~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, February 28, 2013

:: GLUTATHIONE 200000MG BOTOX FILLER ( PRETTY WHITE )


KANDUNGAN GLUTA DALAM BENTUK PILL TERTINGGI!
SANGAT BERKESAN!-NEW!!

GLUTA KAPSUL 200K BOTOX FILLER ( PRETTY WHITE )
with anti-oxidant
ORIGINAL!!!

  


Glutathione 200000mg Botox Filler 

Harga:
30 biji -RM65 inc postage

east malaysia +RM5


Perbezaan Botol 
Botol pink - Whitening
botol pink Made in Korea, Manufactured By Unozawa Company-Korea

Botol biru - Whitening & Anti Aging
botol biru Made in Switzerland, Manufactured By Gnosis S.A. Via Lische D1,4 6592 Sant Antonio-Switzerland

diimport dan diedarkan oleh PB Pretty White Co., Ltd.



  • Glutathione supplement memutihkan dan melicinkan kulit. 
  • Melambatkan proses penuaan. 
  • Melangsingkan badan, 
  • Menyekatakan tona warna kulit menjadikan bersinar dengan aura. 
  • Menghilangkan jerawat dan parut. Mengurangkan kedutan, bintik gelap, freckles, membantu mempercepatkan kulit menjadi berseri yang semula jadi kemerah-merahan. 
  • Supplement yang mudah dan selamat. 
  • Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dgn kaedah suntikan dan pembedahan.

Ingredient :
L-Glutathione 200000mg
Super Lemon (Vit C) 20000mg
Collagen 20000mg
Placenta Extract 100mg
Coenzyme Q10 500mg
Bioflavonoi 500mg
Grape Seed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffee Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg
Dijamin 100% selamat.

Diiktiraf GMP (Good Manufacturing Practice), HALAL oleh The Islamic Committee Of Thailand.







 
Kebaikan Gluta 200000 setanding dgn produk pemutihan lain yang berharga berkali ganda darinya..so kenapa nak bayar lebih?- bagi ibu yang menyusukan bayi, ia bagus utk dalaman wanita seluruh badan dan memperbanyakkan susu ibu
- ibu-ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan

- ia juga boleh mengemaskan Miss V kita dan akan mencantikkan nya seperti anak dara bg yg dah berkawin dan melahirkan

- ia juga boleh menegangkan dan memontokkan payudara

- ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh

- ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yg jatuh

- ia juga menghilangkan/memudarkan kesan jerawat/jeragat, wajah akan lebih berseri/glowing

Untuk kesan yang bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan untuk melihat perubahan. Penggunaan yang berpanjangan akan menjadikan kulit semakin cantik, badan pun sihat





FUNGSI & KELEBIHAN : 

♥ Melindungi kulit daripada cahaya matahari, mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut,segar & berseri

♥ Tompok gelap, jeragat dan tompok-tompok hitam. 
♥ Untuk mengeluarkan bintik dari parut jerawat, jeragat, bintik hitam dan menjadikan kulit kelihatan lebih cerah. 
♥ Menambah kulit kulit putih berseri putih berseri. Kelihatan sihat dari dalam. 
♥ Bantuan antioksidan melambatkan proses penuaan pramatang dan mengurangkan kedutan. 
♥ Detox dan mencegah kanser hati. Tidak berbahaya kerana Ia adalah produk semulajadi. 
♥ Mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit. 

  Cara penggunaan
Sebelum pengambilan produk ini disarankan lakukan detoks selama 3 - 5 hari supaya toksin di dalam badan dapat dikeluarkan dan proses keberkesanan produk GLUTA 200,000GM lebih cepat berkesan.

* Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur malam.
* Amalkan pengambilan 2 kali sehari ( sekiranya mahu kesan yang cepat)
* Wanita mengandung, kanak-kanak dilarang untuk mengambil kapsul ini SERTA orang yang sudah berumur juga tidak digalakkan ambil....
* Elakkan pengambilan makanan/minuman berkafien untuk kesan yg lebih cepat..sekiranya ingin mengambil juga makanan/minuman berkafein sila jarakkan dalam 2 jam selepas pengambilan GLUTA 200,000GM.
*Banyakkan minum air masak supaya badan lebih cepat detox dan memudahkan penyerapan gluta



Glutathione 200000mg Botox Filler 
Perbezaan Botol 
Botol pink - Whitening
botol pink Made in Korea, Manufactured By Unozawa Company-Korea
Botol biru - Whitening & Anti Aging
botol biru Made in Switzerland, Manufactured By Gnosis S.A. Via Lische D1,4 6592 Sant Antonio-Switzerland

diimport dan diedarkan oleh PB Pretty White Co., Ltd.

Glutathione supplement memutihkan dan melicinkan kulit. 
Melambatkan proses penuaan. 
Melangsingkan badan, 
Menyekatakan tona warna kulit menjadikan bersinar dengan aura. 
Menghilangkan jerawat dan parut. Mengurangkan kedutan, bintik gelap, freckles, membantu mempercepatkan kulit menjadi berseri yang semula jadi kemerah-merahan. 
Supplement yang mudah dan selamat. 
Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dgn kaedah suntikan dan pembedahan.

Ingredient :
L-Glutathione 200000mg
Super Lemon (Vit C) 20000mg
Collagen 20000mg
Placenta Extract 100mg
Coenzyme Q10 500mg
Bioflavonoi 500mg
Grape Seed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffee Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg
Dijamin 100% selamat.

Diiktiraf GMP (Good Manufacturing Practice), HALAL oleh The Islamic Committee Of Thailand.



MANFAAT:Memutihkan dan melicinkan kulit.
Melambatkan proses penuaan.
Melangsingkan badan
Untuk kecerahan berganda dan membentuk wajah menjadi lebih runcing.
Menyekatakan tona warna kulit menjadikan bersinar dengan aura.
Menghilangkan jerawat dan parut. Mengurangkan kedutan, bintik gelap, freckles, membantu mempercepatkan kulit menjadi berseri yang semula jadi kemerah-merahan.
Supplement yang mudah dan selamat.
Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dgn kaedah suntikan dan pembedahan.
MANFAAT GLUTATAHIONE PADA TUBUH

Mengatasi masalah kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
  Mencegah & merawat gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinsons, thyroid
Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
Merawat keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
Melindungi jantung & merawat kolestrol
Melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll 

Keberkesanan pada KULIT :- 
Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
Jawapan kepada kedutan awal
Menghasilkan & membaiki DNA
Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathione kecuali pencerahan kulit secara keseluruhan

INGREDIENTS:L-Glutathione 200000mg
Super Lemon (Vit C) 20000mg
Collagen 20000mg
Placenta Extract 100mg
Coenzyme Q10 500mg
Bioflavonoi 500mg
Grape Seed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffee Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg
DOSAGE:
1-2 kapsul setiap hari 15 minit selepas makan, 1-2 kali sehari.
Baik teruskan pengambilan 2-3 bulan berturut-turut untuk hasil yang maksima.
Dijamin 100% selamat.

Glutathione 200000mg Botox Filler
Kandungan per botol : 30 kapsul.

Glutathione 200000mg Botox Filler 
(Made in Korea, Manufactured By Unozawa Company-Korea)
Diiktiraf GMP (Good Manufacturing Practice), HALAL oleh The Islamic Committee Of Thailand.

UNTUK LELAKI & WANITA 

Berminat? PM/WHATSAPP AYDA 0123884233

Tuesday, February 26, 2013

:: Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

Bedak Arab Kokuryu Original Mesir


kita nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).
Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali myra restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.
Red Case (50g)
Pilihan Warna :
Russet : Sederhana Cerah 
Orange Blush : Cerah

PRICE : 
  RM60
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM4


White Case (25g)
Pilihan Warna :
Puggy Pink : Kulit Cerah Kemerah merahan
Orange Blush : Kulit Cerah
Russet : Sederhana Cerah
Amber Rose : Sawo Matang


PRICE : 
  RM45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM4





Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Keistimewaan ???
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection


Cara Pakai :

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah

3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)





ni antara testimoni/ feedback bedak arab
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..

TESTIMONI SEBENAR BEDAK ARAB
"Ini testimoni saya sendiri menggunakan bedak arab semasa Dinner Syarikat (MMFSB). Tidak perlu bedak yg mahal2 mekap saya tak luntur sehingga akhir dinner."

CREDIT TO KAK NOORMALA







customer yg sgt2 berpuas hati dengan Bedak Arab Kokuryu:
Kulit tampak lebih flawless, parut2 jerawat x nampak daa, cuma tinggal pimples yg baru je...
heee tak lama lagi pimples pun boleh kecut dgn bedak arab ni, mkn pula dgn Vita C, mmg best lah!














PRICE :
50g =  rm60
25g = RM45

Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5



nak order?
fill up the order form
@
Sms / whatsupp 012-3884233

:: Jamu Seri Bonda MURAH & BERKESAN

Jamu Seri Bonda - Jamu Pilihan No 1 Masa Kini..Terlaris di pasaran
100% herba....KKM no MAL10043746TC
 

Antara komen pengguna setia JSB....rugi x cuba...
* sembelit dah ok..::))
* period yg dah lama menyepi, kini kembali teratur setiap bulan
* senggugut pun dah hilang
* tubuh rase ringan je...hilang lenguh2 pd badan
* breast rase denyut2 masa awal2 makan, skrg nampak berisi n pejal jerrr
* kesan jerawat dan parut di wajah makin pudar
* masalah keputihan dah selesai
* wajah segar dan kemerahan
* sakit pinggang dah ok..
* keintiman ??? ramai customer kata macam baru kawin jer rase..suami mmg puas hati

* ade wanita yg selama ni bergantung dgn pil klinik / farmasi utk dtg bulan, ader yg bertahun2 tak dtg bulan..alhamdulillah dgn 2 botol JSB, period kini kembali teratur setiap bulan
* ade anak dara yg mengalami sembelit seriuos dan perut buncit...juga bergantung kpd fiber utk melawaskan pembuangan..dgn JSB, masalah sembelit kini selesai
* ade ibu yg menyusu, tetapi susu bdn sedikit, Dgn JSB hanya 3 hari, Alhamdulillah susu badan melimpah ruah

Dengan JSB Insyaallah..tak akan mengecewakan..kita hanya berusaha..selebihnya ketentuan darinya .. 




 Ibu yg menyusu jgn takut utk mencuba JSB, insyaallah akan memperbanyakkan susu

 hanya dalam masa kurang dari 7 hari, anda akan dapat rasakan perubahan yang positif, baik dari segi dalaman dan luaran.dalaman lebih mantap, luaran juga lebih tampak berseri dan wajah juga akan menjadi kemerah-merahan. cubalah hari ini! ;)

Jamu seri boda diadun dr 100% herba dan rempah ratus terpilih bg mengekalkan mutu, kualiti serta kepuasan pengguna. Kami tiada bhn berunsur kimia. Semuanya semulajadi. Dicipta khas utk wanita terutama ibu selepas bersalin

Anda masih tercari2 suplemen yg mampu memberi kesan secara menyeluruh?baik utk dalaman dan luaran?anda masih dalam dilema ekoran drpd prestasi anda terhadap pasangan kurang memuaskan?kulit kusam dan tak bermaya?wajah dah ta
k berseri mcm dulu? dah tak ketat dan breast juga dh x anjal mcm dulu?


 Antara  pengguna setia:
~ wanita berkahwin (berumur sehingga 60thn) - utk kesihatan dalaman dan luaran
~ wanita menyusukan anak : susu semakin banyak
~ wanita yg sedang berusaha utk hamil...Insyaallah
~ Ibu yg dlm pantang : bersalin normal / ceaser
~ anak dara : mampu merawat senggugut, haid tdk teratur, keputihan, sembelit

** yg penting, jamu ini tiada campuran bahan kimia, 100% herba , mempunyai KKM , tidak panas ...And harga pun murah ::))))



Belanja ciput, khasiat banyak...berbaloi2 :
* kembali dara
* mengetatkan otot faraj
* mengembalikan keinginan bersama suami
* membekalkan tenaga tambahan
* menganjalkan payudara
* mengurangkan risiko kanser servik dan payudara
* menghangatkan hubungan intim
* membantu mendapatkan zuriat
* merawat keputihan
* mencegah/ merawat bau di vagina
* menghilangkan gatal2 di vagina
* mencantik/ menaganjalkan kulit
* mencerahkan kulit
* melancarkan peredaran darah
* menghilangkan senggugut / menstabilkan kitaran haid
* melegakan kekejangan otot
* awet muda dan wajah berseri
* melawaskan pembuangan air besar / kecil
* tubuh menjadi ringan
* mengatasi masalah rekahan tumit kaki
* baik utk pesakit kencing manis ( menghilangkan kesan kehitaman pd kulit akibat penyakit ini)

Cara Pengambilan JSB :
1. Anak Dara (21thn ke bwh) : 1 kapsul sehari selepas sarapan
2. Anak Dara (21thn ke atas) : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
3. Wanita Berkahwin : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
4. Ibu menyusu ( baby 6 bln ke bawah) : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
5. Ibu menyusu ( baby 6 bln ke atas) :2 kapsul selepas sarapan + 2 kapsul sblm tidur
6. Wanita ingin hamil : 2 kapsul selepas sarapan + 2 kapsul sblm tidur
7. Ibu dlm pantang : bersalin normal, ambil JSB selepas hr ke 20 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
8. Ibu dlm pantang : bersalin ceaser, ambil JSB selepas hr ke 30 :1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
**** ibu menyusu dan dalam pantang yg menyusu bayi hanya dihadkan 2 kapsul sehari bg mengelakkan bayi kembung @ sebagainya
**** pastikan anda mengambil sekurang-kurangnya 8 gelas air putih sehari
**** jika mengalami lenguh2 di bhgn tertentu @ haid menjadi lewat bbrp hari @ pening, itu cuma tindakbalas awal pengambilan JSB. Teruskan amal JSB, insyaallah simptom tersebut akan beransur hilang




Penting :
Makan JSB selepas makan
JSB tidak boleh diambil semasa period
JSB tidak boleh diambil oleh wanita mengandung
JSB tidak boleh diambil oleh pesakit darah tinggi kronik

Puan Zana, Pahang
As salam...  Ayu,  memang best la akak makan JSB ni. Hilang semua sakit-sakit urat. Badan terasa  ringan. Maklumlah, akak dah anak 3. Buat kerja semua nak cepat.  Bila amalkan JSB ni badan tetap cergas. Kawan-kawan akak pun ramai dah tegur muka nampak berseri. Dan yang paling penting bab-bab bersama suami  memang best... Akak rasa OK sanga-sangat sebab kesan JSB ni cepat dan harga berpatutan.  Akak harus mengamalkan JSB ini secara berterusan.. tiap-tiap bulan.. Memang wajib.

Puan Ekin, Johor
As salam… Sebelum ni badan rasa sakit-sakit dan susah nak buang air besar. Period pun tak teratur, datang 2-3 bulan sekali. Lepas 5 hari makan JSB, rasa ada kelainan terutama sekali dengan period. Setiap bulan datang period. Bangun tidur pun dah tak terasa sakit dalam bada. Pembuangan air besar pun lawas. Untuk makluman, saya dah setahun kahwin tapi belum ada rezeki untuk mendapatkan  anak. Alhamdulillah selepas habis botol yg ke 4 saya disahkan mengandung 2  bulan. Memang sangat-sangat gembira. Lagi-lagi suami. Insyaallah bulan 6 ni saya bersalin. Doakan sumua selamat ya.Thanks ALLAH  dan  thanks JSB.  Saya akan pastikan JSB menajadi teman saya semasa di dalam pantang nanti.
Cik Suhaila, Putrajaya
Setelah 5 hari MC, sakit pinggang akibat jatuh ketika bermain bola jaring, tercari-cari apakah ubat yang boleh melegakan rasa sakit ni. Dalam pencarian tu, ternampak tag dari seorang kawan mengenai JSB, saya terus likeFacebook  JSB. Dari situ, saya terus jatuh cinta dengan JSB. Setelah mengamalkannya, Alhamdulillah kesakitan pada pinggang saya semakin hilang. Malah badan juga menjadi ringan dan tidak mudah letih walaupun kesibukan dengan kerja seharian. Keputihan dan senggugut juga  hilang. Wajah saya jadi kemerah-merahan dan kata rakan sekerja, saya semakin berseri.  Sehingga kini, saya masih mengamalkan JSB. I love JSB!  Terbaik lah.

Puan Hazura, Perak

Saya sangat berterima kasih kepada JSB kerana memperkenalkan saya supplement hebat ini. Masalah sembelit dan sakit pinggang selepas melahirkan anak serta angin dalam badan sudah hilang. Hubungan bersama suami pula semakin erat dan lebih bertenaga. Di samping itu, JSB juga membuatkan kulit saya terasa mulus dan lembab.  Jerawat di belakang badan yang saya hadapi juga hilang. Dengan hanya sebotol JSB, saya mampu menyelesaikan pelbagai masalah yg sering di hadapi oleh kaum wanita.. Memang sesuai dengan tagline JSB, ‘Rahsia untukmu wanita’ kerana saya dapat rasakan rahsia itu. Kini saya tidak lagi memerlukan banyak supplement untuk kelihatan cantik dan bertenaga kerana JSB sudah memadai bagi saya.



























Harga:
RM39 
** poslaju RM6 (SM) / RM9 (SS)
 (60 capsule)


Nak order ??
Boleh isi form kat atas 
@ sms / whatsupp 012-3884233
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>