~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Monday, December 2, 2013

:: PROMOSI AURAWHITE MURAH HANYA RM120

TAWARAN HARGA SUPER JIMAT 

PROMOSI YEAR END SALE!!!!!!!!


♥♥♥ NAK CANTIK? GORGEOUS? COMEL? HOT? 
JOM SHAKE SHAKE UOLLSSS !!!


AURAWHITE PRODUK TERHANGAT MASA KINI DENGAN KESAN YANG HEBAT!



AURA WHITE (LEMON BERRY ) 




HARGA PROMOSI Y.E.S

✿ AURA WHITE LEMON BERRY : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
FREE SHAKER 
FREE DIAMOND MASK


*******************************************************************************************************
WOWW..woWWWWW..Woowwww
UPGRADED CONCENTRATION WEIGHT UP to 5x STEM CELL PADA HARGA SAMA.
SUPER DUPER AWESOME

HARGA BIASA SINGLE JAR :
RM150(S)/RM160(S/S)
-HARGA TERMASUK KOS POSLAJU


(1 BULAN PENGAMBILAN)



Kini Aura White datang dengan formula baru! Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .. Banyak tak banyak uollss ! Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY .. Banyakkan uolls ? Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu .. Mai, mai, mai beli !

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

INOVASI TERKINI GABUNGAN : 
-L-GLUTHATIONE
-TILAPIA COLLAGEN
-VITAMIN C
-HYALURONIC ACID
-TRIPAL STEM SELL PHYTOCELLTEC

INOVASI KECANTIKAN TEKNOLOGI JEPUN

1-KULIT CERAH & GEBU
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2-KECANTIKAN KUKU DAN RAMBUT
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat

3-SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4-LEBIH AKTIF DAN BERTENAGA
Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5-KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.



RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.



TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.





KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG 
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita 


TIP-TIP PENJAGAAN KULIT SUPAYA IA MENDAPAT KESAN POSITIF SEBELUM DAN SELEPAS PENGAMBILAN AURA WHITE:

Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.

Penjagaan kulit secara umum :

1.Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda.
2.Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
3.Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
5. Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
8. Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari
10.Jangan putus asa....


CARA MINUM AURA WHITE :

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang

2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (1jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (1 jam selepas dinner) 

Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau.. 
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?


- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..



Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?


- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!



LAGI INFO AURA WHITE : 
https://www.facebook.com/notes/permata-sofea/info-halal-status-produk-aurawhite/484836531565942
Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥ 
Artis popular pyn dah consume Aura White.. Anda bila lagi....??

♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!





Luka kering dalam masa 4hari..






Wow Cantik sangat Skin dia ni if Dulu kusam now dah Cerah n Glowing tau! plus customer ni bagi tahu i Dulu rambut selalu Gugur Sekarang dah kurang gugur.Aurawhite bukan spesifik hanya untuk kulit sahaja untuk Rambut, tumit kaki pecah, sakit sendi juga bagi energy ! 

akk mkn ## dah 4 kotak xde ape yg berubah..sama je


tp ngan aura white x sampai 2 mggu dah nampak kesan yg bagus


mak mertua tegur kulit dah nampak cerah n licin"








First memang terkejut sangat dengan testimoni kali ini sebab DALAM 7 HARI SHJ AuraWhite PGC 400 000mg dapat mengatasi masalah jerawat & parut! 


INSHA ALLAH Minum dengan lebih kosisten pasti kulit Flawless macam baby !!





























NAK MENCUBA DENGAN AURA WHITE BAGI KULIT GEBU GEBASS

AURA WHITE (LEMON BERRY ) 





HARGA PROMOSI Y.E.S

✿ AURA WHITE LEMON BERRY : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
FREE SHAKER 
FREE DIAMOND MASK


HOW TO ORDER
✉ sms/whatsapp:  012-3884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>