~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

:: Agen Dropship ~Slimming & Beauty~

Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??


Kami mempelawa anda untuk menjadi agen dropshipping kami bagi produk SLIMMING & BEAUTY.. Anda hanya perlu mempromosikan PRODUK kami di BLOG, FACEBOOK dan lain-lain bagi mendapatkan pelanggan. Komisen permulaan 10% sehingga 20% . Cepat!!!

..Yuran pendaftaran/modal hanya RM20 seumur hidup bagi menunjukkan komitmen anda untuk menjadi agen kami..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...


utk pendaftaran emailkan kepada mybabyliciouscollection@gmail.com dengan tajuk : AGEN DROPSHIP beserta

nama:

alamat:

Handphone:


* untung bersih sehingga 10-20% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..

Anda boleh copy paste setiap maklumat dan testimoni dari dlm blog
http://mybabyliciouscollection.blogspot.com

Keterangan lanjut hubungi:

Email : mybabyliciouscollection@gmail.com

PM/Whatsapp : 012-3884233 - AYDA
В̍В̍М̤̈: 2276369C

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, March 26, 2014

:: K-Colly Sweet 17 : RAHSIA KULIT CERAH GADIS KOREA~ TERBUKTI HANYA DALAM 3 HARI

Kami merupakan Pengedar K KOLLY SWEET 17 Yang Sah ..dapatkan K KOLLY  Original daripada kami ..::)))


K-Colly Sweet Seventeen 1,500,000 Collagen Nano

 

 ♥ Salam buat semua,♥ 
kulit kusam, kering, berjerawat atau jeragat?
ingin kembalikan kemulusan kulit sehalus kulit bayi?
K COLLY SWEET 17 boleh membantu..


THE MOST LUXURIOUS UPGRADED VERSION COLLAGEN NANO NO.1 IN MALAYSIA HAS ARRIVED,GRAB NOW !!!

1.5MILLION MG COLLAGEN NANO
 12 X STEM CELL
 39 X VITAMINS & MINERALS
 HIGH POTENCY AND FAST ABSORPTION
 EXTRA "WHITENING EFFECT" WITH WHITENING ESSENCE

DISCOVER THE MARVELS OF K-COLLY NO.1 WHITENING COLLAGEN !! 
CARA MAKAN K-COLLY SWEET17 ONE MILLION MG COLLAGEN NANO :



✿ Masukkan 1/2 scoop Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✿ Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air. 
✿ Makan Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.

Elakkan drp meminum minuman bergas, kafein seperti kopi atau nescafe serta minuman herba.

Banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan pemulihan kulit dan badan.

***TERLALU MUDAH UNTUK MEMILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN dgn K-COLLY






COLLAGEN NANO PERTAMA SATU-SATUNYA YANG BERADA DI PASARAN MALAYSIA

K-COLLY COLLAGEN NANO SANGAT 100% SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU DAN WANITA HAMIL KERANA FORMULA KAMI TIADA :

✎ TIADA BAHAN PENGAWET
 TIADA PERASA TIRUAN
 TIADA GULA TAMBAHAN
✎ TIADA PEWARNA TIRUAN

K-COLLY COLLAGEN NANO MEMBANTU PARA WANITA HAMIL AGAR BERTENAGA DAN BAYI & IBU YANG MENYUSU MENDAPAT NUTRISI DAN ZAT YANG SEMPURNA.

LET'S UPGRADE YOUR COLLAGEN WITH K-COLLY COLLAGEN NANO NOW!!!




★ SATU-SATUNYA COLLAGEN NANO PERTAMA DI MALAYSIA IAITU K-COLLY SWEET 17 THE KOREAN SECRET !! 

★ BILA BADAN KITA SELALU DIISI DENGAN COLLAGEN ,TUBUH BADAN KITA TIDAK AKAN MUDAH KENDUR. 


★ BAGI YANG SUDAH KENDUR MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK MENAIKKAN KEMBALI MANA-MANA YANG SUDAH KENDUR.BUKAN WANITA SAHAJA YANG MENGALAMI KEKENDURAN,LELAKI JUGA BOLEH MENGAMALKAN K-COLLY BAGI MENJAGA KESIHATAN KULIT DAN MASALAH KESIHATAN.




Jom baca kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??
 Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.
 K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.
 K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.
 K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.



KEISTIMEWAAN K COLLY SWEET 17:

  Formula KOREA berteknologi Nano, membentuk molekul terkecil untuk penyerapan optimum badan, kesan seawal 3 hari!
  Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat,tona kulit tidak sekata dan kusam.
  Mencantik, menghalus dan melicinkan kulit, selain pencerahan secara semulajadi serta meningkatkan kelembapan kulit 10 kalilebih cepat dan berkesan.
  Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan berseri.
❢ Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
❢  Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
❢  Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
 Turut membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.


K-Colly Sweet 17 adalah produk keluaran Malaysia, halal JAKIM, Sijil GMP, berasaskan formula teknologi nano dari Korea, dgn kehalusan kolagen 1,500,000MG.

Anda punyai masalah serupa?

KANDUNGAN K-Colly :
 HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
 ASTAXANTHIN 
COENZYME Q-10
 L-GLUTATHIONE BERRY PLUS 
♥ MULTIVITAMIN 
PURE PEARL POWDER 
 HYALURONIC ACID 
10X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rosselle, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach)



ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari

✈  Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✈  Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✈  Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✈  Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✈  Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✈  Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✈  Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✈  Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✈  Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✈  Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✈  Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✈  Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
✈  Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✈ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✈  Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✈  Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✈ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi




Rahsia kandungan K-Colly Sweet 17

Ramai yang tak perasan atau melepas pandang gitu jer pasal kandungan K-Colly. Apa dia?

K-Colly boleh diambil oleh ibu mengandung?
Antara kandungan utama dlm K-Colly Sweet 17 ialah Omega 3
Penyelidikan saintifik sentiasa memperluaskan pengetahuan kita tentang keperluan pemakanan semasa kehamilan. Antara perkembangan terkini dalam bidang ini ialah kepentingan asid lemak omega 3 dalam perkembangan bayi dalam kandungan yang sihat dan kesihatan ibu hamil.

Apakah itu Acid Lemak Omega 3?

• Omega-3 adalah sebuah keluarga rantai panjang asid lemak poli tak tepu (polyunsaturated fatty acid) yang merupakan nutrien penting untuk kesihatan dan perkembangan badan. Malangnya, ini tidak disintesis oleh tubuh manusia dan mesti diperolehi dari diet, vitamin, suplemen atau makanan tambahan.

• Kajian menunjukkan bahawa kedua-dua komponen utama asid lemak omega 3 yang paling bermanfaat adalah EPA (Eicosapentaenoic acid) dan DHA (asid docosahexaenoic). Kajian menunjukkan bahawa setiap asid lemak mempunyai manfaat yang unik. EPA penting untuk mengurangkan risiko penyakit jantung, sistem imun, dan tindak balas keradangan. DHA membantu meningkatkan kepintaran otak, mata, dan sistem saraf utama iaitu penting untuk ibu mengandung, bayi dalam kandungan dan ibu yang sedang menyusu. Ia juga amat berguna kepada kanak-kanak yang mempunyai masalah di dalam pembelajaran.

Apakah kepentingan Omega 3 dan Apakah fungsinya?
• Pengambilan Omega 3 lemak yang mencukupi adalah penting untuk mengekalkan pengeluaran hormon yang seimbang seperti hormon prostaglandin. Prostaglandin membantu mengawal banyak fungsi fisiologi penting termasuk tekanan darah, pembekuan darah, penghantaran saraf, radang dan tindak balas alergi, fungsi buah pinggang dan saluran gastrousus dan pengeluaran hormon lain. Bergantung kepada jenis asid lemak dalam diet, jenis prostaglandin yang tertentu boleh dihasilkan dalam kuantiti yang besar. Ketidakseimbangan prostaglandin ini boleh membawa kepada penyakit.

• Peranan omega-3 dalam mengeluarkan prostaglandin yang bermanfaat mempunyai manfaat kesihatan yang begitu banyak, termasuk pencegahan penyakit jantung, meningkatkan fungsi kognitif dan pengawalan keradangan. Dos omega 3 yang tinggi digunakan untuk merawat dan mencegah gangguan emosi. Kajian baru mengenal pasti potensi kebaikan pengambilan omega 3 termasuk kanser, penyakit radang usus dan penyakit autoimun yang lain.

Mengapa Pengambilan Omega 3 Penting Terutamanya Semasa Mengandung?
• Omega 3 didapati penting untuk perkembangan sistem saraf otak dan awal penglihatan bayi. Kajian menunjukkan bahawa ibu mengandung didapati kesusutan omega 3 dalam badan jika pengambilan omega 3 yang kurang dalam pemakanan akibat janin menggunakan omega 3 untuk perkembangan sistem saraf otak. Omega 3 juga digunakan selepas bersalin untuk membuat susu ibu yang penting untuk perkembangan bayi. Kajian telah mengesahkan bahawa pengambilan tambahan EPA dan DHA kepada diet seorang ibu hamil mempunyai kesan positif ke atas pembangunan penglihatan dan kognitif bayi. Kajian juga telah menunjukkan bahawa penggunaan omega 3 yang lebih tinggi boleh mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi.

• Asid lemak omega 3 mempunyai kesan positif ke atas kehamilan. Peningkatan pengambilan EPA dan DHA boleh mencegah kelahiran pramatang, mengurangkan risiko pre-eklampsia dan boleh meningkatkan berat kelahiran bayi. Kekurangan pengambilan omega 3 juga meningkatkan risiko kemurungan ibu mengandung. Ini dapat menjelaskan mengapa gangguan emosi selepas lahir mungkin menjadi lebih buruk dan mula lebih awal untuk kehamilan berikutnya.

Apakah Makanan Yang Mengandungi Omega-3 (EPA + DHA)?
• Sumber EPA dan DHA adalah ikan air sejuk seperti salmon, tuna, sardin, ikan bilis dan ikan hering. Ramai orang risau tentang kehadiran merkuri dan toksin lain dalam ikan, terutamanya semasa mengandung. Atas sebab ini, sumber minyak ikan EPA dan DHA dari vitamin ataupun suplemen adalah paling selamat. Minyak ikan yang berkualiti tinggi daripada pengilang yang mempunyai reputasi yang baik memberikan manfaat kesihatan EPA dan DHA tambahan tanpa risiko ketoksinan.

• Ramai orang berfikir bahawa flaxseed dan / atau minyak flaxseed mengandungi omega 3. Tetapi flaxseed mengandungi rantai pendek omega 3, ALA (asid alfa-linolenik), yang berbeza dari EPA dan DHA yang mengandungi rantai panjang omega 3. EPA dan DHA Omega 3 memberi keperluan badan untuk pembangunan kesihatan yang optimum. Walaupun ia pernah berfikir bahawa badan manusia boleh menukar ALA kepada EPA dan DHA, penyelidikan terkini menunjukkan bahawa pertukaran tersebut jarang berlaku. Minyak ikan merupakan sumber EPA dan DHA yang lebih dipercayai.











BEST OFFER!!!!!!!!!!
 1 Jar RM125

* free pos semenanjung


NAK CUBA??
☏ SMS/WHATSAPP : 012-3884233



:: Chriszen Moist Cake

Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!


-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)


Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Net: 20g
Formulated in Korea
Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.




Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu
No. 3 Kuning Langsat


apa color sesuai i pakai?

kulit cerah, pakai no.1
kulit sederhana, pakai no.2
kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3


Cara-cara pakai Chriszen Products
Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!




















HARGA: RM 59 (SEM) RM63 (SS)
POSTAGE: FREE!!!!
FREE 1 PC AMPOULE (WHILE STOCK LAST)





Anda pakai ampoule sebelum "make up"?? Jika jawapan anda ialah "tiada"... Maksudnya anda sudah "OUTDATE" !! 






Kelebihan Chriszen Ampoule 
-Mencerahkan kulit wajah 
-Melembapkan kulit wajah 
-Melicinkan kulit wajah
 -Tahankan "make up" sepanjang hari Dengan penggunaan Chriszen Ampoule, anda tidak perlulah 
-Merisaukan "make up" anda tidak tahan sepanjang hari 
-Merisaukan kulit anda kering (Kulit anda yang kering akan menyebabkan "make up" anda nampak tebal dan jadi seperti "cake face" 
-Merisaukan kulit wajah yang nampak pucat dan letih (gelap) 

Cara-cara penggunaan Chriszen Ampoule, 
1. Dua titik ampoule untuk seluruh muka, pat pat pat muka anda supaya Chriszen Ampoule diserapkan ke dalam muka anda. 
2. Tunggu sebentar (1 minit), anda akan dapat rasa bahawa ampoule sudah diserapkan ke dalam muka anda. 
3. Muka anda sudah jadi lembap dan cerah! 
4. Pakai "make up" atau "skin care" anda seperti biasa. 
Jadi, anda jangan Miss kepeluangan kali ini untuk dapatkan Chriszen Ampoule dengan Percuma!! Anda cuma membeli satu Chriszen Moist Cake sudah boleh dapat Chriszen Ampoule yang bernilai RM29 dengan FREE!!

NAK CUBA??
☏ SMS/WHATSAPP : 012-3884233

:: DEWY EXTRA WHITENING




Dewy Extra Whitening (Serbuk Vitamin)
READY STOCK!!!

Mahu kulit putih melepak seperti Zila Bakarin??




Dewy membantu mencantikkan dan mencerahkan seluruh kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax)


1 scoop Dewy = 50 biji buah oren


Apa Produk Dewy Extra Whitening?


Kulit cantik bak artis Korea dengan Dewy Extra Whitening! Merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax).


✿ Serbuk vitamin dengan 50x vitamin c semulajadi lebih tinggi dari oren.
✿ Formula pencerahan pantas dan hebat.
✿ Booster untuk Produk kecantikan/Supplement

Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah Dewy Extra Whitening ke dalam supplement anda.





Kenapa perlu pilih DEWY?

✔ TERJUAL 1000 Botol dalam 2 minggu!!!! 
✔ 1 Scoop Dewy = 50 BIJI BUAH OREN
✔ Mudah dibawa ke mana sahaja
✔ Rasa yang sedap
✔ Harga yang berpatutan tapi anda dapat KESAN YG HEBAT
✔ Mudah diambil - terus di makan begitu sahaja
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ SERBUK VITAMIN DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI
✔ FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!
✔ BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement - Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda.
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit,mencerahkan melanin kulit,
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit, 
✔ Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
✔ Mengebukan kulit,
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
✔ Mengurangkan pigmen,mengurangkan parut,
✔ Melembutkan kulit,
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan.
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku
✔ Menguatkan sendi-sendi,
✔ Menyihatkan gusi dan mata

Cara pengambilan : 

⇛ SETENGAH SUDU KECIL/ SETENGAH SCOOP terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari : Rasa manis buah 
⇛ Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
⇛ Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan




KANDUNGAN SERBUK VITAMIN 1 Botol Berat 80g (1 Botol kegunaan sebulan):

-Bunga Sakura
-Buah Camu Camu 
-Beeswax (Lilin Lebah)
-Acerola Cherry
-Grapeseed Extract
-Hyaluronic Acid
-Pearl Powder
-Hydrolized Collagen
-L-Glutathione
-Multiple Stemcell
-Maquiberry
-Blueberry
-Strawberry
-Cranberry
-Tomato
-Kiwi
-Apple
-Papaya

Siapa yang sesuai makan Dewy?
⇛Wanita dan lelaki 
⇛Ibu Hamil 5 bulan keatas
⇛Ibu yang sedang berpantang dan menyusu

KECIL - KECIL CILI PADI

-Walaupun botol Dewy kecil,jangan pandang sebelah mata dengan kehebatan kandungan bahan super platinum di dalam Dewy ni. Mengandungi CONCENTRATED VITAMIN C

1 scoop DEWY = 50 Biji Vitamin C
Buah Camu Camu mempunyai kandungan VITAMIN C TERTINGGI DI DUNIA.

Disebabkan kandungannya yang pure dan concentrate,anda tidak perlu kuantiti yang banyak untuk mendapatkan kesan yang hebat. 

'LESS IS MORE'

DENGAN DEWY Hanya setengah scoop sehari terus di makan cukup untuk anda mendapatkan kulit cerah dan gebu.

Produk keluaran Muslim
KKM dalam proses permohonan untuk mendapatkan surat pengkelasan produk


Testimoni


HARGA PASARAN: RM85.00
HARGA OFFER: RM65.00 (FREE POSTAGE)

NAK CUBA??
☏ SMS/WHATSAPP : 012-3884233

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>