~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, September 25, 2013

:: ADVANCE SLIM: BAKAR LEMAK 3X LEBIH PANTAS

MUDAHNYA NAK KURUS..
Minum jus ajaib ADVANCE SLIM ni pagi2.. Ambil air kosong 3 Liter sehari..
Cukup 10 hari.. Timbang.. Yeeeaaa! Turun 3kg..
Cukup sebulan memang hensem & cun kembali.

AJAIBNYA JUS ADVANCE SLIM NI SEBAB :

1) Bakar lemak 3x ganda lebih pantas
2) Tingkatkan kadar metabolisma
3) Menahan selera makan
4) Bertindak sebagai penghalang karbohidrat




Ramuan Rahsia ADVANCE SLIM Untuk Kurus!..
ramuan ini, direka khas untuk menhasilkan "advance slim"

GRAPE SEED EXTRACT ternyata memiliki fungsi efektif dalam merawat kulit selepas pecahan lemak. Gabungan ini merupakan antioksidan yang efektif untuk merawat kulit tetap sihat dan awet muda tanpa kendur. Didalamnya juga terkandung Vitamin C..

GOJI mengandungi Leucine yg merupakan amino asid yang perlu yang tidak dibuat oleh tubuh kita, kita hanya boleh mendapatkannya daripada diet kita. Ianya ada dalam kuantiti yang kecil dalam kedua-dua makanan tumbuhan dan haiwan dan ianya merupakan komponen semulajadi susu ibu.

Tetapi Leucine bukan hanya sebagai amino asid perlu, Ia juga menyokong fungsi imunisasi, membakar lemak dan membina otot.

GUARANA mengandungi pelbagai jenis enzim yang dapat memperbaiki pergerakan perut dan usus, penghadaman dan penyerapan zat-zat makanan. Ia juga berkesan menghentikan sembelit dan cirit-birit. guarana boleh merendahkan kolesterol dan asid lemak dgn menguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkan ketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegahkan penyakti kencing manis. System penjanaan darah yang diperkuatkan dapat memperbaiki aliran darah, melegakan anemia dan menghindarkan kesejukan kaki dan tangan, pening dan migraine

TEH HIJAU diketahui memiliki kandungan berupa polyphenois katekin dalam jumlah besar yang dapat meningkatkan tingkat oksidasi lemak. Berdasarkan jurnal tersebut diketahui bahwa kemampuan tubuh untuk membakar lemak meningkat sebesar 4% dalam waktu 24jam setelah menelan minum teh hijau. Teh hijau juga membantu mengatur glukosa, karbohidrat, dan menghambat peningkatan gula darah setelah makan. Teh hijau juga mengandung katekin yang menghambat sel-sel lemak dari menyerap glukosa


 100% EKSTRAK DARI BUAH ANGGUR
RASA YANG PASTI SEDAP

Mempunyai Kelulusan Dari Kementarian Kesihatan Malaysia


 ADVANCE SLIM EXTRA STRENGTH - Membakar Lemak 3X Lebih Cepat!




Kelebihan & Kebaikan Advance Slim
★ Turun 11kg dalam 38 hari.
★ Bakar lemak & Kalori 3X lebih cepat
★ Mengurangkan selera makan
★ HALAL (JAKIM)
★ Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
★ 100% Herba terpilih
★ 100% Ekstrak Buah Anggur Tulen
★ 100% Tiada kesan sampingan
★ Ibu menyusu boleh minum


Kandungan Utama:
Grape Seed Extract,
Green Tea Extract,
Dandelion Extract,
White Kidney Bean Extract,
Ginger Extract,
Guarana Extract,
Goji Extract
Brindall Berry extract


Normal Price R̶M̶1̶5̶0̶
HARGA PROMOSI
Sekotak RM120.00
2 kotak RM240.00 + percuma sekotak
4 kotak RM480.00 + percuma 3 kotak
* free pos semenanjung

Question and Answer Berkaitan Advanced Slim
1- Ibu menyusu boleh makan ke?

Boleh =)

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum advanced slim ke?
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 2-3 jam.

3- Darah tinggi boleh minum ke?
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum:)

4- Apa bahan utama produk ini?
Ekstrak anggur dan beberapa herba yang lain.

5- Ada kelulusan KKM atau tidak?

Ada kelulusan dan HALAL.
6- Berapa lama baru nampak kesan?

Seawal 10 hari pengamalan advanced slim.

7- Betul ke berkesan?

Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.
8- Ada effect pape ke?
Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.

9- Siapa yang boleh consume produk ini?
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

10- Macam mana nak minum?

Sebelum bersenam,
Sebelum sarapan.
1 hari sekali.
(nak lagi cepat 2 kali sehari)


11- Berapa lama boleh makan 1 box?
1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.





Cara Pengambilan:
♕ Paling baik diambil sebelum bersenam di pagi hari (comfirm peluh mencurah2).
♕ Ambil 1 sachet sekali sehari sebelum sarapan.
♕ Boleh juga mabil 2 sachet sehari mengikut kemampuan.
♕ Tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau. Better, gunakan shaker. Elakkan menggunakan air panas/sejuk.


Peringatan:
Minum banyak air semasa pengambilan Advance Slim.
Simpan di tempat kering pada suhu bilik.













KENAPA DAPATKAN DARIPADA KAMI??
- Kami merupakan Stokis SAH untuk  ADVANCE SLIM 
- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- FREE BEFORE & AFTER SALES CONSULTATION
- FREE Poslaju
P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!

Normal Price R̶M̶1̶5̶0̶
HARGA PROMOSI
Sekotak RM120.00
2 kotak RM240.00 + percuma sekotak
4 kotak RM480.00 + percuma 3 kotak
* free pos semenanjung
Berminat?
SMS/WHATSAPP AYDA
0123884233

:: X LOSS BODY LOTION PLUS FELINNA

 

Risau Dengan Masalah Double Chin anda ????
Usah Gusar
Kami ade penyelesaian
Xloss Body Lotion Plus From Felinna Marketing


Felinna Body Lotion Plus

Apa Itu Body Lotion Plus?

  • Formula Xloss Body Lotion Plus direka sempurna untuk membantu mencairkan lemak bawah lapisan kulit yang bertindakbalas secara semulajadi menggunakan herba-herba asli dan sumber dari alam semulajadi, halal dan selamat untuk digunakan dan bebas bahan kimia.
  • Ia juga sesuai sebagai alternatif untuk gastrik,senggugut,lenguh-lenguh,batuk dan sangat sesuai dijadikan losyen mengurut selepas bersalin.
  • Lotion yang tidak berminyak dan setiap sapuan mudah menyerap ke dalam alur kulit memberi keselesaan kepada pemakai.
  • Haruman yang sentiasa menyegarkan dan selesa dipakai walau di mana sahaja anda berada.
  • Hanya perlu membuat sapuan dibahagian yang anda inginkan untuk mendapatkan kesan yang semaksimum mungkin.
  • Selain membantu menghilangkan lemak-lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal dan berseri.
  • Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat/kulit leher melendut.
  • Kandungan Glyecerin (membantu masalah kulit kering), Capsaincin (membantu tubuh membakar kalori dengan cepat), Kolagen (menghilangkan bintik hitam serta garis halus),Aloe Vera (menghapuskan bekas luka dan tanda), Ekstrak Akar Orris (sebagai agen anti penuaan), Gluthatione (membantu kolagen diaktifkan untuk mendapatkan kulit yang lebih gebu, putih dan cerah) serta Vitamin E (mencantik dan melembabkan kulit) menjadikan losyen ini sangat istimewa dengan harga yang berpatutan.
  • Hanya penggunaan sedikit tetapi kerap untuk hasil yang sempurna dan losyen ini tahan untuk 2 bulan*


 
Nikmati sapuan yang harum serta bekerja untuk membakar lemak2 anda....

Anda sapu...


Anda nikmati...

Anda rasai perubahan...

Yakinlah dengan produk buatan Malaysia...Ayuh dapatkan segera...

Masalah lemak berlebihan ? Perut membuncit ? kulit kering dan kusam ? Tiada masalah ! 

Ketahuilah, dengan Xloss Body Lotion, kami membantu anda mendapatkan bentuk badan 

yang menawan. Hebat bukan ? Dapatkan sekarang juga dan lihat keberkesannya..


Info menarik mengenai Body Lotion Plus. Produk keluaran Felinna Beauty (official) yang 

sangat berkesan dan menjadi fenomena di Malaysia. 

Anda punya masalah lemak berlebihan ? Masalah berat badan ? Mahukan produk 

perlangsingan yang juga berfungsi menganjalkan dan memutihkan kulit ? Dapatkan Body 

Lotion Plus segera !


  
Produk keluaran terbaru Felinna Beauty - >> X Loss Body Lotion Plus  Formulasi terbaru lebih hebat, lebih menganjalkan kulit, Memberi kelembutan, Kesegaran, Membakar lemak & Mencerahkan kulit.
Yang penting bau losyen ini memang wangi.

Bahan-bahan kandungan:

Aqua, Glycerin, Capsaicin, Hydrolyzed Collagen, Aloe Barbadensis, Extract, Iris Florentina Extractm Acrylates, Treithanolamine, Disodium Edta, Glutathione, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Menthol, Fragrance.






See !!! No More Double Chin ...



JOM berinchloss,sebelum tido jangan lupa sapu dlu yea,dekat perut,lengan dan pipi,sejukk jer,lotion pun bau wangiiii jerrr...besttt tau,sape yang dah try,memang bg feedback positif,esok pula admin upload testimoni yea:)

"Ok!!! Event msa muka bulat pn PERHATIKAN My dagu.....msih ada runcing sdikit wlaupun brlapis...now bila dh diet ofcoz face pn slim kan.... Pic ni antra 1 thn lebih yg lps la...rmbut pn pndek..skin pn agak gelap sdikit.... Bila inchloss dh ada just apply hati2...(puas dh hati...lega skit..huhhh)"


Normal Price RM85
Promosi RM65


Berminat??
SMS/ WHATSAPP AYDA 0123884233

Tuesday, September 24, 2013

:: HOT ITEMS ON SALE!!! (20-25 OCT 2013)


HOT ITEMS ON SALE!!!
(20-25 OCT 2013)

Jaminan HARGA TERBAIK/TERENDAH

1-Figure up rm40/sebotol :: rm100 (3botol)
2-Emilay whitening rm45
3-Secret bust up rm126
4-Pemutih gigi whitelight rm30
5-Radiglow rm160
6-Vit b-complex ubat gemuk rm60
7-Bedak tanaka rm20
8-Aurawhite collagen lemon berry rm120 :: choc rm130
9-Bamboo infrared slimsuit rm35
10-Bedak arab rm35
11-Thanyaporn rm45
12-2be gorgeous detox fiber rm45
13-Royal slim lishuo magic rm100
14-Maixara vit c rm80
15-Set collagen +vit e rm35
16-Sabun glutakojic 3layer rm25
17 Vitamin c 1000mg 30biji rm30
:: 100biji rm65
18- Supra kryolan foundation 10g RM30
19-Molly bb doll foundation rm45
20-Tabita Skincare NEW PACKING trial rm136
:: exclusive rm320 
21-Slim n Fit California girdle rm25
22-Singlet 6pax/cegah buncit for men rm50
23-Cellulite pant rm20
24-Adha Skincare (set pink/hijau) rm95
25-Felinna INCHLOSS rm60
26-Felinna PMCVC rm65
27-VCO Catalyst rm39

Termasuk kos pos semenanjung
Add RM5 sabah/sarawak

Berminat? Sms/whatsapp ayda 0123884233

Sunday, September 22, 2013

:: BORONG SHISEIDO MASK MURAH

Borong Harga Murah SHISEIDO MASK!!! Memang KONFIRM MURAH!! HARGA BORONG SHISEIDO MASK HARGA MURAH!!

Pada yang nak beli SHISEIDO MASK dengan harga borong murah!! Ni memang tempat yang BETUL! Korang memang tak silap MENGGOOGLE!!





ADA 3 PILIHAN (JENIS):
-BLACK
-WHITE
-NATURGO



(boleh campur-campur, harga sama sahaja)

SHISEIDO BLACK, WHITE, NATURGO FACE MASK
** BLACK - menanggalkan sunburn, bulu2 halus di wajah, bintik2 hitam dan putih secara maxima
** WHITE - memutih, mencerah, melicinkan kulit
**NATURGO - untuk kulit sensitif, berminyak, n bermasalah

HARGA BORONG SHISEIDO MASK MURAH!!

HARGA BORONG TERBAIK:
10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)

100 PCS - RM60 (sm) RM70 (ss)

200 PCS - RM120 (sm) RM135 (ss)

300 PCS - RM170 (sm) RM190 (ss)

500 PCS - RM250 (sm) RM300 (ss)

1000 PCS - RM450 (sm) RM500 (ss)

 

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

HARGA TERMASUK POSTAGE




Fungsi SHISEIDO MASK?
- Membersih dan menanggalkan sel kulit mati (blackheads dan whiteheads)
- Mengecilkan pori-pori
- Memutih dan mencerahkan kulit muka
- Mengurangkan kedutan dan penuaan

Cara Penggunaan:
  • Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
  • Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
  • Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
  • Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
  • Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
  • Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
  • Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Berminat??
SMS/WHATSAPP AYDA 
0123884233

:: OPA SNOW SLIMMING FOAM: MUDAHNYA NAK KURUS


OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !

Produk Terbaru Slimming untuk kecantikan Tubuh Badan

(A) OPA SNOW semburan pada kulit dan menunggu pengalaman menarik dari lemak busters kami! (Serangan lemak busters, Rasa Tindakan!)

(B) Menggali melalui kulit, biji kopi hijau, ekstrak daun Imatinib dan rakan-rakan semula jadi yang lain berjuang cara mereka melalui lapisan kulit, meningkatkan kadar metabolisme kulit!
(Hanya bergerak untuk melepaskan kuasa yang lebih kuat untuk berjuang ke arah lemak badan!)

(C) Kini dengan semua rakan-rakan semula jadi tiba di pangkalan musuh di bawah kulit, rasa panas dapat dirasai jauh di dalam kerana mereka berjuang dan memecahkan sel-sel lemak selain, tanpa menjejaskan suhu kulit di permukaan.
(Perhatikan permulaan sepakan senaman dalaman dan getaran notis kepada kawasan yang disembur!)

(D) Dalam dua jam, OPA SNOW berjaya mengurai minyak lemak dan mencipta satu sistem metabolik baru, meninggalkan anda lebih bersih intestinally, mendatar dan langsing luaran!
(Membuang minyak lemak dan memperbaharui sistem metabolik dan menyahtoksin sisa-sisa yang tidak diingini!)
Q: Bagaimanakah cara menggunakan OpaSnow?
A: Kami mencadangkan OpaSnow digunakan pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Pada waktu pagi boleh semburkan OpaSnow di bahagian-bahagian tertentu sebelum pergi kerja dan begitu juga pada waktu malam sebelum tidur. Selepas sembur OpaSnow ke bahagian-bahagian tertentu kemudian sapukan moouse supaya semuanya rata kepada kulit.
Mengapa Pilih OPA SNOW?
A) Teknologi Korea, Amanah, Dipercayai
OPA SNOW adalah produk yang bangga direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, ia menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan akhirnya semulajadi dan selamat untuk digunakan. Hanya semburan OPA SNOW di kawasan-kawasan yang berlemak dan memeteraikannya dengan urutan yang baik untuk meningkatkan kadar penyerapan. Dihasilkan dengan menggunakan formula yang sempurna seperti bahan-bahan yang berkualiti digabungkan dengan sains dan teknologi, OPA SNOW berkesan menembusi ke dalam lapisan lemak dan membakar lemak badan terkumpul tanpa merosakkan kulit atau kontur badan. Perkembangan Sains dan Teknologi OPA SNOW cemerlang sebagai produk pelangsing revolusioner, ciptaan moden, baru inspirasi dan asal itu sendiri. Satu produk menyumbang begitu banyak dalam industri kecantikan dan pengguna yang menyediakan satu teori baru dalam industri badan dengan hasil yang terbukti keberkesanan yang tinggi dan kehilangan lemak yang luar biasa.
Selamat dan Asli

OPA SNOW mengandungi bahan-bahan utama seperti Green Coffee Bean, Minyak Jojoba, Ekstrak Halia dan Ekstrak Daun Imatinib. Ini ekstrak tumbuhan menyumbang dengan ketara ke dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga meningkatkan keanjalan kulit.
Kacang Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan untuk bertarung dengan kulit tidak sekata.

Minyak Jojoba: melembapkan dan memerangi penuaan.
Ekstrak Halia: pantas meningkatkan badan dan kulit metabolisme
Ekstrak Daun Imatinib : Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

C) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
OPA SNOW telah terbukti layak oleh seribu sukarelawan melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan, hasil menggantikan apa-apa ujian klinikal sebelum ini! OPA SNOW telah mencapai keputusan yang lebih besar selepas pelancaran rasmi dan pelepasan, berjaya lebih seratus ribu kadar kejayaan oleh pengguna sahaja, terutamanya diiktiraf OPA SNOW sebagai penyelesaian teknologi diilhamkan selamat untuk badan. Fenomena ini telah menyebabkan beberapa kejadian rompakan, mencetuskan kekurangan bekalan yang banyak di pasaran.

D) Produk Pelangsingan Direka untuk Asia
Punca obesiti di seluruh dunia yang sama, walau bagaimanapun, tubuh manusia berbeza dari timur ke barat dipengaruhi terutamanya oleh diet budaya dan faktor-faktor alam sekitar. Ia adalah penting untuk mempertimbangkan dan mengelakkan sebarang kesan yang buruk apabila menggunakan mana-mana produk.Ia adalah OPA SNOW berita baik dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia dan muntah-muntah, produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia.
OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !
1. Kunci pelangsing
Menangani masalah kulit menggelebar di bahagian lengan untuk mendapatkan lengan yang lebih cantik.
2. Abdomen Flat
OPA SNOW membantu membuang lemak perut tambahan untuk menghasilkan hasil yang baru, licin dan rata serta membantu anda untuk mendapatkan pinggang langsing kecil.

3. Pinggang Kecil
Pertempuran lemak badan di bahagian pinggang menghasilkan bentuk yang menarik, ramping dan menawan.
4. Kaki berbentuk indah
Sasaran OPA SNOW untuk sepasang kaki seakan model yang bertujuan untuk semua skirt dan seluar untuk memikat kedudukan dan kecantikan.
Kesesuaian Pengguna
Pernahkah anda mencuba pelbagai produk menguruskan badan tetapi akhirnya sia-sia?
Anda tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah?
Adakah anda seorang yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat?

(A) Wanita moden
Tidak perlu berdiet! Tidak perlu bersenam! OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya. OPA SNOW boleh dibawa ke mana sahaja anda pergi dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!

(B) Office Lady
OPA SNOW amat sesuai bagi mereka mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja dan gaya hidup yang tidak sihat seperti kurang bersenam dan makan berlebihan. Ini akan meningkatkan keyakinan anda di tempat kerja.

(C) Ibu Selepas Melahirkan Anak
Para Ibu pasti akan menyukai produk ini! OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur selepas melahirkan anak serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingin daripada badan ibu!

(D) Pertambahan berat badan apabila usia meningkat
Adalah normal kepada mereka yang berusia (30-40 tahun) akan mendapat berat badan berlebihan disebabkan kadar penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak dibahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.

OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik: Kejutan -> Dingin -> Haba. Rasailah penyerapan serta merta ke dalam kulit dan seterunya menganjalkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi; dengan Ekstrak Biji Oren akan akan menghapuskan kulit oren degil terutama di bahagian punggung dan paha; dengan penambahan kepekatan tinggi Asid Hyaluronic untuk menjadikan kulit lebih lempap secara semulajadi.
Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !

Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!
Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !

Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!
Pernahkah sis2 tengok OPA SNOW? Inilah OPA SNOW !
OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !
Cubalah OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik:
Kejutan -> Dingin -> Haba.
Rasailah penyerapan serta merta ke dalam kulit dan seterunya menganjalkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi; dengan Ekstrak Biji Oren akan akan menghapuskan kulit oren degil terutama di bahagian punggung dan paha; dengan penambahan kepekatan tinggi Asid Hyaluronic untuk menjadikan kulit lebih lempap secara semulajadi. Nikmatilah bahan semulajadi yang dapat bertindak balas secara aktif membentuk bentuk badan serta alami dengan kulit anda!
----------------------------------------------------------------
OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !
OPA SNOW memang macam SNOW !(Produk & Teknologi Korea)
Lepas sembur, sis/bang sapu je,akan nampak foam tu cair dan 100% menyerap , tidak melekit!
Kesannya 10kali ganda daripada krim,gel atau spray yang melekit dan susah menyerap ke bawah kulit.

Sini langkah2 untuk guna OPA SNOW :
1.Goncangkan botol OPASNOW sebelum guna selama 30saat.
2.Semburkan mousse OPASNOW pada kulit .
3.Massage 1-2minit sampai mousse menyerap ke dalam lapisan kulit.
4.Sepakan senaman dalaman bermula dan memecahkan sel-sel lemak di bawah kulit.



Cubalah OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik:
Kejutan -> Dingin -> Haba.

 
 


 TESTIMONI BERJAYA OPA SNOW:

Success Case 1: After 14 days



Success Case 2: After 14 days


Success Case 3: After 12 days


Success Case 4: After 30 days

Success Case 5: After 33 days


Success Case 6: After 12 days

 


CARA MENGGUNAKAN OPA SNOW:

- Goncang botol selama 30 saat sebelum digunakan.
- Sembur pada bahagian badan yang ingin dirawat. Ratakan mousse.
- Buat sedikit urutan 1-2 minit sehingga mousse meresap.
- Lakukan setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur 2x sehari.
- Bersedia merasai keajaiban OPA SNOW dalam beberapa minggu akan datang!



FAQ : OPA SNOW Slimming Foam
 
Question: Q Answer: A 
Q: Bagaimanakah cara menggunakan OpaSnow?
A: Kami mencadangkan OpaSnow digunakan pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Pada waktu pagi boleh semburkan OpaSnow di bahagian-bahagian tertentu sebelum pergi kerja dan begitu juga pada waktu malam sebelum tidur. Selepas sembur OpaSnow ke bahagian-bahagian tertentu kemudian sapukan moouse supaya semuanya rata kepada kulit.
Q: Adakah OpaSnow selamat digunakan dan mempunyai kesan sampingan?
A: OpaSnow adalah selamat dan tidak mempunyai kesan sampingan kerana rumusannya adalah terdiri daripada bahan-bahan semulajadi seperti Biji Jojoba Oil, Biji Kopi Hijau, extrak halia dan sebagainya yang sangat baik untuk peredaran darah yang sempurna.
Q: Adakah OpaSnow boleh digunakan oleh Ibu mengandung dan menyusukan anak?
A: OpaSnow tidak digalakkan kepada ibu mengandung dan kepada ibu yang sedang menyusukan anak perlu pastikan tempat sapuan adalah berjauhan dengan kawasan sensitif seperti payudara, kawasan pembedahan dan sebagainya supaya tidak memberi kesan buruk terhadap kawasan-kawasan sensitif tersebut.
Q: Bagaimana pula dengan mereka yang mempunyai kulit sensitif  adakah boleh menggunakan OpaSnow?
A: Rumusan OpaSnow adalah terdiri daripada bahan-bahan semulajadi dan tidak mempunyai kesan sampingan. Tetapi kepada mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif kami mencadangkan perlu mendapatkan nasihat Doktor terlebih  dahulu supaya tidak mendatangkan apa-apa kesan buruk kepada individu yang mempunyai masalah kulit sensitif. 

Q: Adakah masa yang terbaik menggunakan OPA SNOW untuk mendapatkan hasil yang lebih baik?

A: OPA SNOW boleh digunakan sepanjang masa dengan tiada kesan sampingan, kerana keutamaannya untuk menjaga kesihatan yang baik. Ianya adalah produk yang boleh dipercayai di kalangan wanita yang tidak memerlukan makanan, tidak memerlukan senaman, tidak menyebabkan loya atau kesan-kesan buruk yang lain. Untuk mendapatkan kepercayaan pelanggan, kami juga telah mengeluarkan kod keselamatan pada setiap produk sebagai jaminan kualiti produk kami. Sila pastikan kod keselamatan sebelum membeli produk ini.
Q: Adakah berat badan akan bertambah semula selepas mencapai keputusan yang baik dengan OPA SNOW?
A: OPA SNOW dibangunkan dengan penyelidikan berdasarkan diet orang Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi dan dirumus khas dengan menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Apabila digunakan secara berterusan, ia akan mewujudkan halangan anti-lemak dan mengurangkan jumlah penyerapan lemak ke dalam badan secara semulajadi.
Q: Adakah OPA SNOW adalah produk pengurusan badan yang berkesan?
Hasil dan kesan OPA SNOW sememangnya tidak dapat dipertikaikan lagi. OPA SNOW adalah satu satunya produk yang menggunakan bahan semulajadi yang telah terbukti keberkesanannya. Ianya adalah berasaskan teknologi saintifik menghasilkan produk semulajadi yang mempunyai keunikannya yang tersendiri yang tidak sama dengan yang berada di pasaran kini..
Q: Adakah OPA SNOW memerlukan penggunaan jangka panjang?
A: Ia adalah bergantung kepada setiap individu. Secara umum, penggunaan yang di antara dua hingga tiga bulan boleh memperbaharui metabolisme badan, rembesan dalaman, usus dan fungsi organ yang lain. Adalah tidak menjadi masalah untuk meneruskan penggunaanya kerana badan boleh mencapai mekanisme dan fungsi keseluruhan yang lebih baik; di mana pengambilan lemak, protein, gula dan lain-lain nutrien setiap hari diserap dan dirembeskan dengan betul.

Q: Apakah perbezaan antara OPA SNOW dan produk pelangsingan yang lain?
A: Kedua-dua produk pelangsingan tradisional dan barat mengandungi pelbagai kesan sampingan termasuk cirit-birit dan terhalangnya penyerapan nutrien. Kaedah-kaedah pelangsingan tersebut adalah tidak normal kerana menyebabkan kemerosotan fungsi dalaman, menyebabkan penambah berat badan jika sudah henti menggunakannya, dan keadaan kesihatan yang terancam. Ia mengubah mekanisme semula jadi dalam tubuh manusia seperti memampatkan lemak badan untuk tempoh masa yang lama. Ia tidak menyediakan penyelesaian jangka panjang kerana berat badan akan bertambah semula. Urut akupunktur Timur amat berkesan untuk menguruskan badan tetapi ia memerlukan rawatan jangka panjang pada kos yang sangat tinggi. OPA SNOW dengan kata lain, mengintegrasikan sains dan teknologi dengan alam semula jadi, memperkenalkan metabolisme sistem badan yang yang baru dan seimbang. Menggunakan pelbagai bahan-bahan semulajadi dan berkualiti terutamanya biji kopi Arabica dan daun Imatinib, ia menembusi jauh ke dalam lapisan kulit secara beransur-ansur mengurangkan lemak yang terkumpul di bahagian tertentu. OPA SNOW adalah penyelesaian kepada wanita yang inginkan sistem menguruskan badan secara selamat, sihat dan tiada kesan pemulihan.
Q: Adakah OPA SNOW sesuai untuk Ibu yang obesiti dan adakah is akan memberi kesan kepada bayi bagi ibu-ibu yang masih menyusukan bayi?
A: OPA SNOW adalah amat sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin di mana ia bertujuan khusus kepada menyingkirkan lemak badan. Hanya semburkan di kawasan yang dikehendaki untuk mendapatkan tangan dan kaki yang langsing, menghapuskan selulit dan menyingkirkan lemak badan yang berlebihan. Ia bertujuan untuk memperbaharui dan membina semula metabolisme dan sistem badan yang seimbang. OPA SNOW adalah produk yang selamat dan hijau yang diperolehi daripada ekstrak tumbuhan semula jadi, sesuai dan bermanfaat kepada tubuh badan manusia tanpa menyebabkan sebarang kesan buruk kepada kedua-dua ibu dan anak.
Q: Adakah Senaman masih diperlukan semasa menggunakan OPA SNOW?
A: OPA SNOW bertindak sebagai pemecut senaman. Sebarang aktiviti harian adalah cukup untuk mendapatkan keputusan yang menakjubkan! Gunakan dua kali sehari, Spray sekali pada waktu pagi: Bangun dari tidur dan memakai selipar rumah bersamaan dengan 300 crunches; Menaip, Membawa beg, Berpakaian, berjumlah sehingga 500 lif berat badan! Semburan kali kedua sebelum melangkah keluar dari rumah: Dari bilik tidur ke arah ruang tamu, tinggalkan rumah dan berjalan ke arah perhentian bas, meninggalkan lif dan berjalan ke arah pejabat berjumlah sehingga 10000 meter berjoging perlahan. Keputusan akan menjadi lebih baik apabila digabungkan dengan sukan yang sebenar!
Q: Bagaimanakah rasanya selepas menyembur OPA SNOW ke atas kulit saya? Adakah ia hanya boleh menghilangkan lemak hanya melalui kulit?
A: Penyerapan yang cepat ke dalam badan menerusi kulit boleh dilihat dengan hanya menyembur OPA SNOW di kawasan-kawasan yang tertentu, secara beransur-ansur akan terasa sedikit haba yang timbul dan bergetar di dalam kulit dan terasa nyaman diluar kulit. Ia tidak mengambil masa yang lama untuk menjalankan 'senaman' terhadap lemak yang terkumpul kerana terasa bagai ada getaran yang sedang bekerja. OPA SNOW akan merangsangkan metabolisme yang tinggi untuk sistem dalaman bekerja menghapuskan lemak. Apabila digunakan dan ditambah dengan 5 minit senaman, hasilnya lebih baik daripada 20 minit berjoging. Ini memberi kesan yang lebih baik ke tahap yang lebih tinggi dengan meningkatkan kelajuan penyerapan produk jauh ke dalam lapisan kulit. Walaupun anda telah berhenti bersenam, badan masih bekerja dalaman. OPA SNOW adalah produk yang maju, selamat dan hijau, ia tidak membuang lemak badan melalui liang-liang kulit, tetapi menyelesaikan perkara itu secara dalaman.
Q: Bagaimana OPA SNOW membantu dan menyelesaikan untuk kehilangan lemak dengan lebih berkesan?
A: OPA SNOW adalah pemecut senaman, produk unik yang memperkenalkan kaedah baru dengan keberkesanannya yang tinggi serta selamat kepada manusia dan persekitaran. OPA SNOW dapat membantu seseorang individu untuk membakar lemak badan secara semulajadi dan memberikan bentuk badan yang ideal. Semburkan pada kawasan berkenaan dan urut sedikit untuk membantu peningkatan kadar pembakaran lemak di kulit. Ini boleh mengelakkan pembentukan lemak berlebihan di dalam badan dan warna kulit tidak sekata serta kulit kendur.
Sementara itu, bahan-bahan lain seperti Biji kopi Arabica dan daun Imatinib memainkan peranan mereka dengan meningkatkan sistem tubuh dan memperbaharui kadar metabolik badan. Apabila digunakan dan digabungkan dengan 5 minit senaman, hasilnya adalah bersamaan dengan 20 minit berjogging! Ia adalah satu penyelesaian yang mudah untuk bertarung dengan lemak degil dan selulit ! Revolusi ini menyumbang begitu banyak faedah kepada pengguna dan industri kecantikan kerana menyediakan satu teori baru dalam industri pengurusan badan dengan hasil yang terbukti keberkesanan yang tinggi dengan kehilangan lemak yang luar biasa.

Q: Adakah kesan berat badan akan bertambah semula selepas menggunakan OPA SNOW?
A: Jangan risau kerana berat badan tidak akan bertambah semula kerana OPA SNOW mengandungi pektin yang mempercepatkan membakar lemak, membentuk lemak dengan segera dan  menolak lemak yang berlebihan ke dalam usus untuk detoksifikasi. Jumlah lemak yang disingkirkan berkadaran dengan keperluan badan, oleh itu pertambahan berat badan adalah mustahil.
Q: Apakah bahan-bahan utama dalam OPA SNOW, adakah ia akan menyebabkan kesan buruk ke atas tubuh badan manusia?
A: OPA SNOW adalah produk berasaskan tumbuh-tumbuhan dan semulajadi yang cipta khas melalui teknologi hijau dimana tiada radikal berbahaya dan bahan kimia ditambah. OPA SNOW mengandungi bahan-bahan utama seperti Green Coffee Bean, Minyak Jojoba, Ekstrak Halia dan Ekstrak Daun Imatinib. Formula unik ini menggalakkan pembakaran lemak beserta detoksifikasi dan meningkatkan keanjalan kulit. Ekstrak Halia: pantas meningkatkan metabolisme kulit dan sistem peredaran darah. Biji Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan menghalang penyimpanan air berlebihan yang boleh menyebabkan selulit seterusnya  menggalakkan keanjalan kulit yang lebih baik. Minyak Jojoba: Melembapkan kulit dan memerangi penuaan serta menghaluskan kulit. Imatinib Ekstrak Daun: Melancarkan peredaran darah dan merangsang metabolisme untuk aliran harmoni sistem badan.
Q: Adakah OPA SNOW betul-betul berkesan seperti yang dinyatakan di dalam iklan, adalah ia boleh menolong saya untuk menguruskan badan?
A: Ia adalah bergantung kepada badan individu dengan menghasilkan keputusan yang berbeza. Sesetengah orang mungkin mengalami keputusan yang lebih perlahan, ada yang mungkin lebih cepat bergantung kepada toleransi dan penerimaan bahan ke dalam sistem badan. OPA SNOW telah menerima banyak pujian selepas pelancaran rasminya; dengan mengiktiraf OPA SNOW sebagai penyelesaian terhadap teknologi pengurusan badan yang cepat, sihat dan selamat. Fenomena ini telah mencetuskan beberapa insiden rompakan, yang menyebabkan kekurangan bekalan yang banyak di pasaran! Kami menjamin OPA SNOW adalah perintis dalam industri pengurusan badan hari ini, memberikan hasil yang tidak dijangka dan membantu anda berjaya mencapai impian anda. Kami berhasrat untuk berkhidmat kepada pengguna kami dan tidak menambah apa-apa bahan kimia dan bahan-bahan yang dilarang, dengan jaminan kualiti yang tinggi.
Q: Saya tidak gemuk, tetapi muka dan tangan saya mungkin memerlukan sedikit bantuan, dalam kes ini,adakah saya masih boleh menggunakan OPA SNOW hanya untuk kawasan-kawasan ini?
A: Boleh, tiada masalah. OPA SNOW akan mensasarkan tisu lemak. Boleh selalu sembur di kawasan-kawasan yang dikehendaki untuk mencapai keputusan bebas lemak!.
Q: Adakah OPA SNOW sesuai untuk lelaki juga?
 
A: Lelaki atau perempuan, tisu lemak terdiri daripada struktur sel-sel yang sama sahaja. OPA SNOW akan membakar tisu lemak jauh ke dalam kulit dengan mempercepatkan kadar metabolisma dan menggalakkan latihan dalaman. Boleh digunakan oleh semua lelaki dan wanita, muda dan tua. 
 
 
 
 
BERMINAT?
JOM ORDER..
1 BOTOL = RM90(S), RM95(S/S)
3 BOTOL = RM180(S), RM185(S/S)
105ml/botol
-harga termasuk kos pos-

SMS/WHATSAPP AYDA
0123884233
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>