~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, December 25, 2013

:: SATIN SKINZ HOT PRODUCT ...HALAL (natural organic whitening product)

~SATIN SKINZ~

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.



WANTED HERE!!!!!!! ADAKAH INI ANDA????
► KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
► PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
► PARUT BERSEPAH-SEPAH??
► CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
► MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
► JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
► MASALAH RAMBUT GUGUR
► SENGGUGUT
► BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
► IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
► GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA



 MEREKA SUDAH BERJAYA DGN SATIN SKINZ



New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak



SATIN SKINZ !!!
ANTARA BAHAN-BAHAN AKTIF adalah L-Glutathione, Vitamin C Rosehips, Astaxanthin, Cod Fish Collagen, Phyto steamcell, Super Lemon..


► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

KELEBIHAN :
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari

►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !

►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang

►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)

►Wajah lebih segar dan berseri

►Menyekat pembentukan jerawat

►Menghilangkan parut 5x lebih cepat

►Memutihkan kawasan intim dan pelipat

►Meransangkan peningkatan kolagen

►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser


Testimonial satin skinz daripada seorang kanak-kanak berusia 2 tahun! Kulit terkena periuk panas (rice cooker) Doktor kata parut maybe kekal sebab luka sangat dalam.. 
Mummy dia dengan penuh harapan ambil sebiji tablet satin skinz dari botol biru dan sebiji dari botol pink..
Patahkan kepada dua bahagian setiap satu.. Separuh dia bagi anak dia makan dan separuh lagi di tumbuk halus dan di sapu pada muka baby tersebut..... 
Hasillnya.........No.5 tu.....Hensem tak?

=========================================

1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! J


CARA PENGAMBILAN
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!
PURE VITAMIN C
menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit.
TESTIMONIAL BERJAYA !!!

Bagi saya kesihatan dalaman sangat penting bagi mendapatkan tubuh yang segar dan fresh... Dalaman sihat, minda sihat baru la kulit pun sehalus satin..... Yakini Satin Skinz !




SEBELUM
Miya berasa tertekan gn masalah kulit yg senstve, merah, parut jerawat....
SELEPAS
Parut jerawat slowly pudar dan kulit lebih PINKISH dan putih selepas mengamalkn SATIN SKINZ secara konsisten!

APA KATA PENGGUNA :

" SUAMI SAYA TAK BERKELIP-KELIP TENGOK PERUBAHAN KETARA SAYA!! BUBYE PARUT JERAWAT "


QELQEN KASIH : OK.. saya mengaku.. hanya 15 hari shj kulit saya putih pinkish ! tanpa edit dear.. camera 360 pun bukan !


Hi dear... giler teruja tengok testimonial Rekel dari Kudat... Dulu muka dia banyak parut dan agak gelap... Selepas 15 hari amalkan SATIN SKIZ perubahan kulit sangat sangat ketara..






WE CHAT DARI TASHA ISMAIL
" Sis.. Hari ini hari ke ENAM makan satin skinz.. BESTT SANGAT ! Sebelum ini Ukur tone kulit dengan kawan tapi dia lagi putih, Tapi HARI INI KULIT saya lagi PUTIH dari dia.. KULIT PUN LEMBAB JE~~~"




Perubahan minggu pertama dari customer.. Kulit makin lembut dan syok pegang kulit sendiri.. Then bila mandi nampak kulit akan lebih gebu dan cerah... Yang paling best hubby pun suka pegang kulit dia.... Tahniah dear!


WE CHAT dari EIKA ZALIKHAH....
6 HARI - kulit nampak cerah, parut semakin pudar, dan jerawat terus kecut ! yang paling besttt setiap pagi NO MORE BERSIN & HINGUS !!


Dapat we chat dr mira... baru 3 hari ber SATIN SKINZ !! Kulit makin cerah dan lembut mcm baby....BARU 3 HARI UOLLSS... Nanti kami update pic dia selepas 15 hari plk ya! Mmmuahhhh!!!! Love love love satin skinz!


Q&A

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione
.

HARGA : 
1BOX UTK 2 BOTOL : RM180
Mengandungi 120 biji 
Kegunaan utk 2bulan

FREE POSLAJU SEMENANJUNG

Nak order?
fill up the order form
@
Sms / whatsapp 012-3884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>