~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, January 2, 2013

:: ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET

ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET
Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR dan Kesihatan Pilihan Gaya Hidup Wanita Masa Ini..
⁠⁠
⁠⁠
HARGA PASARAN: RM150
HARGA TAWARAN: RM90
**FREE POS LAJU!
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

PRODUCT PALING LARIS DENGAN TEKNOLOGI TINGGI
Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR dan Kesihatan Pilihan Gaya Hidup Wanita Masa Ini..
Setiap insan bernama wanita mengimpikan untuk memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna dan menaraik. Impian ini merupakan sesuatu yang ingin di capai oleh setiap wanita bagi memperlihatkan keterampilan dan keyakinan sama ada secara fizikal atau dalaman (kesihatan).
Di sebabkan istilah "kecantikan" atau "keanggunan" suatu yang subjektif maka tidak semua wanita memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna secara mutlak.
Mengapakah situasi ini berlaku terhadap seseorang wanita sama ada belum atau sudah berumahtangga?

Perubahan-perubahan ini berlaku kerana pengambilan makanan kesihatan dan pemakanan yang tidak seimbang, kurang melakukan aktiviti jasmani dan lebih nyata, selepas melahirkan anak dan meningkatnya usia.
Berdasarkan kajian saintifik dan teknologi melalui rekacipta pakaian dalam wanita terkini, masalah-masalah ini dapat di atasi dengan terciptanya pakaian dalam pembentukan kontur badan ber-FIR dan kesihatan berjenama ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET
APAKAH ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ???
ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET pakaian dalam yang disulami dengan Cahaya InfraMerah Jarak jauh (Far Infra Red Rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.Terdapat dalam 1 SET LENGKAP iaitu:
1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.
2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL ( panties)- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
4) SIRI PEMBENTUKAN LENGAN ( hand sock) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber
Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.
Teknologi pembuatan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Japan.
Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih.
ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.
~KEISTEMEWAAN FIR (FAR INFRA-RED)~
•Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
•Meningkatkan kadar metabolism.
•Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
•Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
•Mengeluarkan peluh asid.
•Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
•Mengekalkan kesegaran badan.
•Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
•Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
•Tidur lebih nyenyak.
•Menghilangkan bau badan.
•Menghilangkan kulat dan fungus.
•Membersihkan udara dalam badan.
•Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
•Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
Available in  color: black
Size: FREE SIZE
In a set of 5 pieces include:
1. Esie Breast least hip length off a new generation of seamless and welded.
2. Underpants in a body.
3. Shorts an option.
4. Cover Band leg / arm 2.
- Sangat elastik
- Fabrik anti bakteria
- Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
- Gelombang magnetik
- Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
* MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI.
Testimonial Pengguna ZIRANA 5 IN 1:
Mira : saya start pakai zirana selepas bersalin anak kedua..dan dlm temoh berpantang, badan saya rasa lebih sihat dan bertenaga berbanding dulu..dan emak dan suami bagitau badan saya nampak susut lebih cepat..malahan saya dh boleh pakai pakaian saiz dulu dalam tempoh 3 bulan shj selepas bersalin..dan kawan2 ofis juga terkejut tengok badan saya mcm x pernah bersalin..tapi saya seronok sbb badan lebih berlekuk..punggung nampai naik dan breast nmpak lebih besar dan tegang..hehe..tq
Sabariah: Pakai Zirana ni best sbb badan x berapa berpeluh tapi pinggang saya rasanya dah mengecil..seluar jeans lama pun dh boleh masuk..saya baru pakai dalam sebulan..
Lynette : I thk Zirana ni lebih elok berbanding baju slimming yg lain sbb fitting badan lebih nampak cantik esp bila pakai baju yang agak ketat..dan xde rollover of fabrik..memang terletak dan cantik kalau pakai kebaya..pinggang saya nmpak 2 inci lebih kecil , punggung juga nampak lebih pejal dan naik..payudara juga lebih uplift dan ada cleavage..

 RM 90
FREE POS
DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233@BBM :2276369C

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone



















































0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>