~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Monday, January 21, 2013

:: Natural Bamboo Charcoal Bodyshaper MURAH!!

:: Promosi Natural Bamboo Charcoal Bodyshaper MURAH!!

DAPATKAN LEKUK TUBUH IDAMAN ANDA HARI INI. RASA LEBIH YAKIN APABILA MEMAKAI KEBAYA. :)
*Mengandungi Far Infrared *
HANYA RM50 sehelai termasuk pos
**Beli 2 helai RM90 termasuk pos
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

TERDAPAT 2 SAIZ SAHAJA.
S-M DAN L-XL

Ia tidak seperti korset lain..bamboo charcoal body shaper ni tiada tulang..tiada cangkuk..tiada zip..kain pun lmbut..kalau duduk,tak akan bergulung kat perut..jadi tidak akan rasa sakit..designnya juga di bawah bra..jadi senang untuk ibu yg breastfeeding.
** KUALITI SETANDING KORSET RATUSAN RINGGIT
Natural Bamboo Charcoal Body Shapper .Sangat practikal, mudah, harga berpatutan dan yg penting sgt selesa.Nak sorok spare part yg nampak buruk tu? Pakai je NBC ni... senang.. cepat... yang penting selesa.. and tak bergulung2.. Org pun tak perasan kt dlm tu uols pakai NBC ni sbb mmg nampak natural sgt.. Boleh pakai pada bila2 masa & di mana jua.. :)
Tubuh badan anda kelihatan lebih langsing. Ia juga akan membantu untuk memperbaiki postur anda dengan segera. Anda akan melihat perbezaannya segera!
NBC tidak mempunyai apa-apa strap, zip, atau kancing memberikan siluet yang benar-benar licin. Ia juga mempunyai pembukaan di bawah (berlubang di bawah) untuk memudahkan proses pembuangan ketika dalam tandas.
Gunakan NBC setiap hari sebelum anda memakai pakaian pilihan anda, jeans, pakaian pejabat, pakaian koktel, pakaian pengantin atau apa saja pakaian.
Anda akan kelihatan hebat!!!! :D
⁠⁠
Antara kebaikan sut ini adalah
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan
- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.
⁠⁠
Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.
Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.
Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat
Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan
CARA PEMAKAIAN
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.
CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

SIZE :
S-M (45-63kg) Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci,
L-XL (60-80kg) Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci,
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
























0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>