~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, November 8, 2012

:: SNE Beutskin Essence Vs SNE Kapsul ~Hot Selling products~


SNE Beutskin Essence Vs SNE KAPSUL



Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada himpunan pati tumbuhan yang unik, digabungkan menerusi teknik pengekstrakan superkritikal CO2, satu kaedah moden yang berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan lebih cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel, merawat dan memperbaiki sel agar badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih bersih, halus dan cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti radikal bebas dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.


✿ Hot..hot selling !!!
✿ Kulit Cerah + GeBu + Glowing Seluruh badan !!! 


✿ 1000x LEBIH BAIK drp suntikan Vitamin C 


✿  produk yang mampu membuat kulit cerah sekata dlm masa sebulan ...ikut penerimaan hormon individu, tp majoriti makan 4 biji sehari..boleh nampak kesan yg drastik


✿ Hot Testi Celebrity:

 ADIRA AF + SITI NURHALIZA + ISMA AF + ALMY NADIA & KEBANYAKAN CELEBRITY KINI !!! Keberkesanan yang pasti !! Tiada SIDE EFFECT + KKM approved. 




5 FUNGSI UTAMA BEUTSKIN ESSENCE :
Kecerahan Kulit - kulit bersih, cerah kemerah-merahan
Memperbaiki Genetik - menghalang sakit keturunan
Metabolik - Metabolisma stabil
Antioksidan - awet muda
Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

RM240 sahaja 

( harga promosi beserta pos )
KESAN PENGAMBILAN BEUTSKIN ESSENCE
3 hari :
Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya
10 hari :
Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.
30 hari :
Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.
60 hari :
Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.
90 hari:
Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.
Pengunaan jangka masa panjang :
Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna



KANDUNGAN BEAUTSKIN ESSENCE
Kandungan Beutskin Essence

Minyak biji Seabuckthorn
Menyingkirkan radikal bebas daripada badan.
Menguatkan fungsi imun badan.
Menyelaras dan memulihkan sel imun badan yang aktif.
Meningkatkan daya ketahanan terhadap penyakit.
Menyelaraskan fungsi endokrin.
Likopena
Mempunyai fungsi anti-pengoksidaan yang kuat.
Menyingkirkan radikal bebas.
Menangguhkan penuaan.
Menggalakkan pertumbuhan sel.
Minyak biji Anggur
Mencegah dan merawat penyakit kardiovaskular.
Mengurangkan serum kolesterol dan tekanan darah.
Menentang radikal bebas.
Memiliki manfaat anti-penuaan.
Minyak kacang pain
Mengurangkan tahap kolesterol dan trigliserida.
Menghalang vasokonstriksi.
Merangsang metabolisme interferon dan nodus limfa.
Menurunkan tekanan darah.
Mengaktifkan sel NK dan merangsang pemecahan lemak.
Lilin lebah
Merawat parut pada kulit.
Memperbaiki kulit yang kasar dan kendur.
Menguatkan kekenyalan serat pada kulit.
Menggalakkan metabolisme melanin untuk mencerahkan kulit.
Radix Puerariae lobata
Meningkatkan aliran darah ke arteri koronari.
Menurunkan kekangan pembuluh darah.
Menggalakkan pertumbuhan dan pembesaran kelenjar mama dan asinus.








Product Name: Beutskin Essence
Product Code: 10023
Weight: 500mg x 60 capsules
Ministry of Health Registration No.: MAL08031430TR
Price : RM240.00 (SP)
CARA PENGAMBILAN
Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam. Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Boleh diamalkan seawal umur 13 tahun
Wanita mengandung dilarang ambil (kerana ia mengecutkan rahim)
Wanita menyusui bayi boleh ambil selepas habis tempoh pantang (digalakkan ambil untuk membantu menambahkan susu, lebih nutrisi pada bayi selain mengetatkan/memulihkan kembali organ peranakan wanita. Memadai 1-2 biji sahaja sehari.
Lelaki yang berisiko kanser postat boleh mengamalkan Beutskin Essence
Jarakkan sekurang2 nya 1 jam jika di ambil bersama bersama supplement/ubat-ubatan lain.
Di makan sewaktu perut kosong, seeloknya sebaik bangun dari tidur, 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.


Agen seluruh Malaysia di perlukan
Agen dropshipper dialu-alukan
Meniaga tanpa modal bersama saya


RM240 sahaja 
( harga promosi beserta pos )

Call atau sms
AYDA
012-3884233




Ramai tak tahu,  SNE Marketing ader 2 killer produk
SNE Kapsul & SNE Beutskin Essece




                                          PRODUK : SNE KAPSULE



RM220 sahaja 
( harga promosi beserta pos )



Ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE DAN BE???
Jawapannya:

SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba yang lain.Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dan mula protes dengan
 sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit.



Maksud saya disini,kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi(100%) berbanding BE(30%).BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit.Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan,SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja,BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah.Jadi,kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu.Jadi,cara makan perlu lah betul dan kesannya bergantung pada individu.Paling lama diambil adalah 3 bulan.






Untuk kesan optimum, ambil SNE Kapsul + SNE beutskin...kesan lebih cepat n lebih ummph...!!!



 Adira pon makan SNE + BE taw....nak kulit bersih , gebus gini, jom try...









Alhamdulillah, semakin ramai yg memberikan testimoni dr hari ke hari....

MMG BERKESAN KAK CAKAP...SAPE TAK CAYA, LEH CUBA, TAK RUGI, UNTUK DIRI SENDIRI, UTK SUAMI..

TQ for kak tie, rawang

" salam faz...akak dah makan beutskin dah 10 hari, dah hbs 2 keping dah, seronok sangat sbb kulit totally dah berubah, kak tie kerja sales, bila nak jum
pa klien sll kena tepek foudation tebal2 sbb muka kak tie byk jeragat and parut pimple yg berlubang, really menakutkan bila tgk cermin...tp after makan BSE 10 hari, really amazing, skin dah makin putih sekata, jeragat makin pudar and parut berlubang dah makin nipis..ramai yg tegur kak tie makan apa sbb cepat sgt effectnya



tak sangka cepat betul kesan dia..ni nak continue lg sampai sebulan..harap2 dapatla kulit idaman kak tie....

nnt kak tie update faz lagi kay...gudluck my dear"









putih dr muka ke kaki akak....sape tak nak..gebu gitu






 Masalah jeragat yg super duper degil...insyaallah, penggunaan beautskin yg konsisten, akan dapat kulit yg cantik spt che akak ni...




 ANTARA PENGGUNA SETIA BEAUTSKIN









Cantik kan ???? akak ni pengguna setia beautskin...after 1 month dah boleh nampak perbezaan ketara







ISMA AF7.. seorang ibu kpd 5 orang cahaya mata..
Tapi nampak mcm anak dara kan? Gebu dan Mulus je kulit dia... ♥







WARNING !!!!!!

Untuk kesan yg optimum, sila lupakan kopi & teh..serta minuman bergas







Perbanyakkan pengambilan air kosong, jus, buah2 dan sayur- sayuran


DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

1 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam sis nak tanya, susu pun tak boleh ambil ker? sebab?

saya mmg tak amalkan teh, kopi, nescafe, coklat dan minuman gas.
tapi ambil susu, jus oren dan barli.
boleh bagi sebab / info kenapa susu x boleh ambil yer.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>