~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Tuesday, September 3, 2013

:: COLLAGEN PLUS VITAMIN E SET ORIGINAL MURAH



Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set

✔ MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT
✔ UNTUK AWET MUDA
✔ MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM
MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM
MENGANJALKAN KULIT WAJAH
MENGECILKAN PORI-PORI



SET COLLAGEN PLUS VIT E MEMBANTU KULIT ANDA LEBIH SEGAR, LEBIH CERAH, LEBIH SIHAT DAN TANPA KIMIA BERBAHAYA.



SET YANG HANGAT PADA TAHUN INI.

JIMAT DAN MURAH.

PEK EKONOMI SENANG DIBAWA KEMANA MANA.


_______________________________________________________


FULL SET COLLAGEN PLUS VIT E 




HARGA JIMAT UNTUK SET JIMAT !!!!

MENGANDUNGI ( STOK UTK 1-2 BULAN MENGIKUT CARA PEMAKAIAN )

1 x DAY CREAM 25GM
1 x NIGHT CREAM 25GM
1 x SABUN COLLAGEN 35GM

RM 35 / SET
SEM : FREE POS
SBH SRWK : RM 3









Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.





FUNGSI:

  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam,jeragat,jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah cerah dan berseri
  • Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah
  • Mengekalkan kelembapan pada kulit wajah
  • Menjadikan kulit lebih lembut
  • Mengurangkan masalah jerawat





Collagen Plus Whitening Beauty Soap
Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

Kelebihan/ Fungsi  

*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri




CARA PEMAKAIAN:




  • Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah
  • Krim Malam (Putih) untuk dipakai waktu malam selepas membersihkan kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
  • Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
  • Wajah akan kelihatan bersih dan glowing dalam masa secepat 1 minggu.

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.



Perbezaan yg nyata krim yg original dan fake...
-krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
-krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...

kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung..harus ingat yer..

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat(bergantung pada kulit), ada yang langsung tak mengelupas...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...


dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...

boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..


so apa2 pun terpulang pada korunk semua..




 SELAMAT,TIADA BAHAN TERLARANG,JIMAT..TERLARIS MASA KINI !!






















HOT SELLING PRODUCT!!!






Harga Runcit Vit E Plus collagen Set
RM35 (sm)
RM38 (ss)
* free pos 


NAK ORDER ?
boleh isi form diatas @
SMS/Whatsapp Ayda 0123884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>