~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, January 10, 2013

:: Jamu Seri Bonda

Jamu Seri Bonda - Jamu Pilihan No 1 Masa Kini..Terlaris di pasaran
100% herba....KKM no MAL10043746TC
Harga:
RM39
** poslaju RM6 (SM) / RM9 (SS)
 (60 capsule)

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C
 Ibu yg menyusu jgn takut utk mencuba JSB, insyaallah akan memperbanyakkan susu
 hanya dalam masa kurang dari 7 hari, anda akan dapat rasakan perubahan yang positif, baik dari segi dalaman dan luaran.dalaman lebih mantap, luaran juga lebih tampak berseri dan wajah juga akan menjadi kemerah-merahan. cubalah hari ini! ;)
Jamu seri boda diadun dr 100% herba dan rempah ratus terpilih bg mengekalkan mutu, kualiti serta kepuasan pengguna. Kami tiada bhn berunsur kimia. Semuanya semulajadi. Dicipta khas utk wanita terutama ibu selepas bersalin

Anda masih tercari2 suplemen yg mampu memberi kesan secara menyeluruh?baik utk dalaman dan luaran?anda masih dalam dilema ekoran drpd prestasi anda terhadap pasangan kurang memuaskan?kulit kusam dan tak bermaya?wajah dah tak berseri mcm dulu? dah tak ketat dan breast juga dh x anjal mcm dulu?
⁠⁠
 Antara  pengguna setia:
~ wanita berkahwin (berumur sehingga 60thn) - utk kesihatan dalaman dan luaran
~ wanita menyusukan anak : susu semakin banyak
~ wanita yg sedang berusaha utk hamil...Insyaallah
~ Ibu yg dlm pantang : bersalin normal / ceaser
~ anak dara : mampu merawat senggugut, haid tdk teratur, keputihan, sembelit
** yg penting, jamu ini tiada campuran bahan kimia, 100% herba , mempunyai KKM , tidak panas ...And harga pun murah ::))))


Belanja ciput, khasiat banyak...berbaloi2 :
* kembali dara
* mengetatkan otot faraj
* mengembalikan keinginan bersama suami
* membekalkan tenaga tambahan
* menganjalkan payudara
* mengurangkan risiko kanser servik dan payudara
* menghangatkan hubungan intim
* membantu mendapatkan zuriat
* merawat keputihan
* mencegah/ merawat bau di vagina
* menghilangkan gatal2 di vagina
* mencantik/ menaganjalkan kulit
* mencerahkan kulit
* melancarkan peredaran darah
* menghilangkan senggugut / menstabilkan kitaran haid
* melegakan kekejangan otot
* awet muda dan wajah berseri
* melawaskan pembuangan air besar / kecil
* tubuh menjadi ringan
* mengatasi masalah rekahan tumit kaki
* baik utk pesakit kencing manis ( menghilangkan kesan kehitaman pd kulit akibat penyakit ini)

Cara Pengambilan JSB :
1. Anak Dara (21thn ke bwh) : 1 kapsul sehari selepas sarapan
2. Anak Dara (21thn ke atas) : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
3. Wanita Berkahwin : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
4. Ibu menyusu ( baby 6 bln ke bawah) : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
5. Ibu menyusu ( baby 6 bln ke atas) :2 kapsul selepas sarapan + 2 kapsul sblm tidur
6. Wanita ingin hamil : 2 kapsul selepas sarapan + 2 kapsul sblm tidur
7. Ibu dlm pantang : bersalin normal, ambil JSB selepas hr ke 20 : 1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
8. Ibu dlm pantang : bersalin ceaser, ambil JSB selepas hr ke 30 :1 kapsul selepas sarapan + 1 kapsul sblm tidur
**** ibu menyusu dan dalam pantang yg menyusu bayi hanya dihadkan 2 kapsul sehari bg mengelakkan bayi kembung @ sebagainya
**** pastikan anda mengambil sekurang-kurangnya 8 gelas air putih sehari
**** jika mengalami lenguh2 di bhgn tertentu @ haid menjadi lewat bbrp hari @ pening, itu cuma tindakbalas awal pengambilan JSB. Teruskan amal JSB, insyaallah simptom tersebut akan beransur hilang


Penting :
Makan JSB selepas makan
JSB tidak boleh diambil semasa period
JSB tidak boleh diambil oleh wanita mengandung
JSB tidak boleh diambil oleh pesakit darah tinggi kronik
TESTIMONIAL


Alhamdulillah, dengan izin Allah Jamu Seri Bonda dapat membantu
dalam menangani permasalahan wanita
Anda sering lenguh2, sakit sendi, kepenatan dan cepat mengantuk,
JOM baca testimoni pengguna JSB ni ...
Puan Suzie, Kota Bharu
 Sejak amalkan Jamu Serapat Bonda, rasa sakit di bahagian pinggang

lepas bersalin tu ade kurang, keputihan pun ok dah...
dan yang paling penting hubungan ngan suami memang suami
puji ada perubahan.. hehehe

Puan Sue, Georgetown
Salam pn.ayu.. ni nak kasi testi sket.. sejak berkenalan dgn JSB ni..

sakit pinggang, sakit urat badan dah xda.. ringan je buat keje..
mula2 mkn asik tekeluar angin jer. hehe.. bab dalam kelambu tu memang best la..
rajin je stiap hari. hubby sukaaa.. mcm anak dara blik tau!
tahniah JSB! Harga murah kesan mantopp!

Puan Iela, Georgetown
Hai sis.. thanx sbb promot JSB ni kt saya..sblm ni saya mempunyai masalah

period yg tak teratur.. kalau datang haid pun sikit2 jer kluar yg warna coklat2 tu.
. tp lepas amal mkn JSB selama 2 minggu, alhamdulillah period saya kluar dgn banyak
.. mcm paip pecah.. :-) saya betul2 terkejut dgn kesan JSB ni..
sakit pinggang pun hilang bila buat keje.. alhamdulillah...
nanti saya akan update lagi utk botol ke 4.. tahniah JSB!

Puan Niza, Kota Bharu
As salam..ni kak ja nk bg testi yg u mintak.. pasal JSB ni memang bagus..
kesan dapat rasa dengan cepat bebanding produk2 mahal yg ada kt pasaran..
yg paling best masa 'bercinta' ngan hubby.. lain sungguh rasa..
hubby pun tegur rasa lain mcm jer.. hehe malu lah..
ni kak ja tgh promot kt member2 sekerja plak.. sbb kesan dia memang best!!
ni nk oder lg 2 botol ye... thank's

Puan Noor, Nibong Tebal, Penang
Hai. ni akak nk bgtau jue, baguih la JSB ni.. sakit2 badan akak dah xda..

akak dok menjahit kan selalu lenguh2 belakang.. lani dah xrasa lah..
memang hebat.. akak perasan muka akak nampak beseri. ha 1 lg,
bab dgn suami..suami ckp knapa bini abg lain mcm ni..heheh
dia suka dan dia suh maintain mkn jamu ni.. hehe tq jue..
mcmne nk jd pengedar jue?

Puan Yaya, Pasir Mas, Kelantan
I nak order JSB lg ni.. sedap la bdn mkn jamu u ni..

nape i rasa breast makin anjal jer..
memang kesan dia eh jue?
haid pon lancar dah lani.. dulu xterator.. abg pun memuji time tooottt tuuu..
hehe;-) thanks jsb! powerrrr!!

Puan Syuhada, Larkin, Johor
Salam..mcmna nk jadi pengedar JSB?

saya dah try sebotol.. rasa ok sgt2 lah..
kesan cepat dan murah.. dulu mkn jamu yg glemer2 tu..
tp xlarat nk maintain laa..
hope JSB x naikkan harga lg yer.. bleh jd barang wajib tiap2 bulan..hehehe
Mama Tie, Wakaf Bharu, Kelantan
Mama baru makan 2 biji Jamu Serapat Bonda semalam,

bangun pagi ni sakit-sakit belakang dah tak ada.
badan pun rasa ringan. sekarang ni mama terus amalkan jamu ni.
alhamdulillah, serasi. (Mama Tie merupakan seorang ibu berusia hampir 50 tahun)

Puan Sah, Tumpat, Kelantan
Jamu Serapat Bonda ni diperkenalkan oleh anak buah saya.
alhamdulillah jamu ni dah berjaya hilangkan rasa sakit di bahagian belakang
dan pinggang saya kerana saya seorang tailor.
baru je cuba 2 biji kapsul semalam. dan hari ni saya order lagi 20 botol
utk perkenalkan kepada sahabat dan sanak saudara.

Puan Elly, Wakaf Bharu, Kelantan
Haluu JSB! sy sempat mkn selama 4 ari, pastu esoknye period.
ya Allah, byknya darah yg kua. ketul2 pulak tu. lawas betul.
dh byk bulan tak period mcm ni. lega sgt2.
lepas period ni, sy akan terus mkn JSB.
 tak sbr nak rasa ape lg kelebihan dan kehebatan jamu ni. Alhamdulillah!

Puan Ju, Pulau Pinang
Saya betul2 puas hati dgn kesan JSB ni..

sakit urat badan dah hilang selepas mkn 4 hari turut2..
yang paling best time bg servis kt hubby..
lain sungguh rasa. mcm mlm petama! hehe... tahniah JSB!

Puan Norul, Putrajaya
Sejak menjadi teman kepada JSB, rasa lebih bertenaga,

badan tak letih walaupun kerja tak berhenti.
Bila bersama suami, rasa bertenaga dan tak cepat klimaks.
Kedua-duanya puas. Sengal-sengal pinggang dan angin dalam badan pun hilang.
Puan Junaidah, Kota Bharu
suami suruh saya beli Jamu Serapat Bonda untuk buat stok.
sebab katanya bila bersama, dia rasa puas...
saya akan pastikan stok sentiasa ada bersama saya demi suami tersayang..
Puan Lin, Klang
Hai... Ayu... Memang best mkn JSB ni....hilang sakit2 urat semua...
member pun dah puji muka nampak berseri dan yang paling penting
suami pun memuji...nanti i ingat nak order lagi....
sebab i dah start promote to my frendz.....nanti i call u yer..kalu i dah bankin...
.maybe besok or lusa i bank in duit..nanti i call yer.... anyway thanks
 sebab JSB hidup i bertambah sempurna..Insyaallah...yang letihnya
 setiap pagi makeup nak gi kerje..cik abe duk tunggu kat blakang lak...
tak bagi make up over2 nanti ader yang ngorat lak katanya...
tu yang letih tu..hehehhe...anyway thanks yer Ayu...
jgn lupa my order tu....fliers bagi lebih sikit pun takper la..
senang sikit nak distribute....hehehhe...
takyah byk ckp suh diaorang baca jer....
Puan Emy, Ipoh
Baru mkn 3 kali jamu ni bdn da x lenguh2 lagi....
hubby lak asyik pandang lain mcm je kata muka da npk lain..hehe..
sekarang saya dah jd pengedar di kawasan sekitar ipoh..
xsabar nk kongsi dgn kawan2 pula lepas ni.. tq jsb...

Puan Ita, Shah Alam
Akak rasa lain sgt nanti kalau mkn jamu tu, ita ada masalah sikit lepas
lahir anak no 2, mcm luka jahit tak baik betul atau kena urat.takut nak
bersama hubby, kadang2 buang air besaq pun terasa sakit mcm nak bersalin
lg, tp lepas mkan jmu tu alhamdullillah,, kuasa Tuhan dgn pertolongan and
pengenalan dr kak nor..xde masalah langsung..rasa macam x bersalin normal
pun..x rasa dah luka bersalin tu, buang air pun lawas..ni dah 3minggu makan,
 hubby pulak tegur muka berseri sikit..hehe..

Puan Tini, Changlun
Alhamdulillah sejak mengamalkan JSB ni sejak 3 mggu lalu,
pelbagai masalah kewanitaan selepas melahirkan ank pertama yg saya
alami berakhir..selain manfaat utk diri sendiri..ank saya juga mendapat
kebaikannya..masalah jarang membuang air besar yg dialaminya beransur
pulih..terima kasih JSB!
Puan Anis, Sungai Buloh
Jamu serapat bonda tu..mmg berkesan la abg kata cam anak dara...
hehehehh.. kita pun rasa cam anak dara je...
Puan Izzan, Jitra
Masa mula-mula mkn JSB ni rasa tubuh ringan..cuma period lewat ckit..
.tp lepas mai tu kuar byk..kulit pun lembab dah, sblm ni kulit kering,
 asyik menggelupas je..member kat tempat keje pun perasan...pastu
suami pun puji..'ehem-ehem' tu rajin je...hehehehe.ok la JSB nui :)
Mrs Izzu, Kuala Lumpur
u nyer jamu dah sampai akak terus ngap amik 2 biji tapi tertinggal
 kat opis semalam so mlm tak amikla...tapi bila on ngan en suami
memang rasa lain sgt..ketat heheheh thumb up to jamu serapat bonda...
Puan Ida, Ipoh
dulu dia mmg susah nk membuang tp sejak mkn JSB br brape
hari je nih mmg senang lar sgt n puas katanyer hehe...alhamdulillah...
JSB mmg best..
Puan Nur, Jitra
Sebelum ni badan saya berangin,badan pn rasa lemah je.Tambah2
kalau time bgn pagi nk pegi keje memang susah,rasa berat je badan.
 Selepas saya cuba JSB ni, alhamdulillah angin2 bdn dh ilang,lenguh2
pn dh takde..buat keje byk pn memang tk rase penat...memang rasa
ringan je tubuh ni...yg bab "tut" tu tk tau lg sbb hubby tk de p kursus
 panjang,nti kna tgg hubby komen la...hehe...Tahniah JSB...
Puan Fiza, Kota Bharu
Selepas gna sebotol jamu serapat ni.saya dpt rsa kulit bdan saya
 jd halus lembut. Mula2 tu ingt perasaan sndri je tp bila hubby pn
tegur tu yg berani bg testi. Slain ketara kat kulit, breast jd anjal dpt
 lihat after 2 minggu sy mkn.hehe...ngilu semasa nk dtg haid pn dh xterasa...
setakat ni mng berpuashati sgt.tenkiu jsb..isteri suka, suami gembira.haha
Puan Y, Pahang:
Pertama kali jmpe JSB mmg tertarik dan terus jatuh hati. botol pertama
sy dpt rasakan payudara jd montok dan cantik. "tut" pun rasa lain sgt. abg pun suka,
siap suh beli lg... terima kasih JSB...
Puan Jue, Putrajaya
JSB ni amat bagus, saya sendiri dah ambil dan perubahan boleh rasa
selepas 1 hari sahaja! Customer yg ambil bg komen badan dia jadi ringan dan
proses pembuangan air sgt lancar. Berbaloi sgt JSB ni...harga pun cukup murah!!
 Rugi kalau tak try dan terus amalkan JSB ni!!
Puan Zini, Subang 
Alhamdulillah, sebelum ni sy memang susah nak yakin dgn produk2 cam
ni kat pasaran tapi xtau kenapa JSB berjaya tambat hati sy dan keputusannya
 memang xsia-sia.dari untuk kegunaan sendiri, skrg sy salah satu dealer
produk JSB.TQ JSB..benda baik elok kita kongsi bersama..
Puan Johana, Johor Bahru
Umur 32 thn, dah kawin 9 tahun, dikurniakan 4 org anak, sebelum ni
badan mudah letih sakit kaki... ( banyak bergerak aktive ) masa baru
seminggu makan jamu ni setelah *&^ suami... ke esokkan hari suami
 cakap... mcm baru2 kawin jerk rasa masa malam tadi... ketat sikit ...
x mcm biasa.... dan suami bg dorongan utk teruskan pengambilan jamu ni.... 
Pn XXX, Ulu Tiram
Hai Ayu.. (for info sy isteri pertama) sy baru makan seminggu lebih JSB
ni tp bila suami dapat tu .. sampai x ingat nak balik umah bini no 2... skrg
ni asyik kerap balik umah sy jer... :)
Puan Suria, Alor Setar
Selepas mkn jamu serapat bonda nie, keputihan dah berkurangan n badan
pn rasa lebih bertenaga... lps nie sy nk order lg 2 btl...
 
Puan Ekin Mohd, Pasir Gudang
Pas mkn jamu nie, buang air kecil n beso pun lawas, badan rasa ringan
terutamanya bila bgn tido bdn dh x sakit2 lg. Saya akn pastikan jamu serapat
sentiasa ada dgn saya. Jamu Serapat Bonda mmg berkesan!!!
 
Puan Jo, Johor Bahru
Yg plg best tang hubungan suami isteri makin intim..pantang tersentuh..hai..
dan masalah penghadaman pun alhamdulillah setiap pagi jer... dah tau mesti ....
ke tandass.. kalau sebelom ni k.jo ada masalah hadas besar... semgu skali..
tu pun nasib..tp sejak amalkan JSB ni tiap pagi & mlm mesti ada..
KULIT pun makin haluss.. senang kata mmg jimatlah dgn JSB ni x perlu
makan kologen dh.. semuanya haiiii sweeettt 16..
Puan ******, Kota Bharu
Ada customer cakap , dia punya "tut" berbau dan gatal2 yg teruk sampai
 mengelupas dia punya tut sbb garu2 tp semenjak amik JSB Alhamdulilah
dah oke dan tak de bau2 dah period pun berjalan lancar, sengugut pun tk
sekuat dulu...alhamdulillah .. siap nak order lagi ni....alhamdulilah sangat2
JSB banyak membantu kaum hawa ....
Kak Zan, Kota Bharu
Akak mengalami senggugut yang teruk sangat. macam tahap nak pengsan
pun ada. lepas tu akak mencuba JSB. selepas botol ketiga, Alhamdulillah
senggugut teruk kak zan dah langsung hilang. miracle betul dan wajah
kak zan pun jadi kemerah-merahan gitu :)
Puan Atie, 48thn- guru Kuala Terengganu
First time baca testimoni pada brosur jamu ni..
saya senyum sorang2..sume perkara positif jer….
baik utk diri atau utk suami…. Tapi bila dah amalkan jamu ni..
rupa2nya apa yg saya bace dulu tu..memang benar2 saya rasai dan alami..
alhamdulillah..saya dipertemukan dengan jamu yang sesuai..
harga pon murah jer..call je Pn. Lya.. terus dapt.
Mudah..cepat..jimat..& memang sedap tubuh badan.
Betullah brosur yg sya baca.. Sihat Dalaman..Cantik Luaran.

Puan Zana, Pahang
As salam...  Ayu,  memang best la akak makan JSB ni. Hilang semua sakit-sakit urat. Badan terasa  ringan. Maklumlah, akak dah anak 3. Buat kerja semua nak cepat.  Bila amalkan JSB ni badan tetap cergas. Kawan-kawan akak pun ramai dah tegur muka nampak berseri. Dan yang paling penting bab-bab bersama suami  memang best... Akak rasa OK sanga-sangat sebab kesan JSB ni cepat dan harga berpatutan.  Akak harus mengamalkan JSB ini secara berterusan.. tiap-tiap bulan.. Memang wajib.
Puan Ekin, Johor
As salam… Sebelum ni badan rasa sakit-sakit dan susah nak buang air besar. Period pun tak teratur, datang 2-3 bulan sekali. Lepas 5 hari makan JSB, rasa ada kelainan terutama sekali dengan period. Setiap bulan datang period. Bangun tidur pun dah tak terasa sakit dalam bada. Pembuangan air besar pun lawas. Untuk makluman, saya dah setahun kahwin tapi belum ada rezeki untuk mendapatkan  anak. Alhamdulillah selepas habis botol yg ke 4 saya disahkan mengandung 2  bulan. Memang sangat-sangat gembira. Lagi-lagi suami. Insyaallah bulan 6 ni saya bersalin. Doakan sumua selamat ya.Thanks ALLAH  dan  thanks JSB.  Saya akan pastikan JSB menajadi teman saya semasa di dalam pantang nanti.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone




























































































































































0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>