~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Saturday, January 19, 2013

:: Kokuryu Super Summer Cake

Ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (White - 25g) dan (Red -50g).
Mari bertukar kepada kosmetik Bedak Arab Kokuryu sebuah produk & jenama antarabangsa yang diyakini sejak tahun 1965. Tinggalkan apa yg menjadi keraguan.
Pilihan Warna: 25g (bekas putih)
1.Orange Blush = Untuk Kulit Cerah
2.Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah
3.Amber Rose = Untuk Kulit Sederhana Gelap/Natural
Harga: 25g
RM46 (SM)
RM50 (SS)
Free pos
Pilihan Warna: 50g (bekas Merah.)
1.Orange Blush = Untuk Kulit Cerah
2.Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah
Harga (50g)
RM65 (SM)
RM70 (SS)
Free pos + Free Sponge..

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..Antara kelebihan Bedak Arab :
Mengikut aliran darah pemakai.
Kemas dan sekata.
Tidak menghitam dan menggelapkan kulit anda.
Dapat mengecutkan jerawat.
Apabila berpeluh,anda akan kelihatan lebih cantik
Tidak melekap pada tudung,tisu sebaliknya bedak arab ini akan terus meresap ke dalam wajah anda.
Tidak berminyak.
Tahan selama lebih 8 jam.Suci dan halal,boleh dibawa solat.
Mempunyai UV protection

tips bagaimana menggunakan bedak arab ni dgn betul.
1) sapu toner/ uv cream atau moisturise ke atau anything yg you nak guna sebagai base kemudian basahkan sponge and start apply.
2) oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.
3) tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...
cara betul pakai Bedak arab (kokuryu super summer cake).. jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)
cara pemakaian Bedak arab (kokuryu super summer cake) dengan betul :
1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah
3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)
sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan
btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone






















0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>