~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Friday, November 16, 2012

:: Acne Mask Vs 4 in 1 Mask


Wah..makin hot dah sekarang...pipi dah licin lepas makan vit c and iqr..skrg nak kasi parut yg tinggal tu clear lagi....meh kita try D.I.Y masker lak....sejuk, dingin, fresh sangat...kali pertama sapu, terus jatuh cinta..
Memperkenalkan 2 jenis masker yg terbaik 
1. Acne Mask ( Masker jerawat)
2 . Miracle 4 in 1 Mask
* setiap set masker didatangkan bersama dgn pearl scrub

Cara2 penjagaan muka 

1. Cuci muka guna pencuci muka anda 
(kalo sy mestila sabun nour ain ::)
2. pastu pakai scrub ( seeloknya digunakan seminggu 2@3 kali sahaja)
3. cuci muka skali lg
4. pakai mask
6. toner
7. day / night cream

p/s : lps mask xnak buh toner pun xpa.. dan lpas mask jgn sabun da muka just cuci ngan span sahaja.. xdigalakkan coz nanti khasiat mask tuh ilang...
 


kenapa kita perlu apply masker pada muka kita?


menegangkan kulit muka.

menutup liang pori.

melembabkan kulit.
kulit menjadi flawless dan elastik.
menghilangkan stress.
menyerap minyak berlebihan di kulit.
menggantikan sel2 kulit mati pada wajah.


apakah fungsi mask?

Pertamanya adalah untuk menegang kulit wajah kita...

Keduanya untuk menutup liang-liang pori, yang mana, kita terdedah dengan peluh, haba, debu, yang buat liang pori2 kita tersumbat. Bila kita pakai masker ni, dia boleh freshkan kite punya kulit wajah.

Ketiganya boleh melembapkan kulit wajah. Yakni, di dalam masker ada bahan yang mana boleh melembap dan melembutkan kulit wajah kita. Try, test, lepas pakai masker, dan sentuh mesti rasa cm flawless la kulit wajah..hehe.. cam kulit baby..wa cakap lu,,macam snow white uolls.. ;P

Keempatnya rasa cam elastik jer kulit..mcm getah..tegang, pejal gebus gebas je rasa. kalau cubit pipi pon rasa cam nak cubit lagilagidanlagi dan lajulaju..

Kelimanya boleh hilangkan stress! bila kita pakai mask kene duk diam-diam, ambik mood kena relaks do nothing kan..rasa cam tenang je walaupun iolls ni msg kt whatsapp/fb/fon x reply2 lg*hihihihi* so hilang masalah.. tambah-tambah if uolls letak timun ke tomato atas mata.. Sangat best!
 




** SCRUB NI KITA BG FREE BG SETIAP PEMBELIAN MASKER**
 cara pakai scrub:
1. ambil scrub, 1-2 kali picit shj
2. sapu pada 4 penjuru muka,then ratakan
3. sapu/tenyeh/tonyoh secara lembut dlam keadaan bulat start dari dagu nik ke pipi, ke dahi...pastikan area dahi,dagu dan idung dear gook lebih kuat sikit
4.gosok smpai biji2 scrub tu hilang, then cuci dgn air dan lap bg kering


PENTINGNYA SCRUB N MASK?????

SCRUB:
scrubbing adalah mengangkat sel kulit mati, mengangkat kotoran yang menyumbat pori kulit,(OPEN PORES), n kulit kita akn bebas bernafas..die juga blh mlembapkan kulit kita (bkn berminyak ye)agar kelihatan lbh segar n bermaya..Fantabulous Scrub mengandungi biji2 yg sngt halus,so mse scrubbing xkn ade rse pdih o sakit2 cm gne scrub2 yg lain (biji agk kasar).so,die brtindak dgn sngt lmbut but very effektif yeee...ini akn membuat kulit kitasenantiasa halus.

MASK:
knpa perlunya masker after scrubbing???
Scrub shj tidk akn mmberi sume keperluan nutrisi unt kulit kita.. Untuk menganjalkan n menegangkan kulit, ianya terhasil dari penggunaan masker...Kirenya scrub ng masker nie cm adk bradik kmbar la,xleh hilang satu,mst sntiase brdua..scrub sahaja TIDAK mencukupi..kulit kita perlukan masker utk menyerap nutrisi dan memberi nafas baru kepada kulit. Fungsi scrub secara mendasar hanya untuk pembersihan dan pengelupasan secara halus yang lain akan dibereskan oleh masker pulak..

SBB 2 LA IA DIJUAL SEKALI BKN SCRUB JE O MASK JE... :)



Herbal Anti - Acne mask (100 gram)

Harga set :


Herbal Acne mask + scrub = RM50 (tak termasuk pos)


DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C




sesuai bg kulit berjerawat, parut jerawat & parut berlubang kat muka... 




INFO UNTUK ACNE MASK:
Mask jerawat adalah tanah liat semulajadi yang membantu untuk menyembuhkan dan mencegah jerawat.reka bentuk yg sesuai untuk kulit berminyak, yang boleh mengurangkan pengeluaran minyak, menjadikan kulit anda lebih bersih dan lembut.Mask jerawat ini akn membantu untuk mengawal minyak, mencegah jerawat, dan membuatkan kulit bersinar tanpa jerawat..

FUNGSI:
formula berubat ia berfungsi secara mendalam untuk membantu membuang kekotoran dalam liang pori dan menjadikan kulit anda lebih cerah. manakala tanah liat semulajadi ini akan membuang minyak yang berlebihan dan juga meningkatkan metabolisme kulit. ini sekali gus akn menyebabkan muka shining dan menganjalkan kulit








4 in 1 miracle mask (100 gram) 

Harga set :


Miracle 4 in 1 mask + scrub = RM50 (tak termasuk pos)


DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C




FOR WHITENING, MOISTURIZING, ANTI AGING,ANTI SENSITIVE... 


mengandungi 4 kebaikan dalam satu mask iaitu
memutih,melembabkan,anti penuaan(anti kedut) dan anti sensitif.
mengandungi agrigeline extract dan collagen yang menyokong kulit muka
dengan nutrient terbaik untuk mengurangkan kedut.
menegang dan menganjalkan kulit.
bersifat lembut untuk semua jenis kulit termasuk yang sensitif.






cara pakai masker:
1.AMBIL 1 SUDU TEH MASKER, SKIT JA
2.TAMBAH AIR SIKIT,GAULKAN SMPAI DAPAT BANCUHAN YG PEKAT
3.SAPU PADA WAJAH GUNA BRUSH UNTUK MEMUDAHKN ANDA, START DRDAGU, NAIK KE PIPI KANAN,HIDUNG DAN DAHI...ULANGKAN STEP YG SAMA PADA BELEH KIRI
4. KLO ADA BAKI BLEH DISAPU LAYER KEDUA UNTUK RATAKAN MASK.
5.TGGU 30 MINIT ATAU SMPAI MASKER KERING, DILARANG BERCAKAP @ GELAK...APA2SHJ PERGERAKAN WAJAH AKN MENYEBABKN KEDUTAN, SO SBLN PAKAI MASK MAKE SURE ANDA DLM KEADAAN SANTAI..
6.CUCI guna span





Tada....saya sudah bebas blackhead, whitehead and jerawat...anda bila lagi ???


bekas comel ni pon kita ader jual..
4 in 1 Beauty DIY Facial Mask Tool Set Kit 


Mixing Bowl 

Brush

Spoon 
mask stick






Colour 




Pink..



Blue



Green



Purple






RM15/set










Apa Kata Pengguna ???




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>