~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Tuesday, February 26, 2013

:: Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

Bedak Arab Kokuryu Original Mesir


kita nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).
Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali myra restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.
Red Case (50g)
Pilihan Warna :
Russet : Sederhana Cerah 
Orange Blush : Cerah

PRICE : 
  RM60
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM4


White Case (25g)
Pilihan Warna :
Puggy Pink : Kulit Cerah Kemerah merahan
Orange Blush : Kulit Cerah
Russet : Sederhana Cerah
Amber Rose : Sawo Matang


PRICE : 
  RM45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM4





Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Keistimewaan ???
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection


Cara Pakai :

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah

3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)





ni antara testimoni/ feedback bedak arab
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..

TESTIMONI SEBENAR BEDAK ARAB
"Ini testimoni saya sendiri menggunakan bedak arab semasa Dinner Syarikat (MMFSB). Tidak perlu bedak yg mahal2 mekap saya tak luntur sehingga akhir dinner."

CREDIT TO KAK NOORMALA







customer yg sgt2 berpuas hati dengan Bedak Arab Kokuryu:
Kulit tampak lebih flawless, parut2 jerawat x nampak daa, cuma tinggal pimples yg baru je...
heee tak lama lagi pimples pun boleh kecut dgn bedak arab ni, mkn pula dgn Vita C, mmg best lah!














PRICE :
50g =  rm60
25g = RM45

Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5



nak order?
fill up the order form
@
Sms / whatsupp 012-3884233

1 comments:

Ahmad nazrimi said...

Assalamualaikum..
semoga di rahmati Allah SWT..saya pembekal bedak arab..terus dari arab.penghantaran express selama seminggu..insyaAllah..boleh order untuk borong..email saya di imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772..
maassalamah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>