~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Sunday, February 24, 2013

:: SHISEIDO WHITE MASK RM50 ONLY

Shiseido Black & White Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda! 
ORI SHISEIDO WHITE MASK MURAH -  Hasil yang menakjubkan

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!


 





















Shiseido White mask adalah di buat dari Collagen disertai elemen mineral laut dalam. Masker dengan kandungan nutrisi paling lengkap.

Perawatan kecantikan menggunakan Lumpur Laut Mati sebagai masker wajah sama dengan memberi suapan makanan 'bergizi' pada kulit yang dapat merawat keindahan kulit. Kelebihan lainnya, semua toksin yang terdapat pada sel kulit akan terangkat, sehingga kulit lebih bersih dan segar sekaligus halus dan kencang.

Masker ini merupakan masker kegemaran para doktor kulit , karana hasilnya jelas dan nyata dalam sekali perawatan. Biasa disebut oleh mereka sebagai " Masker Pembersih Total " .

Perawatan menggunakan masker ini selain mencerahkan & memutihkan kulit , menghilangkan noda bekas jerawat & flek,ia juga merangsang pembentukan kolagen & elastis pada jaringan kulit , sehingga kulit anda akan kencang, lembab, kenyal, kedutan di kening & pipi berkurang, pori pori kulit wajah mengecil. Perawatan yang tepat untuk melawan tanda tanda penuaan awal
.


















 * Mask berbentuk cecair putih pekat melikat*
http://creamanisagold.com/wp-content/uploads/2012/10/shisheido-white-mask.jpg

AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK YER!!!
DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!

TESTIMONIAL PENGGUNA !!!

































1 pack mengandungi 12 Gram ( 1 pack boleh dipakai 3-5 kali, sangat jimat)

Jangan guna 1 pack sekali pakai, pakai sederhana tebal sahaja!!!

Jangan risau sebab anda tidak akan rasa sakit ketika mask ditarik! Dan juga tidak akan meninggal kesan merah pada hidung atau muka anda!



KEBAIKAN SHISEIDO WHITE/BLACK MASK.

- Dapat menghilangkan & mengurangkan blackhead & whitehead & juga kekotoran di wajah.
- Mengecilkan pori-pori wajah
- Mengurangkan kedutan, anti penuaan & mencerahkan wajah.
- Menanggalkan Sel Kulit Mati

CARA PEMAKAIAN:-

- 1 pack boleh dipakai 2-3 kali, jgn guna 1 pack sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana tebal shja.
- Bersihkan wajah.
- Steam wajah dgn air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Oleskan masker. Hindari daerah sekitar mata, alis, bibir, dan batas rambut
- Tunggu sampai masker mengering kemudian bersihkan dengan cara mengelupaskan masker,Setelah masker mengering (20-30 minit), tarik masker dari bahagian bawah wajah ke atas.
- Bilas hingga bersih

















































KELEBIHAAN 3 JENIS MASK NI BERBEZA-BEZA IKUT 

KEPERLUAN MUKA KITE.....



Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan 


dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, 

memutihkan dan mencerahkan kulit muka.



Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus

,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih 

diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuaiutk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.




NATURGO GOLD OREN - Shiseido Naturgo Mud Mask terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya 
mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh,mengawal minyak berlebih, menghaluskan wajah, mengurangkn jerawat dan mencerahkan kulit



Shiseido White Mask-
 Shiseido Peel-off White Mask berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan 
wajah, menghaluskan wajah, mengurangkn kedut2 dan mengangkat sel kulit mati.

Shiseido White mask bagus untuk mendinginkan dan mencerahkan kulit setelah berpanasan 

dibawah sinar matahari.



♥ PROMOSI TERKINI ♥

♥ 1 BOX 50pcs SHISEIDO WHITE MASK

HARGA TAWARAN: RM50 INC FREE POS
(Anda Jimat RM1/pc=RM50 ) cepat2 grab sblm terlambat..baik punya offer ni!!! 
♥ 1 BOX 100pcs SHISEIDO WHITE MASK
HARGA TAWARAN: RM70 + RM10 POS
(Anda Jimat RM0.70/pc=RM70 ) cepat2 grab sblm terlambat..baik punya offer ni!!!
♥ PROMOSI RM1.50 BLACK MASK/pc min pembelian 6pcs@RM9+ RM6 postage= RM15 shj

Add Sabah/Sarawak RM5 Utk postage

♥ PM/Whatsapp Ayda skrg 0123884233 tq

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>