY SCRUB
MARVEL GEL

RM80 (SM) / SET
RM90 (SS) / SET
PERCUMA POS LAJU 

Kalau yang tak nak beli set, beli loose pon boleh..

Rangkaian Lotion :
Red
Pink
Black
Orange
Blue

Rangkaian Cleanser :
Red
Pink
Black

Rangkaian Scrub :
Putih

Rangkaian Marvel Gel :
Gold




Harga Belian Loose Item
1 pcs RM30
2 pcs RM45
3 pcs rm60
* free pos semenanjung



Cara Penggunaan Set Spa Pome 

1 - Red Pome Lotion Spf50 ( body )
Cara pakai :- Setelah mandi atau ketika hendak keluar dari rumah- Oleskan secara merata dan meresap pada tubuh- Tidak perlu dibilas.

2 - Red Pome Whitening ( body n wajah )
Cara Pakai : ( 1, 2x sehari ketika mandi )- Basahi tubuh- Oleskan whitening cleanser ke seluruh tubuh dan wajah- Urut dgn lembut- Biarkan 3 - 8 minit- Bilas dgn air (x pyh guna sabuh, ianya dah mewangikan anda

3 - Red Pome Scrub ( warna putih - body )
Cara Pakai : ( 3 hari sekali . Guna bersama cleanser )- Basahkan badan, gosok menggunakan scrub , sebelum menggunakan clenaser.- Hanya 3 hari sekali penggunaan

4- Red Pome Marvel Gel ( warna gold - body n wajah )
Cara Pakai : ( 3 hari sekali sebelum mandi )- Sebelum mandi gosok dengan marvel gel ke seluruh muka n badan.- Biarkan 2-3 minit dan mandi dengan cleanser
Guna berselang denagn body scrub , bermakna contoh : hari ahad guna marvel gel, hari rabu guna scrub, hari hari ahad minggu depan guna balik marvel gel 
 
Harga Belian Loose Item
1 pcs RM30
2 pcs RM45
3 pcs rm60
* free pos semenanjung
 
BERMINAT?
SMS/WHATSAPP AYDA 0123884233 
 

:: WONDER GLOW~GOLD BASIC ADVANCE SERIES

WONDER GLOW~GOLD BASIC ADVANCE SERIES



WONDER GLOW~ GOLD BASIC ADVANCE SERIES ( RM120)

 
TERDIRI DARIPADA :-
* 1 Super Ultra Glowing Cream (Untuk Siang)
* 1 Super Ultra Glowing Cream (Untuk Malam)
* 1 Wonder Bar Soap Cleanser


SUPER ULTRA GLOWING CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Anti Penuaan dan Awet Muda yang unggul
- Mengandungi kombinasi hebat Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!

CARA PENGGUNAAN KRIM & SABUN
- Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation

- Cream N( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam sebelum tidur.

- Untuk pertama kali pemakaian, sapuan menegak ke atas kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis ekspedemis kulit.

- Cuci muka dengan menggunakan Wonder Bar Soap, biarkan dimuka selama 1 minit dan bilas dengan air bersih (Penggunaan disarankan 2 kali sehari, sebelum penyapuan Cream D dan Cream N)


KANDUNGAN ISTIMEWA SUPER ULTRA GLOWING CREAM (Skin Whitening Specialist)
L-Ascorbic Acid ( Vitamin C Infusions ), Beta-Hydroxy Acid, Alpha Lipoic Acid, Copper Peptide, Retinol, Hyaluronic Acid, Selenium, Kojic Acid, L-Glutathione, Alpha-Hydroxy. Collagen ( Sarang Burung Walet )

KEBAIKAN SUPER ULTRA GLOWING CREAM (Skin Whitening Specialist) :
Pemutihan kulit yang hebat dengan secara semula jadi dan total ( tanpa pengelupasan ) dan sangat berkesan sebagai anti penuaan !

A) Ascorbic Acid :
- Merangsang pembentukan kolagen pada seluruh jaringan tubuh

- Menyihatkan kulit dan menyegarkan badan

B) Beta Hydroxy Acid:
- Menstimulasi perbaikan kulit
- Mencegah dan mengurangi jerawat

C) Alpha Lipoic Acid :
- Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
- Membantu meningkatkan manfaat antioksidan lain
- Berfungsi sebagai antioksidan lain khasnya Vitamin C dan E

D) Retinol :
- Menstimulasi regenerasi sel kulit
- Menegangkan kulit
- Memudarkan garis halus dan kedutan

E) Hyaluronic Acid :
- Menjaga kelembapan dan ketegangan kulit
- Mencegah penuaan

F) Cooper peptide :
- Merangsang regenerasi kulit
- Meningkatkan produksi kolagen dan elastin
- Mengencangkan, menghaluskan dan melembutkan kulit
- Mengikat dan membuang kolagen dan elastin yang rosak pada kulit dan jaringan parut

G) Selenium :
- Mencegah kerosakan gen
- Menguatkan sistem kekebalan tubuh
- Mencegah kanser dan penyakit kardiovascular
- Menguatkan jantung dan pembuluh darah
- Memperlancar aliran darah ke otak

H) Kojic Acid :
- Memudarkan pigmentasi dan bintik-bintik penuaan
- Merupakan formula terbaik untuk memutihkan kulit
- Melambatkan pengeluaran melanin yang merupakan awal proses penggelapan kulit

I) L-Glutathione :
- Merupakan antioksidan utama dalam tubuh manusia yang sebagian besar ditemukan dalam hati
- Merupakan antioksidan kuat untuk menghalang radikal bebas penyebab gangguan fungsi organ dalam dan kulit

- Membantu menyembuhkan gejala neurodegeneratif seperti Parkinson, Alzheimer, multiple sclerosis, stroke, dan asthma yang kronik

- Pengubatan jangka panjang bagi perokok dan peminum

- Mendetoxsifikasi (seperti Parasetamol) di dalam hati

- Melawan kanser, penyakit jantung, penuaan, dan sistem imunisasi tubuh

J) Alpha Hydroxy Acid :
- Mengstimulasi perbaikan kulit

- Menghilangkan garis-garis halus pada wajah

K) Collagen Extract :
- Menjaga kelembapan kulit
- Menghaluskan dan menegangkan kulit

 

Set Wonder Glow "Gold Basic Advance Series" ini merupakan set asas penggunaan cosmetics Wonder Glow yang lebih advance dari "Silver Basic Advance Series". Jika anda merupakan yang pertama kali ingin mencuba produk Wonder Glow, anda disarankan menggunakan set ini terlebih dahulu sebelum berhijrah menggunakan set Wonder Glow Pink Jambu Advance Series.
Set Wonder Glow "Gold Basic Advance Series " dapat membantu kulit untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat dan "double effect", anda boleh terus menggunakan set asas "Basic Gold Series" ini untuk percubaan kali pertama jika inginkan kesan yang lebih cepat dan 2 kali ganda lebih berkesan.

Penggunaan amat mudah dan tidak mengelirukan. Tidak memerlukan pemakaian toner. Hanya perlu menggunakan 2 kirim ini (Day Cream pada waktu siang, dan Night Cream pada waktu malam) dan wonder bar soap sebagai pencuci muka.

 
ANTARA SOALAN DAN JAWAPAN MENGENAI SKINCARE WG :

SOALAN 1 : Adakah Set Wg ini dapat kelulusan KKM? 
JAWAPAN : Supplier besar produk WG ada upload sijil kelulusan KKM, tapi ada jugak sesetengah individu bila diorang check kat google kata tak da pulak, so senang citer BAGI SAYA WG tidak mempunyai kelulusan KKM.

SOALAN 2 : Adakah set Wg ini mengelupas ? 
JAWAPAN : Ya, set wg kebanyakan pengguna yang pakai semua mengelupas, ada yang halus, dan ada yang banyak jugak mengelupas..bergantung pada kulit individu, kalau jenis pakai mekap tebal-tebal sebelum ni, memang banyak pengelupasan berlaku.

SOALAN 3 : Lama ke tidak tempoh pengelupasan ? 
JAWAPAN : Tidak lama pun, paling lama dua minggu..selalunya dalam seminggu macam tu kulit jadi mengelupas.

SOALAN 4 : Apakah simptom-simptom bila sedang pakai wg? 
JAWAPAN : Kulit menjadi kemerah-merahan, pedih dan mengelupas, tapi dalam seminggu je..for those yang jenis cepat meggelabah, baik tak payah pakai produk wg ni, sebab wg ni hanya sesuai untuk orang yang penyabar je pakai.

SOALAN 5 : Kenapa produk wg buat kulit mengelupas ? 
JAWAPAN : Dah terang-ternag cakap ini produk pemutihan, untuk luaran that means untuk kulit, so kalau tak berlaku pengelupasan, kulit yang gelap tu nak buang ke mana?betul tak?takkan kotoran kulit tu masuk kat dalam kulit, so tak jadi pengelupasan..

SOALAN 6 : Kenapa saya pakai wg jerawat naik pulak? 
JAWAPAN : Kena pakai set wg ikut aturan yang betul, jangan pandai-pandai nak campur dengan produk lain even serum dari produk lain sekalipun..nanti bila kulit dah stabil baru boleh campur dengan produk lain pulak..

SOALAN 7 : Lepas pakai wg, kulit dah cerah boleh stop pakai tak? 
JAWAPAN : yupppp..boleh je nak stop pakai..tapi seelok-eloknya tak yah lah stop sebab cuaca kat negaa kita ni panas, so bila korang asyik pakai then stop nanti kulit tak okey-okey jugak..kejap putih, kejap gelap..haaaa

SOALAN 8 : Orang mengandung boleh ke pakai wg ni? 
JAWAPAN : Mestilah boleh, ini bukan produk supliment..wg hanya skincare, untuk kulit muka..

SOALAN 9 : Kalau nak pakai krim siang atau krim malam wg je boleh tak? 
JAWAPAN: Boleh je..tapi kalau lambat hasil kat muka, jangan duk meroyan pulak, better beli 1 set for those yang baru nak cuba..yang dah biasa pakai boleh je kalau nak pakai krim siang atau malam..boleh pilih..ok

SOALAN 10 : Berapa lama kesan pemakaian wg ini? 
JAWAPAN : DUA MINGGU je dah boleh tengok hasil..kalau korang tak perasan maybe orang-orang sekeliling yang perasan muka dah cerah :)

SOALAN 11 : WG yang awak jual ni ORIGINAL ke? 
JAWAPAN : Ade ke set wg yang tiruan? sebab setakat ini semua set wg ORIGINAL.

SOALAN 12 : WG ini asal dari mana? 
JAWAPAN : WG asalnya dari Indonesia dan dikilangkan semula di Johor.

SOALAN 13 : Kenapa tak boleh pakai bedak semasa pakai wg? 
JAWAPAN : Nanti kulit yang mengelupas akan jelas kelihatanlahhhh..lagi satu nanti pori-pori tersumbat, lagi membanyakkan jerawat-jerawat..


 
Antara testimoni pengguna WG 

























BERMINAT?

BOLEH ORDER SEKARANG.. 

1 COMPLETE SET WG GOLD SERIES : RM120

BERMINAT??
SMS/WHATSAPP AYDA 012-3884233
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>