~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Sunday, November 18, 2012

:: Vitamin C 500mg ~ Hot Selling ~


 

Perbezaan antara Vitamin C 500mg & 1000mg :

Yang beza adalah ingredients... 1000mg lg byk kandungan utk kecantikan kulit sbb dia diguna jgk utk merawat sakit kulit mcm eczema, cacar air, kulit kering bersisik n ruam panas. tp yg 1000mg tu xcover resdung. yg 500mg ja ada. sebenarnya dua2 bg efek cepat, bergantung pada customer..

Kulit stiap manusia berbeza tindak balas. ada yg okey dgn yg 500mg...
n ada yg 1000mg. So susah nk ckp. tp kalau nk bgus utk merawat jerawat dimuka & parut jerawat, better amik 500mg punya tp makan 2 biji sehari.. tp kalau tujuan nk lembabkn kulit n bg kulit sekata apa semua utk kulit sensitif, better try 1000mg punya. Paling cpt skrg customer rsakan kesan adalah dalam masa 2 hari n plg lmbt 3 bulan.. Kulit tak sama, so jangka masa untuk tengok kesan pun tak sama




Apakah tanda anda kekurangan vitamin C yang sangat ketara?
  • Mudah selsema
  • Mudah tertekan ( stress)
  • Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik
  • Tapak kaki keras dan kasar
  • Mudah bersin
  • Luka yang lambat baik
  • Wajah nampak tua berbanding umur ( Vitamin C membantu pembentukan kolagen)
  • Mudah dapat ulcer
  • Mudah demam
  • penyakit Skurvi




Vitamin C 500mg keluaran Pahang Pharma KKM MAL06051403X



VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan.Hanya makan sehari1- 2 biji dalam masa 3-4 minggu boleh nampak kulit semakin cantik, tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang.


HARGA :

60 biji
RM50 (SM)
RM55 (SS)
FREE POS




100 biji

RM75 (SM)
RM80 (SS)
FREE POS

DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C





1 tablet vitamin c=500mg=7 biji buah oren segar. 

Selain mencantikkan kulit, vitamin c ni sesuai bagi 


~ orang yang mempunyai resdung 


~ gusi berdarah 


~ org mengandung untuk tambahkan imun dalam badan 

~ melawan virus dalam badan

 ~ Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis 


~ Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress 


~`baik untuk orang yg pernah buat operation kerana vit c mampu memulihkan luka dala

m badan 


~ dan juga baik untuk perokok 

Vitamin C ini 100% Halal,dijamin dan berkesan. 






Berkesan utk merawat masalah:


1)masalah resdung 

2)jerawat batu serta gatal2 pada kulit 

3)kulit kering, tidak sekata atau disebabkan penuaan



4)parut lama yg hitam2 di badan 



5)masalah alahan 

6)kulit yg kusam dan tidak berseri 

7)parut hitam, operation scar di perut bekas melahirkan anak akan pudar dalam beberapa 
hari sahaja sesuai untuk kaum lelaki & perempuan ,ibu mengandung,breastfeed 
(membentuk susu ibu lebih banyak dah sihat utk bayi)

8)membantu dlm membetulkan kitaran haid.

9)mencantikkan , mencerah serta melembutkan kulit.

10)anti kedutan




Kelebihan lain:
Ibu mengandung boleh mengamalkan Vitamin C 500mg ini
Boleh di amalkan ketika period
Boleh menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusukan anak
Sesuai untuk lelaki & perempuan 12 tahun ke atas
Cara Makan Vitamin C 500mg:
1 biji sehari selepas makan
Untuk kesan yang lebih cepat, 2 biji sehari (maksimum)
Elak makan bersama dengan Udang

Tips Penjagaan Kulit Muka Berjerawat

  1. Basuh muka paling kurang 2 kali sehari dengan sabun yang betul. Jangan basuh muka dengan menggunakan sabun badan kerana tahap kealkaliannya adalah berbeza. Seeloknya, gunakan sabun muka jenis pengawalan minyak.
  2. Elakkan makanan yang berminyak seperti daging burger segera.
  3. Elakkan makanan laut seperti sotong, ketam, udang dan sebagainya KECUALI ikan. (Terpulang kepada kulit individu contohnya, saya boleh makan kerang.)
  4. Elakkan makanan seperti kacang tanah. (Bagi saya, saya tidak boleh makan kacang tanah, tetapi saya boleh makan kacang kuda, almond, gajus dan lain-lain. Ia terpulang kepada kulit individu.)
  5. Elakkan daripada mengguna tuala badan untuk mengelap muka selepas mandi kerana kulit yang sensitif adalah sangat sensitif dengan kekotoran. Gunakan tuala kecil yang lain atau tisu.
  6. Mengamalkan 2 biji sehari Vitamin c 500mg. Ia sangat-sangat membantu masalah kulit muka berjerawat, berminyak dan resdung.
Note: Tips Penjagaan Kulit Muka Berjerawat & Cara Penjagaan Kulit Muka Berminyak ini adalah bergantung kepada tahap masalah kulit individu. Tip diatas adalah contoh yang boleh anda amalkan. Terima Kasih.





DAH HBS PIKIR BOLEH WHATS APP AYDA TERUS : 012-3884233
@BBM :2276369C

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>