~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, February 5, 2015

:: FLORAL MASK : BUANG BLACKHEAD SEMUDAH ABC

FLORAL MASK MURAH ORIGINAL

Floral Mask adalah masker peel off berwarna ‘ungu’ dengan haruman lavender pertama di Malaysia.
Floral Mask dirumuskan khas untuk menghapuskan whitehead / blackhead, mengawal kulit wajah berminyak dan mengecutkan jerawat bagi membantu kulit wajah anda lebih bersih berseri.
Sesuai digunakan oleh wanita mahupun lelaki seawal usia 12 tahun keatas.
Produk kami adalah 100% produk muslim dan mendapat kelulusan KKM.
Setiap pembelian 1 botol (50ML) Floral Mask anda jimat selama 2 bulan.

FLORAL MASK 2015 ORIGINAL – NEW PACKAGING

✔ LEBIH BESAR.. LEBIH NILAI

✔ STIKER DI PRINT TERUS DI ATAS BOTOL ( tidak boleh di koyak )

✔ WARNA LEBIH TERANG ( warna purple berry )

✔ PENUTUP BOTOL BERWARNA PURPLE

✔ HOLOGRAM BAHARU ! BERBENTUK BULAT ( tertulis dianpixy )

✔ NO KKM NOT140804207K



FLORAL MASK ORIGINAL – OLD PACKAGING

✔ LEBIH KECIL

✔ STIKER BOLEH DI KOYAK DEPAN DAN BELAKANG

✔ WARNA PUDAR ( purple lembut )

✔ PENUTUP BOTOL BERWARNA PUTIH

✔ HOLOGRAM BERBENTUK PETAK

✔ NO KKM NOT140804207K



FLORAL MASK FAKE VS ORIGINAL


✔ ORIGINAL – TULISAN BERBENTUK BULAT

✔ FAKE – TULISAN BERBENTUK PETAK



✔ ORIGINAL – KAKI KARTUN KEDALAM

✔ FAKE – KAKI KARTUN KELUAR



✔ ORIGINAL – NOT140804207K – NO KKM SAH / WUJUD

✔ FAKE – NOT130704508K – NO KKM TAK SAH / TAK WUJUD



soalan lazim FLORAL MASK

floral mask made in mana ?
made in malaysia..di bawah syarikat dianpixy ent.

apa keisitimewaan floral mask ?
masker peel off PERTAMA di malaysia berwarna PURPLE dgn haruman lavender utk mhapuskan whitehead / blackhead

muka sy byk jerawat ..boleh pakai ke ?
boleh.. jerawat byk dan besar pon boleh pakai.. 1 fungs utamai floral mask ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat

kulit saya sensitif. boleh guna ke ?
boleh tak de masalah utk kulit sensitif.. floral mask sesuai utk semua jenis kulit


sakit tak kalau tarik floral mask ni ?
99.99% customer mengata tidak sakit seperti masker hitam di pasaran


apa fungsi utama floral mask ?
fungsi utama untuk mhapuskan whitehead/blackhead,mengawal kulit berminyak dan mengecut / mengurangkan jerawat

floral mask boleh kurang kan parut / jeragat ?
tidak boleh . pakai dlm msa 30 mint.. 1mggu sekali.mustahil parut n jeragat akan hilang bgitu cpt


floral mask boleh putihkan kulit.?
tidak boleh.. kami tidak memasuk ejen memutih kedlm masker kerana setgh2 customer suka pakai masker pada tmpt bermsalah saja..contoh hidung..
nnt hidung saja putih.. pp hitam.. jd kuda belang hehe


apa bahan utama floral mask ?
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv



ia halal dan di jamin selamat ?
yea floral mask muslim produk dan mmpunyai KKM



umur sy 15tahun ..boleh ke guna floral mask ?
floral mask boleh di gunakan seawal 12tahun ..dan ke atas,umur 80 pon blh guna


1 botol berapa harga dan berapa kali boleh guna ?
rm39.90 tidak termasuk cas pos.. 
seminggu penggunaan minima 1 kali
1 botol 50ML / 7-8 kali guna seluruh muka = tahan 2bulan

floral mask akan buat liang roma terbuka ke ?
tidak ! tetapi selepas mggunakan ..cuci muka dgn ais mengecilkan semula liang roma


CARA GUNA MACAM NE PLAK ? SUSAH KE ??




  • Pastikan kulit anda bersih dan kering
  • Sapukan masker di seluruh muka anda atau pada bahagian yang anda inginkan seperti hidung atau kawasan yang banyak bintik hitam atau putih ( jauhi dari terkena pada kening,bibir dan kawasan mata)
  • Biarkan selama 20-25 minit sehingga masker benar - benar kering / keras
  • Tarik masker yang sudah kering / keras secara perlahan dari bawah ke arah atas muka anda & anda akan dapat lihat bintik hitam & putih melekat pada mask
  • Bersihkan muka dengan air dingin agar pori - pori tertutup dengan sempurna


SIAPA YG SEPATUTNYA GUNA FLORAL MASK NI? 

1. Ada masalah bintik hitam dan putih terutamanya dekat bhgn hidung 
2. Kulit berminyak bila sentuh sikit muka da bole rasa jari tu cam berminyak 
3. Kulit kusam gelap selam tu bole try floral mask nie sbb dia ade collagen tau 
4. Masalah jerawat yg x terawat ditambah dgn jeragat lagi




FLORAL MASK IN MEDIA


jom tgk testimoni lak ?? nama2 besar pun dah cuba ok.. siap buat video lg.. terujaaaaa ...


10934583_848035395234511_2129410917_n
Penyanyi  : Ainan Tasneem


TESTIMONI ARTIS3
Pelakon dan penyanyi : Izzue Islam 


TESTIMONI ARTISPenyanyi dan pelakon : Haleeda 
3dTop blogger : Yuyu Zulaikha
3cTop blogger : Fatin Liyana


lain2 testimoni customer ?? 
























7b

Harga Promosi: 
RM39 (sm) / rm43 (ss)
free pos


Berminat?? SMS/ Whatsapp Ayda 
012-3884233

100 tiub : sms / whatsupp 012-3528090
free pos

CONFIRM ORIGINAL ....!!! 

READY STOCK....!!! 

Tuesday, October 28, 2014

:: JAMU BIDAN KAMPUNG PROMOSI TERMURAH

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG 30 BIJI


1 BOTOL RM 55
2 BOTOL RM 100

POS :
SEMENANJUNG PERCUMA
SABAH SARAWAK ADD RM 3



100% akar kayu herba resepi turun temurun.
Kelebihan Jamu Rahsia Bidan Kampung

✔ Merawat Keputihan

✔ Menyempitkan Rahim dan ketat

✔ Menambat Hati Suami di ranjang

✔ Menghilangkan gatal-gatal miss V

✔ Melancarkan Peredaran haid

✔ Menegangkan bibir miss V

✔ Mengurangkan senggugut

✔ Menambah Tenaga Batin

✔ Payudara Kembali tegang

✔ Mengeluarkan angin dalam badan

✔ Melancarkan Peredaran Darah

Cara Pengambilan Jamu Bidan Kampung

✔ Sebotol ada 30 biji, tahan sebulan
✔ Makan sebiji sehari, selepas makan malam
✔ Wanita Mengandung tak boleh ambil
✔ Semasa haid stop dulu sehingga habis haid
✔ Gunakan tanpa was-was, tiada kesan sampingan


TESTIMONI JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG







READY STOCK....!!!

HARGA PASARAN !!!


RM 70 SM
RM 75 SS


HARGA PROMO KAMI !!!


RM 55 SM
RM 60 SS


100%ORIGINAL
 
Berminat?? SMS/ Whatsapp Ayda
012-3884233

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>