~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Monday, November 26, 2012

:: Inchloss by Felinna MURAH Promosi Terkini!!!!





 Promosi inchloss - sah sehingga 31 nov. 2012



PRE ORDER
Item akan dipos next week slps promosi  tamat.





2 botol : RM130 inc POSTAGE

normal price RM75/ botol 
( sorry, takde promotion utk belian sebotol)



*** atas arahan fellina marketing



Inchloss : Kurus cara selamat


INCHLOSS LOTION
2KG IN A WEEK? Xpayah telan pil atau minuman? Hanya apply lotion??


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

RM75 semenanjung
RM80 sabah / sarawak


FREE POS
PROMOSI TERKINI!!


2 botol : RM130 inc POSTAGE



DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C




Salam ♥ 

sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥


hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..




ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥

 .salam ♥ nak kurus cara mudah? 

"macam felinna sendiri (pengasas incloss) baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari 

company herbs terkemuka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal p...uluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je.


Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HHEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥







RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)



2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!



3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 




4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

Wednesday, November 21, 2012

:: Vitamin C With Pure Collagen by Fellina ~Super Hot Selling~






Vitamin C +Pure Collagen!!
produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.

Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
- darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

INGREDIENTS :
-collagen marine
-extract gluta
-vit c
-extract citrus

USE :
2capsules at night after meal (for saving using 1capsules at night after meal)

BENEFITS :
-help prevent skin problems
-reduce pimples and dark spot
-fairer ur skin naturally
-reduce wrinkles and more



Lebih cerah dengan pengambilan Vitamin C Pure Collagen by Felinna...jgn lupa aMbik sebiji before sleep :) ♥











PRICE :
30 biji =  rm90 (SM)
30 biji =  rm95 (SS)
include postage !



DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

Sunday, November 18, 2012

:: Suria Secret Ramping Balm ~Hot Products~


GemukBoroi?
Ada Spare Tayar Di Perut?
Peha Macam Drumstick?
Lengan Besar Dan Lembik?
Badan Macam Belon Dipenuhi Air?

KECEWA dengan "GEMUK" dan Ingin "KURANGKAN BERAT BADAN" dalam 14 HARI sahaja !!!

Suria Secret Ramping Balm boleh Menyelesaikan MASALAH anda.
(Dengan IZIN ALLAH)

MEH TRY NI...


HARGA TAWARAN :
RM50 (SM)
RM55 (SS)
(Free postage) 

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

SURIA SECRET RAMPING BALM

SESUAI BAGI MEREKA YG NAK KURUS, TAPI TAK NAK AMALKAN PIL KURUS, KITA SAPU JER..INSYAALLAH, DENGAN IZIN ALLAH s.w.t


KRIM AJAIB YANG MAMPU MENYINGKIRKAN LEMAK & SELULIT PADA BADAN ANDA SEPERTI PEHA YANG BESAR..LENGAN YG BESAR DAN LEMBIK MENGGELEBER.

Tips Penting Semasa Guna Ramping Balm

1. Elakkan minum minuman berkafein dan air sejuk(ais) kerana kedua-dua elemen ini boleh melambatkan proses pembakaran lemak.

2. Pakai balm ini setiap kali lepas mandi pagi dan petang. (elakkan mandi malam kerana mengikut beberapa pandangan boleh mengakibatkan kesakitan lain)

3. Dapatkan limau kasturi atau limau nipis, perah dalam air suam dan minum setiap kali selepas makan berat seperti sarapan, tghri dan petang."

4. Buat senaman ringan yang mungkin boleh membuatkan mereka berpeluh setiap hari. Cadangan saya ialah buat benda ringan seperti lompat bintang,skipping, lari setempat dan sebagainya dalam 5-10 minit. At least berpeluh walaupun sedikit.

Kemudian cuba praktik dalam masa 2 minggu dan lihat kesannya. :)

CARA MENGGUNAKANNYA:

Membuang lemak - sapu pada bahagian perut dan pinggang. 

Darah tinggi dan migrain - sapu pada bahagian belakang leher.

Penat/ lelah - sapu pada bahagian dada dan belakang. 

Gout/ senggugut/ sakit gigi - sapu pada bahagian yang sakit. 

Kanak-kanak kencing malam - sapu sikit saja pada bahagian ari-ari. 

Wanita lepas bersalin - sapu pada bahagian perut dan pakai barut.

Sakit lutut, sakit pinggang, terseliuh, kebas-kebas tangan, lenguh sendi - sapu pada waktu yang perlu.


ATURAN PENGGUNAAN:

Gunakan 2x sehari (pagi dan malam) selepas mandi.

Test sedikit dulu pada kulit untuk uji ketahanan (mungkin anda alergi krim panas).

Sapu secara pusaran sehingga krim betul-betul meresap ke dalam kulit.

Cuci segera jika rasa kurang selesa dan ada tanda-tanda alergi.


* WANITA MENGANDUNG TAK BOLEH yer 















:: Vitamin C 500mg ~ Hot Selling ~


 

Perbezaan antara Vitamin C 500mg & 1000mg :

Yang beza adalah ingredients... 1000mg lg byk kandungan utk kecantikan kulit sbb dia diguna jgk utk merawat sakit kulit mcm eczema, cacar air, kulit kering bersisik n ruam panas. tp yg 1000mg tu xcover resdung. yg 500mg ja ada. sebenarnya dua2 bg efek cepat, bergantung pada customer..

Kulit stiap manusia berbeza tindak balas. ada yg okey dgn yg 500mg...
n ada yg 1000mg. So susah nk ckp. tp kalau nk bgus utk merawat jerawat dimuka & parut jerawat, better amik 500mg punya tp makan 2 biji sehari.. tp kalau tujuan nk lembabkn kulit n bg kulit sekata apa semua utk kulit sensitif, better try 1000mg punya. Paling cpt skrg customer rsakan kesan adalah dalam masa 2 hari n plg lmbt 3 bulan.. Kulit tak sama, so jangka masa untuk tengok kesan pun tak sama




Apakah tanda anda kekurangan vitamin C yang sangat ketara?
  • Mudah selsema
  • Mudah tertekan ( stress)
  • Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik
  • Tapak kaki keras dan kasar
  • Mudah bersin
  • Luka yang lambat baik
  • Wajah nampak tua berbanding umur ( Vitamin C membantu pembentukan kolagen)
  • Mudah dapat ulcer
  • Mudah demam
  • penyakit Skurvi




Vitamin C 500mg keluaran Pahang Pharma KKM MAL06051403X



VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan.Hanya makan sehari1- 2 biji dalam masa 3-4 minggu boleh nampak kulit semakin cantik, tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang.


HARGA :

60 biji
RM50 (SM)
RM55 (SS)
FREE POS




100 biji

RM75 (SM)
RM80 (SS)
FREE POS

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C





1 tablet vitamin c=500mg=7 biji buah oren segar. 

Selain mencantikkan kulit, vitamin c ni sesuai bagi 


~ orang yang mempunyai resdung 


~ gusi berdarah 


~ org mengandung untuk tambahkan imun dalam badan 

~ melawan virus dalam badan

 ~ Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis 


~ Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress 


~`baik untuk orang yg pernah buat operation kerana vit c mampu memulihkan luka dala

m badan 


~ dan juga baik untuk perokok 

Vitamin C ini 100% Halal,dijamin dan berkesan. 






Berkesan utk merawat masalah:


1)masalah resdung 

2)jerawat batu serta gatal2 pada kulit 

3)kulit kering, tidak sekata atau disebabkan penuaan



4)parut lama yg hitam2 di badan 



5)masalah alahan 

6)kulit yg kusam dan tidak berseri 

7)parut hitam, operation scar di perut bekas melahirkan anak akan pudar dalam beberapa 
hari sahaja sesuai untuk kaum lelaki & perempuan ,ibu mengandung,breastfeed 
(membentuk susu ibu lebih banyak dah sihat utk bayi)

8)membantu dlm membetulkan kitaran haid.

9)mencantikkan , mencerah serta melembutkan kulit.

10)anti kedutan




Kelebihan lain:
Ibu mengandung boleh mengamalkan Vitamin C 500mg ini
Boleh di amalkan ketika period
Boleh menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusukan anak
Sesuai untuk lelaki & perempuan 12 tahun ke atas
Cara Makan Vitamin C 500mg:
1 biji sehari selepas makan
Untuk kesan yang lebih cepat, 2 biji sehari (maksimum)
Elak makan bersama dengan Udang

Tips Penjagaan Kulit Muka Berjerawat

  1. Basuh muka paling kurang 2 kali sehari dengan sabun yang betul. Jangan basuh muka dengan menggunakan sabun badan kerana tahap kealkaliannya adalah berbeza. Seeloknya, gunakan sabun muka jenis pengawalan minyak.
  2. Elakkan makanan yang berminyak seperti daging burger segera.
  3. Elakkan makanan laut seperti sotong, ketam, udang dan sebagainya KECUALI ikan. (Terpulang kepada kulit individu contohnya, saya boleh makan kerang.)
  4. Elakkan makanan seperti kacang tanah. (Bagi saya, saya tidak boleh makan kacang tanah, tetapi saya boleh makan kacang kuda, almond, gajus dan lain-lain. Ia terpulang kepada kulit individu.)
  5. Elakkan daripada mengguna tuala badan untuk mengelap muka selepas mandi kerana kulit yang sensitif adalah sangat sensitif dengan kekotoran. Gunakan tuala kecil yang lain atau tisu.
  6. Mengamalkan 2 biji sehari Vitamin c 500mg. Ia sangat-sangat membantu masalah kulit muka berjerawat, berminyak dan resdung.
Note: Tips Penjagaan Kulit Muka Berjerawat & Cara Penjagaan Kulit Muka Berminyak ini adalah bergantung kepada tahap masalah kulit individu. Tip diatas adalah contoh yang boleh anda amalkan. Terima Kasih.





DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>