~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, February 21, 2013

:: Maixara C - Sential 10000mg Vitamin C : Kesan Seawal 5 Hari


Vit C 10000mg Maixara ....kesan cepat..harga berbaloi..rugi tak cuba..

1 botol boleh tahan hingga 2 bulan


Bakal mencetus fenomena 2013.
Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2..
Produk keluaran bumiputera..
:: MAIXARA C-SENTIAL ::
GABUNGAN VITAMIN C (1000mg) + COLLAGEN + GLUTATHIONE EKSTRAK STRAWBERRY





Harga 1 kotak Maixara C - Sential
60 biji
Harga Biasa Rm125
Harga Promosi RM95
* free pos  semenanjung
60 BIJI/BOTOL
(UNTUK 2 BULAN!)
rasai kesannya seawal 7 hari..

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 

- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.


- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.


- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.


- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.


- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.


- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.


- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.




SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:

1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


FAKTA PRODUK:


1) Produk keluaran Bumiputera Islam

2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung (utk 2nd semester ke atas) dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 13 thn ke atas
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!




Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..

♥ Pada sesiapa yang ingin mencantikkan kulit boleh memilih MAIXARA C-SENTIAL kerana ianya mengandungi kolagen tilapia yang mampu memberi ketahanan pada kulit.

♥ Pada sesiapa juga yang ingin memperbaiki sistem imunisasi badan, come and get one kerana vit c yang terkandung di dalam nya ibara kita makan sebiji oren sehari.

♥ Vit C juga membantu glutathione untuk diserap lebih cepat dalam badan jadi produk ini sangat sesuai pada mereka yang ingin mempunyai tona kulit sekata dan kulit yang lebih cerah.

♥ Juga tidak ketinggalan ianya sesuai untuk sesiapa yang mengalami penyakit resdung kerana di dalam MAIXARA tidak mempunya Pure Marine Collagen tetapi menggunakan kolagen tilapia yang juga memberi khasiat yang sama.

PENGAMBILAN DISARANKAN:
-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bg effect yg cepat disarankan ambil 2 biji sehari pd bulan pertama dan boleh continue 1 biji sehari utk bulan2 seterusnya
- bole diambil maksima 2 tablet
(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
(✔)Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.






Testimoni Warga Brunei Selepas 5 hari consume MCS
Kulit wajah lebih cerah dan kesan jerawat makin pudar..
Wajah nampak segarkan!
Jom consume Maixara C-Sential (MCS) dijamin 100% ada kesan..



testimoni terbaru Pengguna C-Sential..
Hanya dalam 7 hari..



 Testimoni dari jauh ini..


Customer dari Brunei. Wajah sblm ini walau dgn makeup masih tak dpt menutupi kesan jerawat. Alhamdulillah slps 8 hari consume MCS walau tanpa makeup, kesan jerawat ternyata makin hilang..

WOW.. memang teruja kan!!!

Jom consume MCS... dijamin 100% ada kesan..



 Lagi testimoni bersama pengguna MCS.


Percayalah MCS pasti ada hasilnya!

"Value for your money!"

Selepas pengunaan yang konsisten

MASALAH KULIT BERMINYAK & WARNA KULIT X SEKATA...

SELEPAS 1 MINGGU DH ADA YG TEGUR PERUBAHN KULIT WAJAH...





 Testimoni Pengasas Maixara C
 Alhamdulillah testimoni seorang customer yang sangat BEST...
Penggunaan MCS selama 7 hari sahaja.. menjadikan kulit beliau lebih sekata, lembut dan cerah.. JERAWAT pun makin kurang!
Anda dah mencuba MCS? Jom dapatkan dengan stokis pengedar berhampiran.. 100% dijamin ada kesannya!


 TESTIMONI ANTARA YG TERHEBAT... DALAM MASA 2 HARI AJE BERSAMA MCS.. WOW! TGK PERUBAHANNYA
 Alhamdulillah, terima emel dr seorang pengguna yang baru sahaj menggunakan MCS ini selama 7 hari..
beliau sangat berpuas hati dgn perubahan kulit dan yakin MCS berkesan dalam mencerahkan dan menjadikan wajah lebih bersih dan gebu.



 Testimoni terbaru.


Sebelum kulit agak kasar dan ada kesan jerawat.

Selepas 7 hari penggunaan Maixara C-Sential (MCS) kulit jadi lebih muda, lembut dan berseri.





testimoni diterima lagi..
semakin hari semakin banyak testimoni MCS diterima...
Kulit beliau menjadi lebih segar, eyebag semakin kurang dan kulit semakin cerah...



Rata - rata menyatakan ada kesan selepas penggunaan konsisten Maixara C-Sential (MCS) Maixara by Mama Secret

Kali ini tetsimoni dari customer yang consume selama 5 hari sahaja.

Nampak tak perubahannya? Alhamdulilah semakin ramai confident untuk consume MCS setelah melihat testimon - testimoni hebat daripada customer MCS.


Harga 1 kotak Maixara C - Sential
60 biji
Harga Biasa Rm125
Harga Promosi RM95
* free pos  semennjung



nak order ?
boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp  0123884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>