~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, December 25, 2013

:: AURAWHITE TURBO COLLAGEN FOR MEN


~AURA MEN TURBO COLLAGEN~
1st MEN COLLAGEN
10x FRUIT STEMCELL
VITAMIN MINERAL PROTEIN
INCREASE STAMINA & MUSCLE MASS
100% EXOTIC WILD BERRY FLAVOUR

 
OH LELAKI ! PERTAMA DI MALAYSIA AURAMEN TURBO COLLAGEN UNTUK LELAKI YANG INGIN KELIHATAN HEBAT ! SUPPLEMEN HEBAT KHAS UNTUK KAUM LELAKI BERPERISA WILD BERRY YANG LAZAT ! KELUARAN DARI AURAWHITE BEAUTY PRODUK YANG PERNAH MENJADI SATU FENOMENA. AURAMEN NYATA BERBEZA ! 
CUBA DULU BARU TAHU RAHSIA LELAKI UNTUK LELAKI ! LUARBIASA POWER !

Izzue Islam sebagai DUTA AURA MEN 

Kepada kaum lelaki di sana ini suppliment khas untuk anda semua di perbuat dari bahan-bahan terbaik untuk lelaki.



Auramen memberi lebih tenaga kepada mereka selalu letih atau penat. 

Auramen juga membantu kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kusam, bekas parut, warna kulit tak sekata atau ingin kulit cerah dan gebu auramen ada jawapannya.Kepada kaum Lelaki yang selalu pergi GYM aura menjuga dapat membantu membentuk otot-otot badan dengan cepat tetapi kena sentiasa workout anda akan rasai sendiri.

"Rasai kesannya dalam 7 Hari! Lebih POWER & BERTENAGA"

Perfomance Energy Fuel (Skin.Nail.Hair.Bone.Muscle)


Kelebihan AuraMen Super Advance TURBO -Collagen With Fat Burner and Whey Protein.
✔ Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.
✔ Membekalkan tenaga&stamina sang lelaki dengan kesan yang luarbiasa.
✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
✔ Membuang angin, toksin&lemak dari dalam badan.
✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
 Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
 Membantu melancarkan peredaran darah.
 Mengatasi masalah prostat&saluran kencing.
 Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.

 Siapakah yang harus mencuba AURAMEN:
➨ Lelaki yg ada masalah jerawat
➨ Lelaki yg ingin menjaga penampilan
➨ Lelaki yg ingin kulit lebih cerah
➨ Lelaki yg ingin kecergasan
➨ Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi
 Lelaki yang selalu jer cepat letih
➨ Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap

Kandungan AURA MEN : 
► Collagen Peptide
► Whey Protein
► Butea Superba
► Tribulus Guarana
► Saw Palmetto Extract
► Green Tea
► Hoodia

Cara Penggunaan : 
Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

Harga Asal :RM180.00

Harga Promotion :RM160.00 (SM) / RM170.00 (SS)


NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp  012-3884233


:: EMILAY BREAST ENHANCER : BERIKAN FAKTOR WOW PADA PAYUDARA ANDA!


- Kurang keyakinan diri kerana payudara kendur dan tidak menarik?
- Cuba Emilay Breast Enhancer!
- Dengannya, anda tidak perlu pembedahan/suntikan untuk memiliki payudara menawan!!
 

Emilay Breast Enhancer ialah produk pembesaran payudara yang memberikan kesan berganda lebih cepat, efektif dan hebat! Ia membantu pertumbuhan tisu lemak payudara secara semulajadi dengan merangsang penghasilan hormon estrogen, seterusnya menjadikan payudara lebih mantap, pejal dan tegang.


FUNGSI UTAMA EMILAY BREAST ENHANCER :
# Membesarkan payudara yang kecil dan leper.
# Memejal dan menegangkan payudara kendur.
# Mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
# Membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
# Mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
# Menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar antara kiri dan kanan.
# Mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.
# Melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
# Awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.
# Melewatkan menopouse
# Turut melembab, menganjal dan mencantikkan kulit secara keseluruhan

** Pertambahan volum/ukuran payudara boleh dilihat dalam tempoh sebulan bergantung usia dan hormon.
** Hasil lebih jelas dan optimum dalam tempoh 3 bulan pengambilan secara konsisten


KANDUNGAN KAPSUL :
Pueraria , Gourd Croton, Saw Palmento, Fennel ,Angelica, Tyrosine, Evening Primrose, The Pacific Seaweed, Mesopotamia that leaf, Ginseng, Wort, St.Thistle, Oats, etc.


** TIDAK SESUAI UNTUK KANAK-KANAK, IBU MENGANDUNG, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, SAKIT JANTUNG

CARA PENGAMBILAN :
- Ambil 2 biji sehari (selepas sarapan pagi atau makan tengahari)

 
BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..
 
HARGA KAMI :
RM50(S), RM55(S/S)
60 softgel / botol
- untuk 1 bulan pengambilan -
- harga termasuk kos pos laju -


NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp  012-3884233

:: BEAUTY SARA NIGHT CREAM DI JAMIN BERKESAN !!!!!

BS NIGHT CREAM



JOM CANTIKKAN KULIT DENGAN BEAUTY SARA NIGHT CREAM

PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KULIT BERJERAGAT/TOMPOK HITAM/JERAWAT/KUSAM/TIDAK BERSERI


BEAUTY SARA NIGHT CREAM khas utk semua jenis kulit. yg ada masalah kulit wajah@tak ada masalah.

Mudah aje kedua2 krim ni hanya dipakai waktu malam sebelum tidur.

Bangun pagi setiap hari dgn kulit makin licinnnn cerah lembab berseri2.
Iye betul...sila baca info semua sampai habis dan lihat bermacam2 testimoni. yg ada jeragat&tompok2 gelap? lagi bagus! sila2 tgk ya.

"Saya dah tak tahu nak guna apa dgn masalah kulit wajah sehinggalah saya jumpa krim hebat ni. cukup mudah.hanya pakai waktu malam saja..."
KATA SALAH SEORANG PENGGUNA

Siapa yg perlu ambil:
 korang yg dah bosan telan vitamin tp kesan berbulan2 tetap sama.
 kulit wajah berjeragat/bertompok.
 berjerawat
 Resdung
Kulit menggerutu
 Kulit kusam gilerrrr

Kesan seawal 2minggu! Jom cantik kulit licin gebu gebasss raya ni 



Haaa ni la dia rupa beauty sara night cream .Dalam kotak tu ada basic set bg beauty sara
1box night cream mengandungi:-
1) krim sarang burung
2) krim kunyit

Cara penggunaan:
Sapu secara nipis krim sarang burung dan sapu lg selapis krim kunyit.Gunakan setiap hari secara konsisten kalau nk kulit berseri mcm kakak kat bawah ni tau..jgn skip2.




Sekali guna dijamin repeat order..



 Apa kata mereka??jika anda dah mencuba pelbgai produk tp hampa.Cuba la BS NIGHT CREAM insyaallah xkan cari lain da..kita berusaha. Biar gambar berbicara.TANPA PENGELUPASAN dijamin SELAMAT

"Dulunya pakai produk XXX sampai perit mengelupas kulit. Niatnya nak hilangkan jeragat & kulit kusam saja. Tak tahan terus berhenti. 
Try mcm2 produk. Bukan senang nak hilangkan jeragat.Tak hilangpun. Ada kawan sekerja hingga rosak kulit wa
jah.

Sehingga jumpa Beauty Sara Night Cream melalui kwn2 sekerja juga. Dulu TAK PERCAYA LANGSUNG DENGAN PRODUK ONLINE. Bila dah try BEAUTY SARA NIGHT CREAM ni sekali...Memang terbaiklah! Yg paling best jeragat hilang,kulit kusam xde lg.pipi nampak pinkish! Alhamdulillah..Tq my fren. yang paling best TIADA RASA PERIT,PEDIH,MENGELUPAS @ RASA TERBAKAR.Alhamdulillah tiada langsung.
Bangun pagi setiap hari dengan kulit wajah yg besttt sangat! Lembut,cerah,lembab,bersih & licin je."

Beauty Sara Night Cream khas utk:
~Kulit kusam/tak berseri
~Kulit kasar
~kulit kering/berminyak
~Jeragat biasa/bertompok tompok hitam
~Jerawat batu/berpasir
~pori pori besar
~Tone kulit tidak sekata
~Parut jerawat
~Alahan makanan laut&kekacang yg mengakibatkan keluar jerawat/bintik berpasir di wajah.

Cukup mudah. kedua2 krim ini dipakai sebelum tidur. Rasai perbezaan selepas cuci muka keesokkan hari.memang terbaiklah♥







Photo: Masalah yg biasa dialami wanita berusia. Makcik Zarah konsisten dgn BEAUTY SARA NIGHT CREAM hampir 3bulan. tinggal sikit2 lg kesan lama. suka sangattt dia :)
Beliau peniaga warung dalam pasar Batu 6 kuala terengganu. peniaga2 dalam pasar duk tegur makcik pakai apa? habis org beliau rekemen BEAUTY SARA NIGHT CREAM :)
Photo: :)
Photo: Tak nak??? :)
Nak sila SMS terus ya
Photo: Doktor pun join sekaki :)
Nak? SMS terus ya
Photo: SMS utk harga borong tq..
Photo: KRIM MALAM BEAUTY SARA bukan untuk kulit bermasalah semata2!
yg xde masalah pun boleh pakai... kan dah ada org tegur :)
Photo: Sekali cuba insyaAllah memang akan sambung lagi... :)
bangun pagi setiap hari dengan kulit yg licin,lembut dan berseri...
Siapa xnak???mesti nak kan??

so jgn tgu lagi boleh la order sekarang.

rujuk harga dibawah
SET KECIK BS NIGHT CREAM 14G RM79
SET BESAR BS NIGHT CREAM 24G RM140
* FREE POS SEMANANJUNG
* SS TAMBAH RM4

NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp 012-3884233

:: SATIN SKINZ HOT PRODUCT ...HALAL (natural organic whitening product)

~SATIN SKINZ~

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.



WANTED HERE!!!!!!! ADAKAH INI ANDA????
► KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
► PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
► PARUT BERSEPAH-SEPAH??
► CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
► MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
► JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
► MASALAH RAMBUT GUGUR
► SENGGUGUT
► BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
► IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
► GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA



 MEREKA SUDAH BERJAYA DGN SATIN SKINZ



New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak



SATIN SKINZ !!!
ANTARA BAHAN-BAHAN AKTIF adalah L-Glutathione, Vitamin C Rosehips, Astaxanthin, Cod Fish Collagen, Phyto steamcell, Super Lemon..


► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

KELEBIHAN :
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari

►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !

►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang

►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)

►Wajah lebih segar dan berseri

►Menyekat pembentukan jerawat

►Menghilangkan parut 5x lebih cepat

►Memutihkan kawasan intim dan pelipat

►Meransangkan peningkatan kolagen

►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser


Testimonial satin skinz daripada seorang kanak-kanak berusia 2 tahun! Kulit terkena periuk panas (rice cooker) Doktor kata parut maybe kekal sebab luka sangat dalam.. 
Mummy dia dengan penuh harapan ambil sebiji tablet satin skinz dari botol biru dan sebiji dari botol pink..
Patahkan kepada dua bahagian setiap satu.. Separuh dia bagi anak dia makan dan separuh lagi di tumbuk halus dan di sapu pada muka baby tersebut..... 
Hasillnya.........No.5 tu.....Hensem tak?

=========================================

1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! J


CARA PENGAMBILAN
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!
PURE VITAMIN C
menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit.
TESTIMONIAL BERJAYA !!!

Bagi saya kesihatan dalaman sangat penting bagi mendapatkan tubuh yang segar dan fresh... Dalaman sihat, minda sihat baru la kulit pun sehalus satin..... Yakini Satin Skinz !




SEBELUM
Miya berasa tertekan gn masalah kulit yg senstve, merah, parut jerawat....
SELEPAS
Parut jerawat slowly pudar dan kulit lebih PINKISH dan putih selepas mengamalkn SATIN SKINZ secara konsisten!

APA KATA PENGGUNA :

" SUAMI SAYA TAK BERKELIP-KELIP TENGOK PERUBAHAN KETARA SAYA!! BUBYE PARUT JERAWAT "


QELQEN KASIH : OK.. saya mengaku.. hanya 15 hari shj kulit saya putih pinkish ! tanpa edit dear.. camera 360 pun bukan !


Hi dear... giler teruja tengok testimonial Rekel dari Kudat... Dulu muka dia banyak parut dan agak gelap... Selepas 15 hari amalkan SATIN SKIZ perubahan kulit sangat sangat ketara..






WE CHAT DARI TASHA ISMAIL
" Sis.. Hari ini hari ke ENAM makan satin skinz.. BESTT SANGAT ! Sebelum ini Ukur tone kulit dengan kawan tapi dia lagi putih, Tapi HARI INI KULIT saya lagi PUTIH dari dia.. KULIT PUN LEMBAB JE~~~"




Perubahan minggu pertama dari customer.. Kulit makin lembut dan syok pegang kulit sendiri.. Then bila mandi nampak kulit akan lebih gebu dan cerah... Yang paling best hubby pun suka pegang kulit dia.... Tahniah dear!


WE CHAT dari EIKA ZALIKHAH....
6 HARI - kulit nampak cerah, parut semakin pudar, dan jerawat terus kecut ! yang paling besttt setiap pagi NO MORE BERSIN & HINGUS !!


Dapat we chat dr mira... baru 3 hari ber SATIN SKINZ !! Kulit makin cerah dan lembut mcm baby....BARU 3 HARI UOLLSS... Nanti kami update pic dia selepas 15 hari plk ya! Mmmuahhhh!!!! Love love love satin skinz!


Q&A

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione
.

HARGA : 
1BOX UTK 2 BOTOL : RM180
Mengandungi 120 biji 
Kegunaan utk 2bulan

FREE POSLAJU SEMENANJUNG

Nak order?
fill up the order form
@
Sms / whatsapp 012-3884233
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>