<< Followers (315) >>

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

This contact form was created by Freedback.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501


FIND ME ON IG:

IG: babylicious_beauty

++++++++++++++++++++++

Tuesday, January 28, 2014

:: HEIGHT UP : SUPPLEMENT UNTUK TINGGI PERTAMA DI MALAYSIA



PERTAMA DI MALAYSIA!!
- Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan!
- Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana jurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain..
 
PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG.. 
- Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian?
- Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi?
- Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek, renek dll?

Cuba Height Up sekarang!
- Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan

 
 
 

HEIGHT UP,  dikenali sebagai Supplement Peninggi Badan No. 1 Asia kerana ia bertindak membantu menambahkan ketinggian badan secara semulajadi, diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dengan menggunakan kaedah Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Bone Development Techniques) dan terbukti mampu memberikan kesan peningkatan ketinggian 2-15cm ke atas.

Formula yang menjadi rahsia peningkatan ketinggian di kalangan warga Asia akhir2 ini yang sebelum ini banyak bertubuh rendah seperti di Korea, Jepun, Thailand dan Indonesia.

** Scientifically Researched & Proven Height Formula
** Kesan seawal SEBULAN, dengan peningkatan antara 2-5cm, bergantung tahap usia dan metabolisma badan pengguna
** Mendapat sijil HALAL, SIJIL RESULT POSITIVE DARI MAKMAL KKM, FDA dan HACCP bagi jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesan.

** WANITA HAMIL DAN MENYUSUI BAYI TIDAK BOLEH MENGAMBIL PRODUK INI.
** BAGI YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK SILA MINTA NASIHAT DOKTOR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK INI.

 
 
BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..

HARGA KAMI :
1 BOTOL = RM180(S), RM185(S/S)
120 BIJI/BOTOL

- untuk pengambilan 2 bulan -
- harga termasuk kos pos laju -

NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsupp 012-3884233

:: AURA WHITE STEMSELL COLLAGEN : DENGAN 15 KALI STEMSELL LEBIH POWERFULL UNTUK KULIT BERSERI


LIMITED STOCK GRAB IT FAST ! 3 HARI BOLEH NAMPAK KESANNYA !
WOW ! EKSKLUSIF dari Aurawhite Beauty. Aurawhite STEM CELL SPECIAL EDITION 
Minuman kolagen terbaru yang segalanya EXTRA ! WOW ! WOW !
Extra Collagen ! Extra Taste ! Extra Glutathione ! Extra 15x Stemcell ! Extra Ingredient ! Wow Fabulous Uollss ! 



LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! LIMITED STOCK ! FIRST COME FIRST SERVE ! GRAB IT NOW !

RM180 (SM) RM190 (SS) 

50x Anti Oxidant . Pro Whitening System . Gold Standard . 




Antara bahan utama :

Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.

Extra Glutathione
Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas

15x Stem Cell
dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.

Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)
Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E,A dan D.

Rose Hips
Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.

Camu Camu Fruit
60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.

Astaxanthin
Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.

Hyaluronic Acid
Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Kulit lebih sihat & lembap.

Oregano Leaf
Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.

Pearl Powder
Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.



Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
+ Kesan seawal 7 hari.
+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita



Harga:
1JAR RM180 (SM) / RM190 (SS)

MACAMANA NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@
sms / whatsupp to : 012-3884233

:: SUPER HIGH WAIST SLIMMING PANTY


Kelebihan Super High Waist Slimming Panty
  • Membantu anda menutupi lemak2 di bahagian pinggang dan perut.
  • Mengangkat dan membantu memejalkan punggung.
  • Sesuai dipakai sepanjang hari walaupun ketika tidur.
  • Sangat selesa dipakai,terasa nyaman dan tidak mengganggu aktiviti seharian.
  • Penggunaan setiap masa akan membuatkan anda tampak langsing dan ramping.




SUPER HIGH WAIST SLIMMING PANTY

1 PC RM20
BUY 3 FREE 1 RM50
BUY 5 FREE 2 RM80
BUY 7 FREE 3 RM100
* FREE POS SEMENANJUNG

MACAMANA NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@

sms / whatsupp  to : 012-3884233

Monday, January 13, 2014

:: FLAWLESS AMYERANADIA SKINCARE + BOOSTER CREAM

Repair your skin n be flawless with our affordable & super effective skincare in only 1 week.Say goodbye to your expensive skincare♥

Time Stock baru sampai, less 3 days menyusut sgt2 dah
New Packaging

its a complete!!!

3 in 1 MAGIC CREAM + Flawless Booster Cream

Flawless booster cream (FBC) 
Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair! Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis2 sahaja jgn pakai terlalu byk.

Flawless Booster Cream (FBC)
10g : RM35 FREE POS


Kelebihan Flawless Face&Body Cream, 
Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; 
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!


KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD



Selain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 


KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 
♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM

InsyaAllah anda akan memperoleh kulit yg sgt flawless,licin dan bersih tanpa sebarang cela hanya dlm beberapa hari penggunaan sahaja!

Paling2 best ianya TANPA SEBARANG PENGGELUPASAN ok....






























3 in 1 Magic Cream : 
RM80 (SEMENANJUNG)
RM85  (SABAH/SARAWAK)

FREE POSLAJU!!





COMPLETE SET : 
RM80 (SEMENANJUNG)
RM85 (SABAH/SARAWAK)

FREE POSLAJU!!




FLAWLESS BOOSTER CREAM : 
RM35 (SEMENANJUNG)
RM40 (SABAH/SARAWAK)
FREE POSLAJU!!



COMPLETE SET + FBC : 
RM115 (SEMENANJUNG)
RM120 (SABAH/SARAWAK)
FREE POSLAJU!!

NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp  012-3884233

Sunday, January 12, 2014

:: HARUM MALAM HILANGKAN BAU BADAN & KETATKAN MISS V



Harum Malam pemikat hati - Bau badan merupakan perkara yang mana tidak ada seorang pun yang sukakannya.Malah mereka sendiri tidak sedar samada badan mereka berbau atau tidak.Hanya orang disekeliling kita sahaja yang menyedari perihal ini.Mungkin orang disekitar kita berani menegur.Untunglah kalau ditegur.Kalau tidak?Macam mana kita nak tahu ye?

Kalau dah tak suka,baik tegur depan-depan dia.Tapi secara baik la.
Berikut merupakan penyebab badan berbau:
1.Kurang menitik beratkan kebersihan diri
2.Pengambilan makanan yang tidak seimbang
3.Gangguan genetik
4.Ketidakseimbangan hormon
5.Stress
6.Penyakit

Kadang-kadang akibat kuat bekerja dan peluh berlebihan juga boleh membuatkan badan berbau.Tapi takkan la kita nak pergi mandi 2 jam sekali semasa bekerja gara-gara badan berbau kan?Jadi dalam entri kali ini, kita akan kongsikan kepada anda produk yang boleh mengatasi masalah bau badan ini.



 HARUM MALAM 

Harum Malam, membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian.


KELEBIHAN HARUM MALAM :-


- membantu menyegar & menyihatkan badan.


- mencantikkan & menaikkan seri wajah.

- membantu menghilangkan bau badan & mulut

- melegakan panas badan.

- menegangkan payudara.

- memulihkan rasa rapat.

- mengencang otot kewanitaan.

- menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.

- menambah keharmonian suami isteri.

- menyihatkan rahim.

- mencantikkan payudara agar sihat & montok.


HARGA:

RM39 WM / RM43 TERMASUK POSLAJU

OFFER: 3BOTOL RM100


1x1.trans Harum Malam Pemikat Hati

Kandungan Harum Malam

Membantu Mengatasi Keputihan

Pada mereka yang mempunyai masalah keputihan yang teruk sampai berbau boleh la try Harum Malam. Cuba dan tengok kesan dia macam mana. Insyaallah boleh membantu anda mengatasinya.




So sesuai juga untuk anak-anak yang remaja lebih-lebih lagi perempuan sebab bila diorang dah start akil baligh, selalunya diorang akan alami masalah bau badan. Al-maklum la hormon baru nak stabil. Macam kita dulu-dulu la hehehe.....










 LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!


✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
✔ bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.


Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-

✔ WANITA BERKAHWIN

✔ ANAK DARA

✔ WANITA BERPANTANG

✔ SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK

✔ SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


Bagaimana Rasa Harum Malam??

Kalau yang susah nak makan ubat tu jangan risau sebab rasanya memang sedap. Rasa MADU. Memang sedap. Cara nak makan pon mudah saja amik 2x sehari. So aku amik waktu bagi before breakfast dan sebelum tidur.


Cara penggunaan Harum Malam

Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)

** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

p/s; 
* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete


Apa saya rasa setelah menggunakannya?


Secara jujur,pada mulanya susah untuk minum atau ambik makanan tambahan.Tetapi apabila diberi peluang untuk merasai sendiri khasiat Harum Malam ini,tanpa berfikir panjang, terus minum sejak semalam. Pagi ni bila  bangun,rasa kulit muka tegang sedikit. Macam cantik pulak rasa hari ni.Erkk =.=”(Sila muntah hijau sekarang). Rasa kedut-kedut bawah mata pun dah kurang sikit.Hehehe.Badan pun tak letih walaupun semalam dah tidur lewat.Jadi FA syorkan korang semua khususnya wanita,korang perlu cuba produk Harum Malam ini dan rasai sendiri kehebatannya!Lain orang,lain rasa dan kesannya bukan?

Selain itu Harum Malam juga boleh merapatkan hubungan intim suami isteri.Yang ni tak nak ulas lebih Hehe..
Harga
1 botol RM39 (sm) / RM43 (ss)
3 botol RM100 (sm) / RM110 (ss)
* free pos


NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp  012-3884233
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

SENARAI HARGA !!

�� SENARAI HARGA ��

UPDATED 24 AUG 2017

------------------------------

�� Harga yang ditawarkan TIDAK TERMASUK POSTAGE

��POSTAGE:RM8 SM / RM12 SS

-----------------------------------

Marked with ��:

HARGA JUAL YG DITETAPKAN HQ

-----------------------------------

�� �� 1 �� ��

�� 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION

�� RM35 TIDAK TERMASUK POSTAGE

�� 1 MINUTE MIRACLE MASCARA

�� RM45 TIDAK TERMASUK POSTAGE

�� �� A �� ��

�� ASWAD SERUM JERAWAT

�� RM 65 SM RM 75 SS

�� ��AUDELA BY NAD ZAINAL

�� RM175 SM RM185 SS

�� ��AIJUICE DOSSIER

�� RM75 SM RM80 SS

���� B ����

���� C ����

�� CPG COSMETIC

�� CPG COMPACT POWDER

�� RM 59.90

COLOR AVAILABLE :

�� WHITE ROSE

�� NATURAL BEAUTY

�� LUXURY BEIGE

�� CPG EYEBROW

�� RM39

COLOR AVAILABLE :

�� BROWN CHOCOLATE

�� CARAMEL

�� SOFT CHOCOLATE ⛔ Out Of Stock

�� CPG LIPSTICK PEN

�� RM42 POS ASING

COLOR AVAILABLE :

�� NUDE SKIN

�� SEXY CHOC

�� RED APPLE

�� DUSTY PINK

�� CPG LIQUID FOUNDATION

�� RM75 POS ASING

COLOR AVAILABLE

�� BEAU (CERAH)

�� MAGANDA(NATURAL)

��PRAGTIGE ( GELAP)

���� D ����

�� DUOYA MASCARA BY NORAFURLA

RM30

�� DEXANDRA PREFUME

SEBOTOL RM65

2 BOTOL RM120

�� DIAN'Z PRODUCT

�� DIANZ VITAMIN C & E 2017

�� RM50

�� DIANZ NANO LIGHTENING CREAM

�� RM40

�� DIANZ NANO REMOVAL CREAM

�� RM55

�� DMS 360 PRODUCT

�� DMS SKINCARE

RM139

�� DMS SERUM STEMCELL

RM100

�� DYXY COSMETICS

�� DYXY BC CREAM FOUNDATION (BCC)

�� RM80 TIDAK TERMASUK POS

�� DYXY GREE TEA FACE MIST 160ML

�� RM 50 SM RM 55 SS

�� DYXY BRUSH

�� RM 40 SM RM 45 SS

�� COMBO ASYALLIE

( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH )

�� RM140 (SM) / RM150 (SS)

�� COMBO SYAFIQAH AINA :

( BC CREAM+ FACE MIST)

�� RM115 (SM) / RM120 (SS)

���� E ����

���� F ����

���� G ����

���� H ����

�� HEZLIN SIGNATURE PRODUCT

�� THE LILY LIPTINT

�� RM29

�� MAGNIFICENT LENS

�� RM56

�� PINKISH GLOW - MIRICAL MAKE UP SPRAY

�� RM59

�� SECRET ILLUSION - BB CUSHION PERFECT FIT COMPACT

�� RM49

SKIN COLOR :

�� LIGHT

�� NATURAL

���� I ����

�� I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

RM80

�� I'OLS ILLUMINATOR PRODUCT

�� I'OLS ILLUMINATOR CODE SEXY 5 GM (MINI SIZE)

�� RM28

�� I'OLS ILLUMINATOR CODE SEXY 15GM (FULL PACK)

�� RM78

�� INAI KENING BROWN & GRAY

�� RM30 SEM RM35 SS

���� J ����

���� K ����

���� L ����

�� ELLY MAZLIN PRODUCT

�� LINAPOMPOM SOAP BY ELLY MAZLIN

�� RM24 TIDAK TERMASUK POS LAJU

�� SEFHPOMS SERUM BY ELLY MAZLIN

�� RM60 TIDAK TERMASUK POS LAJU

�� LAURA LASHES 3D MALAYSIA - BULU MATA 3D

�� RM49 TIDAK TERMASUK POS LAJU

Code Lashes:-

✅ Suzy

✅ Elsa

✅ Lucy

✅ Chloe

✅ Grace

✅ Adele

✅ Kim

✅ Blair

✅ Ivy

✅ Vera

���� M ����

�� MEDINA PRODUCT

�� SLIMMING & DETOX TEA

�� RM 15

�� KAKICANTIQ TEA

�� RM 25

�� COMBO SLIMMING & DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA

�� RM 40

�� COMBO SLIMMING DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA + MARYAM

�� RM75

�� MAXXSLIM BOOSTER

RM69

�� MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR 50ML

�� RM69 TIDAK TERMASUK POS LAJU

�� MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR 100ML

�� RM120 FREE POS UNT SEMENANJUNG

�� MALYEQA PRODUCT

�� MALYEQA MULTIFUCTION SERUM 30GM

�� RM95

�� MALYEQA BOOSTER SERUM 30ML

�� RM88

�� MALYEQA BOOSTER SERUM 50ML

�� RM115

�� MALYEQA AMBASSADOR COMBO (1 x Multi Action Serum 30gm

+ 1 x Booster Serum 50ml)

�� RM195

�� MALYEQA PLATINUM COMBO (1 x Multi Action Serum 30gm

+ 1 x Booster Serum 30ml)

�� RM165

�� MALYEQA PANDORA TRAVEL SET

1 x Multi action Serum 10gm

1 x Cleanser 30ml

1 x Booster Serum 15ml

1 x Wonder Soap

�� RM95

���� N ����

��NSIS PRODUCT

�� NSIS MASCARA

�� RM60

���� O ����

�� OBSESS COSMETIC

�� OBSESS DD CUSHION

�� RM79

�� OKAYA FOUNDATION

�� RM79

���� P ����

�� PEWIT PRODUCT

�� PIPIPINK STICK BLUSHER

�� RM60 BUAT MASA SEKARANG ADA PROMOSI

���� Q ����

�� QU PUTEH PRODUCT

�� QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMPS

RM68

���� R ����

�� RIDZKIN LIPMATTE

RM45

MENTON :

FUSILIER :

TURKESTANICA :

COMMERCE :

DOUBLE LADY :

ENTERTAINER :

ESCAPE :

LOUVRE :

ANGELIQUE :

LINFOLIA :

�� RELIAN MASCARA

RM30

�� ROSETYRA PRODUCT

�� TRIAL BLING BLING SPRAY 30ML (BBS)

�� RM30 TIDAK MASUK POSTAGE

�� FULL BLING BLING SPRAY (BBS)

�� RM69 TIDAK MASUK POSTAGE

�� TRIAL BAKAWALI BEAUTIFYING WATER 30ML (BBW)

�� RM35 TIDAK MASUK POSTAGE

�� FULL BAKAWALI BEAUTIFYING WATER (BBW)

�� RM89 TIDAK MASUK POSTAGE

�� SNOWDROP HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� ROSE HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� LILY HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� VIOLET HD

MINI 5G : RM30

FULL : RM98

�� ROSETYRA RADIANCE POWDER

TRIAL 5G : RM30

FULL : RM63

�� ROSETYRA CC CREAM

RM89

�� ROSETYRA POWER CORRECTOR

RM49

�� ROSETYRA SUPERB CONCEALER

RM49

�� RIFFAA D'HATI PRODUCT

�� RIFFAA GLOWING SPRAY

�� RM39 TAK MASUK POS

���� S ����

��SARI BEAUTEE PRODUCT

�� BOOBS UP SOAP - TAHAN 2 BLN

�� RM40 TIDAK TERMASUK POS

�� BREAST SERUM - TAHAN SEMINGGU

�� RM40 TIDAK TERMASUK POS

�� BREAST SERUM - TAHAN 4 BLN

�� RM 132 TIDAK TERMASUK POS

�� BREAST MASK - TAHAN SEMINGGU

�� RM63 TIDAK TERMASUK POS

�� SET KENING 2 MENET

�� RM25 TIDAK TERMASUK POS

���� T ����

���� U ����

���� V ����

�� VEVIOUS FULL PACK 20ML

�� RM80 FREE POS

�� VEVIOUS TRIAL PACK 5ML

�� RM23 TIDAK TERMASUK POS

���� W ����

���� Y ����

�� YARRA MOISTURISER 50ML

�� RM29 TIDAK TERMASUK POS

�� YARRA MOISTURISER 100ML

�� RM48 TAK MASUK POS

�� YARRA SCRUB SOAP 50GM

�� RM35 TAK MASUK POS

���� Z ����

-----------------------------------------------------------------------------------------

<< My Blog List >>