~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Tuesday, November 5, 2013

:: Naked 2 (Urban Decay) Eye shadow

NAKED2 URBAN DECAY


 

( Harga Pasaran RM 180.00++)
HARGA KAMI
RM XXXX


Ingin miliki mata cantik, solekan menawan & menggoda. Sudah tentu pilihan utama asas solekan mata ialah dengan "NAKED2 URBAN DECAY".

Pasti u'olls berpuas hati dengan solekan mata kali ini dengan olesan N2.U.D. Harga menarik menanti u'olls ♥♥ 

|Dari mata jatuh ke hati|


Eyeshadow color Nude .Didatangkan sekali dengan berus 2 in 1 seperti dalam gambar diatas. Di Sephora pun ada koleksi NAKED 2 URBAN DECAY ini.

 

Highlights
~ 12 color pallette for day and night.
~ Limited edition collection!
~ 2 pigment-rich, taupe and greige neutral eyeshadows
~ This collection lets you achieve lots of neutral looks, smoky dramatic eyes, and everything in between
~ The case has an art-school inspired look with hinged lid- taupe metal with embossed chocolate brown artwork.
~ It's smooth, modern and cool to the touch - a real tactile experience.

Item includes:

# 12 neutral shadows (7 Urban Decay Classics and 5 brand new shades)
‪#‎Double‬ ended, fine quality eyeshadow brush
Belakang kotak telah diberi keterangan color-color yang terdapat dalam pallete ini.

Teruja tak????
eyeshadow ini permintaan sangat-sangat tinggi


Berminat??
Boleh isi order form
@
SMS/ WHATSAPP AYDA
012-3884233 
















Berminat??
Boleh isi order form
@
SMS/ WHATSAPP AYDA
012-3884233 

:: RELIAN MASCARA : MATA MELENTIK PANJANG TANPA BULU MATA PALSU





RELIAN MASCARA
RM45 (sm)
RM48 (ss)
free poslaju

BULU MATA PANJANG SECARA INSTANT TANPA MELAKUKAN EXTENSION??

Mascara Relian ini terdiri daripada 2 botol, botol pertama adalah botol yg panjang berisi mascara. Botol kedua iaitu botol pendek berisi micro fibre. Fungsi dr micro fibre adalah untuk menambah panjang dan tebal bulu mata, jadi sapukan dari bahagian akar, jangan ujung bulu mata sahaja.



CARA PEMAKAIAN:
1. Sapukan maskara yg ada di botol panjang
2. Kemudian langsung timpa dengan yg botol pendek (micro fibre)
3. Sapukan kembali maskara yang ada di botol panjang
4. Ulangi step 1-3 sampai mendapatkan hasil yang idinginkan.
5. waterproof



Gunakan RELIAN MASCARA ORIGINAL sekarang juga untuk menambah panjang bulu mata anda serta terlihat lebih tebal tanpa memasang bulu mata. Anda hanya kelihatan waktu dlm 3 minit shj ketika menggunakannya, akhirnya mata anda kelihatan lebih cantik dan mepersona seperti boneka.





nak order?

fill up the order form
@
SMS/WHATSAPP AYDA
012-3884233

:: BELVYA: SCRUB PELANGSINGAN BERKESAN!

Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!
 
selepas ini..
- baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
- seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..
 
 
 
lelaki pun boleh guna ye.. bukan wanita sahaja..
berkesan dan selamat, tanpa perlu diet dan senaman berat..
dengan haruman menyegarkan!
 
 
 
KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :

1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik.
6) Membentuk badan menjadi cantik
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung
Bukan saja berperanan menghapuskan selulit dan lemak degil, malah Belvya mampu menjadikan anda lebih segar dan bertenaga selepas mandi, selain membuatkan kulit lebih bersih, lembut dan cerah serta menghapuskan bau badan yang tidak diingini..
 

 
TAHU KAH ANDA..

** Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya..
1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit


** Selain boleh melenyapkan lemak di badan, Belvya Perfect Shaping Scrub  mengandungi 5 esen aromaterapi terpilih yang boleh menjadikan seseorang individu awet muda dan melambatkan proses penuaan, selain turut memberi kesan positif pada emosi dan psikologi. Ini tentu nya membuatkan anda tampil segar, gembira dan kekal aktif sepanjang hari!
 

** Mandi dengan air suam selepas menggosok badan dengan Belvya Perfect Shaping Scrub akan membuatkan liang pori terbuka, dan ini mempercepatkan proses pembakaran lemak degil anda dengan kesan yang sungguh luarbiasa!!
hapuskan dagu kendur/berlapis..
 
 
membentuk wajah bujur, berdagu runcing, v shape..
 
BAGAIMANA..
BERMINAT NAK CUBA?
MEMANG BERBALOI-BALOI..
 
HARGA KAMI :
RM85(S), RM90(S/S)
120gm/jar
- percuma pos laju -

nak order?

boleh fill up the order form
@
SMS/WHATSAPP AYDA
0123884233

:: Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara

RAPIBUST - IT WORKS FOR 

EVERYONE!


NO DRUGS

NO HORMONES

NO SIDE EFFECTS

Highlights

Rapibust Breast Enhancemet adalah masker revolusioner yang bisa memperbesar dan mengencangkan payudara. Dengan mengandung gel collagen murni yang akan membantu  merangsang pertumbuhan payudar agar menjadi kencang dan berisi. Cara pemakaiannya praktis dan mudah.

RapiBust Breast Enlargement Mask !!
Fungsi

-membesarkan payudara
-mengencangkan payudara

cara pakai:

1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru



No SIDE EFFECTS

100% NATURAL




Product Specs:
Enhances breast size and promotes breast firming
Does not contain hormones, drugs or harmful substances
No side effects
Full absorption: 8 hours
World's first green breast product
Implementation of standards: QB/T2872-2007
Production license: XK16-108 5420

Ingredients:
III-type Horn Bone Peptide Protein
Supplies protein to restore normal cell metabolism
Can be 100% absorbed by the human body
Sodium Hyaluronic Acid
Improve skin metabolism
Makes skin soft, smooth, wrinkle-free
Increases skin elasticity & prevent aging
Anti-inflammatory agent to protect allergic skin
Bisabolol
Sodium Hyaluronate
Improves skin nutritional metabolism, makes skin soft, smooth & wrinkle
Increase skin flexibility & prevents aging

1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari


For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment)


Rapibust Breast Enhancement Mask (4pcs)
(Take 3 treatments now, more treatments more discount more effects!)

Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti?

First Treatment - Growth
Second Treatment - Compacting
Third Treatment - Constant



1 box RAPIBUST contains 4 pieces.
1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES 

After 3 - 5 courses = visible and permanent results.

HARGA OFFER :


1 BOX ( 4pcs masker : utk 2 hari) : RM20

3 BOX ( 12pcs masker : utk 6 hari) = RM50
5 BOX (20 pcs masker : utk 10 hari >>1 kali treatment lengkap) = ONLY RM70


FREE POSTAGE SEMENANJUNG!!





nak order?
fill up the order form
@
SMS/ WHATSAPP AYDA
012-3884233

:: SCRUB MISS V : SOFT SCRUB


SCRUB MISS V
WAJAH KEINTIMAN ANDA


DICIPTA UTK MEMBERSIHKAN BAHAGIAN LUAR SULIT, MEMBERSIHKAN DAKI2 DI CELAH PEHA YG BERKERAK HITAM DAN BERBAU. MAMPU MERAPATKAN PINTU FARAJ KEMBALI SEMPIT DAN KEMERAHAN MENYAH SEGALA KUMAN DISEKITAR BAHAGIAN MISS V ANDA. GUNAKAN 2KALI SEMINGGU UTK MENJAGA KEBERSIHAN LUARAN BIBIR FARAJ. GOSOK PERLAHAN DAN CUCI AIR SEBERSIH BERSIHNYA.

UTK KEGUNAAN LUAR SHJ



CARA GUNA : 

COLEK SECUBIT DAN GOSOK PERLAHAN DICELAH CELAH PELIPAT LUAR MISS V SELAMA SEMINIT DUA DAN CUCI DENGAN AIR BERSIH ATAU PENCUCI SIREH INTIMATE KEGEMARAN ANDA. GUNAKAN 2 KALI SEMINGGU. TIDAK BOLEH DIGUNAKAN LEBIH DARI 2BULAN KERNA SCRUB INI TIADA BAHAN KIMIA HANYA HERBA 100% YG DIADUN UTK MEGEKALKAN KELEMBAPAN DAN KESEGARAN FARAJ SEMULAJADI. 




 
Hati-Hati Dengan Kutu Kelamin

Pubic lice (Pthirus pubis), juga dikenal sebagai 'Kepiting', Genital kutu, kutu kemaluan, Genital Genital Kepiting atau kutu, adalah serangga parasit yang terdapat di daerah kemaluan manusia dan juga di rambut pada kaki, ketiak, kumis , janggut, alis, atau bulu mata. kutu2 ini berwarna kecoklatan ttp berwana kemerahan jika bdnnya dipenuhi drh yg telah dihisap.

Gejal
a jangkitan kutu kelamin:
> Gatal dan rs terbakar di daerah kemaluan
> Gatal yg berpindah2 tempat krn kutu kelamin bergerak ke daerah basah lain seperti ketiak
> Gatal2 yg lebih kerap atau teruk di malam hari
> kerap menggaru sekitar kemaluan sehingga menyebabkan luka2 kecil
> Demam, rasa terbakar (pns pedih) ketika buang air kecli atau keluarnya cairan kelamin.

Jika ada simpton2 diatas guna SMV 2-3 kai seminggu utk kebersihan mengelak dari kuman2 yg tidak diigini.

HARGA : RM25
tak termasuk pos
boleh isi form di atas @
SMS/WHATSAPP AYDA
012-3884233

:: SINUS HERBAL SOAP(SABUN PENAWAR RESDUNG)



SINUS HERBAL SOAP(SABUN PENAWAR RESDUNG)
 


SINUS HERBAL SOAP ( SHS ) handmade 100% herba terpilih, tiada bahan pengawet, tiada bahan kimia, Suci, bersih selamat digunakan, sangat berkesan bagi yg mengalami penyakit resdung tahap sederhana dan kritikal. Gunakan tanpa was2





Sesuai utk semua kulit berminyak, kering 
Sesuai juga digunakan mandian
Membantu masalah ruam badan
Memperbaiki semula bekas kudis dan jeragat 
Mengatasi masalah kulit bersisik dan gatal kurap, kayap & panau
Mewangikan badan
Menegangkan kulit
Melembabkan kulit
Mencerahkan wajah
Menghilangkan pigmentasi
Membersihkan wajah 
Mengurangkan kegatalan dimuka
Mencegah membantu menghilangkan jerawat 
Mengatasi masalah resdung
Melicinkan muka / badan


Bahan herba 

Extrak kulit kayu manis
Cengkih
Akar Mengkunyit
Lavender
Garam bukit
Tea Tree Oil
Herbal

Cara guna

Potong dua utk kegunaan muka dan badan yg ditumbuhi jerawat. Bilas dgn air suam sebersihnya. Amal memakan JAMU PENAWAR RESDUNG sbj sebelum masuk tidur. Minum air secukupnya, cuci muka dgn SHS sehari 2kali sehari. Setelah guna,, simpan sabun di box yg telah disediakan bagi mengelak bercampur bersama sabun2 lain agar tidak terkena jangkitan semasa rawatan dilakukan. Teruskan guna SHS utk menjaga wajah yg bercahaya dan berseri.


Testimoni Sinus Herbal Soap


 TESTIMONI SHS

"Aslmkum mcik..nk brth la mmg best la pki SHS..jrwt mmg cpt kct..smlm jrwt mrah2 hr ni dh kring..



Berat 
100mg


Harga 
Rm 28

Tidak termasuk kos penghantaran

 

BERMINAT??

SMS/WHATSAPP AYDA

012-3884233



boleh isi form di atas @

:: JAMU PERAWAN NZ

JAMU PERAWAN

@)>>>~~KEMBALIKAN MEMORI INDAH MALAM PERTAMA MU~~<<<(@
~Kecantikan dalaman & luaran bermula disini,,, ~

Sesuai dimakan oleh anak dara atau yang sudah berkahwin.Jamu warisan turun temurun hanya bersaiz kecil comel.100% HALAL dan SUCI yg dahulunya hanya di makan utk keluarga dari Utara Semenanjung juga telah di beri keizinan berkongsi khasiat dari pembuat jamu sebenar utk di jual kepada penggemar jamu yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran dari serata antara negeri dan negara, jamu yg puree!! Warnanya hitam berkilat bersinar.. nampak kecil tapi sebiji sahaja mampu menghangatkan hubungan seks anda, dan takkan melupakan hingga keesokkan harinya^^..walaupun ianya kecil, kata org... kecil2 cili padi^^ material botol yg jernih menampakkan bentuk susuk jamu yg seksi^^ sebotol padat dgn pengisian 60 lebih biji pills, Amat sesuai utk disimpan ddlm beg tgn dn dibwa kemana2, boleh digunakn pada bila2 masa. Sebotol juga dpt digunakan utk sebulan penjagaan tubuh badan kita.. jgn tggu lma2, Order la sekarang, cubalah JAMU PERAWAN utk mengikat kaseh suami sepanjang masa^_* sebiji sudah cukup membuat suami anda tersenyum ~


JAMU PERAWAN ...si kecil menyengat,,,
penangan yg sukar utk sidia lupakan,, siang
terbayang,, malam merindu,,,, Jamu gentel
warisan khazanah turun temurun,,, tidak
ada Jamu bisa menandinginya,, senyuman
lirikan manja dari dia utkmu sepanjang
usiamu... pasti tidak mengecewakan kamu
JP ada Kelulusan dari USM PRN2007406
USM ... 100% HERBA ..SUCI DAN
SELAMAT dimakan .. meh ramai2 pakat
amal JP mehhh :)) 



Jamu warisan turun temurun hanya bersaiz kecil comel.100% HALAL dan SUCI .. 

jamu yg puree!! Warnanya hitam berkilat bersinar.. nampak kecil tapi sebiji sahaja mampu menghangatkan hubungan kelamin anda, suami anda takkan melupakan hingga keesokkan harinya^^..walaupun ianya kecil, kata org... kecil2 cili padi^^ material botol yg jernih menampakkan bentuk susuk jamu yg seksi^^ sebotol padat dgn pengisian 60 lebih biji pills, Amat sesuai utk disimpan ddlm beg tgn dn dibwa kemana2, boleh digunakn pada bila2 masa. Sebotol juga dpt digunakan utk sebulan penjagaan tubuh badan kita.. jgn tggu lma2, Order la sekarang, cubalah JAMU PERAWAN utk mengikat kaseh suami sepanjang masa^_* sebiji sudah cukup membuat suami anda tersenyum ~


KHASIATNYA ~

- merawat keputihan dan lendiran yg banyak
- menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan
selepas bersalin
- mengecutkan peranakan
- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
- melancarkan peredaran haid
- vagina akan berbau harum semulajadi
- Kencing Manis
- Darah Tinggi
- Gout
- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
- kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang
- anti jerawat
- dapat mengembalikan awet muda
- menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
- sengugut
- menambahkan tenaga batin
- memulihkan urat saraf
- merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
- merawat payudara ( KANSER )
- anti kanser
- sakit lutut
- kebas kaki tangan
- senak kembung
- angin medu
- lenguh sendi
- mengembalikan berat badan secara alami
- AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN
Ramuan Bahan Pil



- Daun Mas Cotek
- Manjakani
- Nenas Batu
- Ibu Gamat
- Madu Lebah
- Akar Kayu Sari Rapat.



Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~
 
Sesuai juga untuk remaja dan dewasa.
Garenti puas hati!!!!



CARA-CARA MAKAN, INSERT & CUCI JAMU PERAWAN PILLS
1 ~ Untuk merawat keputihan, lendiran yg bnyak berbau masam mkn 3-5 biji sehari slps mkn. insert sebiji jamu pil sebelum tidur dan cuci apabila bangun pagi.
2 ~ Untuk memontokkan sambil menjaga kecantikan dari dalam serta kemutan yg padat dan yg kuat mkn 4biji pagi dan mlm selepas mkn.
3~ Untuk ibu yg selepas melahirkan serta menyusu badan makan hanya sebiji jamu pil shj, jika tidak panas blh tambah 1bj lg. mkn selepas mkn.
4~ Bagi yg keguguran atau selepas pembedahan mkn 4-5biji pagi dan malam. selepas mkn.
5~Untuk menghilangkan dan memperkemaskan bibir faraj, rendam 2 -3biji di dlm air suam sehingga kembang dan cuci di bibir faraj dan dalam vagina.
6~ Untuk kepuasan seks, masukkan sebiji jamu pil di dalam faraj seboleh jari dan jgn kemut semasa insert dilakukan. Tuggu 1 – 2 jam pintu rahim akan mengecut, ketat dan laluan akan menjadi sempit, hubungan akan kembali seperti malam pertama. perawan yg menawan.

7. Untuk insert bagi ketat :-
DUDUK MENCANGKUNG~ MASUKKAN 1 BIJI KE DALAM FARAJ DENGAN MENGGUNAKAN JARI MANIS SEHINGGA BERASA SELESA ( jgn kemut vagina semasa insert sedang dilakukan, lepaskan nafas dan terus insert dgn cepat )

JAMU PIL ITU AKAN HANCUR DENGAN SENDIRI,TIDAK PERLU DIPECAHKAN DAHULU.SISA JAMU AKAN KELUAR SENDIRI.

Ps - Anak dara dilarang insert ye..

KEMBALI KE ZAMAN NENEK MOYANG KITA,,, MAKAN JAMU UTK MENAMBAT HATI SUAMI. KEMBALIKAN PERCINTAAN ANDA BERSAMANYA SEPERTI MALAM PERTAMA..SIANG TERBAYANG MALAM MERINDU.. INSERT SEBIJI DAN TUNGGU 1 -2 JAM UTK KETATTTT SEPERTI PERAWAN… CURI HATI SUAMIMU DGN MENGAMALKAN JAMUPERAWAN HUBUNGAN PASTI AKAN MANTAPP DAN SENTIASA TAKKAN MELUPAKAN ANDA. CUBALAH BARU TAHU PENAGANNYA.


BAHAN 100% HERBAL HANDMADE



Testimoni Jamu Perawan

Testimoni 1
Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

Testimoni 2
I dah makan your jamu for a week...so far..mmg bagus...badan xpenat...bangun pagi pun ok jer..before this..punya lah liat nak bukak mata kalau bgun pagi nak gi keje...tapi skrg automatic pgi mata dah bukak and badan dah tak letih lagi...
Bab masuk kat tutt...mmg ketat..kita sendiri bole rase...and agak kering...tapi...faham2 jela..kalau dah ketat and kering...so for me..cukup dgn makan jer..itu pun hbby ckp dah cukup ketat.

Testimoni 4
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak..tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume.

Testimoni 5
Akak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..

Testimoni 6
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 7
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye.

Testimoni 8
Spitfire Blackheart ~ betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy . thanks kak




TESTIMONI 9 14/1/11


Salam kak,
Saya nak bagi testimoni gak ni……heheheheh
Sebelum ni saya dah cuba mcm2 jenis jamu… mcm2 la… tapi semuanya x sesuai kot, sbb x ada perubahan apa2 pun. Tapi Jamu ni memang tip top.. sesuai sgt…
Nak start crita ni….. Masa saya dpt jamu tu saya tgh period, tapi saya star...t makan gak…darah kuar berketul2, ngeri gak la tapi dlm 3-4 hari gitu, tapi lepas tu lega sgt2…… keputihan pun dah x der, clear sungguh, x perlu nak pakai panty liner lagi…..
tapi part yg paling bestnyer…hehehe……jeng..jeng…jeng…..(18sx) memang powerzzzz giler jamu akak ni…..masa bersama hubby tu….hubby puji sungguh2 ..… dia kata persembahan memang mantopppp……macam malam pertama..nak terjah pun payah.…..yg part paling best tu, skg ni pantang tersentuh….kalau tersentuh nak on jer….….hahahahhah….. Jamu akak ni memang sesuai sgt la ngan saya…so lepas ni saya nak order lagi la……tungguuuuuuuu………
thanks yer kak, kerana menjanjikan setiap malam seperti malam pertama…hehehehe

Testimoni 10

15/1/2011 23.57pm
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 11

January 15 at 11:10pm Report
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 12
January 18 at 9:45am Report
Salam
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 13

jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 14
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ *NDR*

Testimoni 15
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 4/2/11 JUMAAT 11.00PM
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..

Testimoni 16
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 10.21PM
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 17
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 11.00PM
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hubby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
(NAMA DIRAHSIAKAN)18SX!!

Testimoni 18
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 10/2/11 KHAMIS
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 19
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 17/2/2011 khamis
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"

Testimoni 20


TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 22/2/2011 SELASA 1.24PM
" Alhmdulillah, dh 3 botol sya mkn jamu ni, dh da kesan dh..
suami dh puji, dia ckp all perfect.. cewahhhh.....
kwn2 plak puji muka dh b'seri2, dada plak dh nmpak montok.. hehe.. "

Testimoni 21
"Slm kak,jamu akak mmg 0k.time being sy rsa snang sgt nk bgun pg.dlu mta pnyala liat.yela sy kje 3shft.bla blk kul 11pm then jumping shft pg mta rsa xleh bka.tp sjak mkn jamu akak ni,mmg snangla bgun pg.yg lain l0m trasa sgt.bsma hubby pn dia xla ckp pe2 lg myb sbb br.. Lum try insert lg la c0z takt.sy ni mmg ngeri skit kalu nk msukkn pape kt c2.dlu bsalin pn xbrani tgk jahitannya huhuhu.. Skrg tgh tggu nk dptkn yg k2 lak kalu de rzki ^v^ "

Testimoni 22

" thanks akak,anipun hari yg ke 5 dh period,tak sbr mau mkn,so far pakai jamu perawan alhamdulilah bdn crgs keputihn berkurangan kemutan makin kencang.. "

Testimoni 23

"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 28/2/11"assalam nz..mmg xsia2 aya bertukar ke jamu perawan.sbb nak mkn n bawa g mana2 senangklu dulu mkn jamu serbuk dah le nak mkn kena pejam celik bru leh telan hehehehe pasti xkan lupa xlengkap hidup tanpa jamu perawan."

Testimoni 24

TERSTIMONI JAMU PERAWAN ~ 2/3/11 ( NAMA DIRAHSIAKAN )
"as salam..mmg btul2 bgs la jamu 2...abg ckp beza btul dgn b4 ni.ketat mampat sume ade hehe....nanti kite order lg k...
JAMU PERAWAN 60 BIJI DIPACKING BARU ~

HARGA :
JAMU PERAWAN (60 BUTIR)
1 botol RM40
3 botol RM100

*AWAS !!! DILARANG MEMAKAN JAMU INI KETIKA DATANG BULAN ATAU MENGANDUNG. DAN MINUM AIR KOSONG SECUKUPNYA… 

KETAT,PADAT,RAPAT,SENDAT! ...terasa kemutannya..
pasti pasangan anda akan tersenyum selalu.
Ibu2 dlm pantang dan selepas pantang bagus
jika mengamalkannnya..boleh menyembuhkan
luka2 dalaman dan mengecutkan rahim.Keguguran
pun boleh amik pil ni utk mencuci darah2 kotor
dan luka operations akan cepat kering.
Bagi IBU menyusu pun boleh amik..dan
REMAJA yg mengalami masalah dalaman...cuba ler
takkan rugi punya.


SET COMBO UTK ISTERI PERAWAN , SUAMI PERKASA 


HARGA :
JAMU PERAWAN (60 BUTIR)
1 botol RM40
3 botol RM90

HARGA :

KAPSUL TUNJUK LANGIT (30 BUTIR)
1 botol RM40



boleh isi form di atas 
 
@
 
SMS/ WHATSAPP AYDA
012-3884233

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>