~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, July 11, 2013

:: MAMA GOJES BY FEREENA

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI BERIKUT:
✔ Ada masalah keputihan?
✔ Toksid tinggi?
✔ Rahim tidak subur?
✔ Haid tidak lancar?
✔ Kurang bertenaga?
✔ Payu Dara tak tegang?
✔ Kurang bertenaga?
✔ Otot Faraj tidak kuat dan berbau?
✔ Badan berbau ?
✔ Pening KEPALA?
✔ Ingin menambah cahaya mata?
✔ Ingin mendapat zuriat?
✔ Masalah angin dalam badan?



Jangan risau kami dah temui formula yg awesome dan superb utk semua masalah di atas dimana campuran 17 JENIS rempah ratus herba yg terpilih dan terbaik utk mengatasi masalah di atas.... Pasti suami tersenyum riang dan bertambah sayang jika anda mengamalkan nya...produk apa tuuuuu!!!!!!

★★FEREENA MAMA GOJES CAMPURAN REMPAH RATUS HERBA TERPILIH BERSAMA CAMPURAN COFFEE ARABICA, CREAMER DAN COKLAT BAIK UTK ANDA SEMUA★★

★★Dengan pengambilan FEREENA MAMA GOJES anda tak perlu risau lagi dengan masalah-masalah di atas, saya telah mencuba dan mengalami nya sendiri dan sangat recommend wanita-wanita yg pentingkan kesihatan rahim dan dalaman wanita untuk mencuba dahulu dan rasai perubahan yg sangat drastic seawal sekali bancuhan minuman...yer sekali bancuhan sahaja uolss!!!


★★Anda boleh rasai perubahan suhu badan yg panas dan perut yang panas..bukan panas tak bagus tapi panas yg sihat kerana di dalam bancuhan FEREENA MAMA GOJES terdapat lebih 17 rempah ratus termasuk kacip Fatimah dan Manjakani yg terkenal dgn khasiat nya buat wanita-wanita memanaskan organ dan merapat dan mengencangkan organ rahim.

★★FEREENA MAMA GOJES telah diadun bersama kopi Arabica dan coklat dan bau yg beraroma rempah..Mak-mak kita yg awal 50an pun suka uolls... sebab org dulu-dula sangat menitik berat kan kesihatan dalaman tu sebab org dulu ramai anak uolls sebab rahim yg sihat dapat membantu process memperolehi zuriat buat wanita-wanita yg inginkan anak...So apa tunggu lagi, cepat2 call/sms/whatsapps 012-3884233

RM 75 / JAR
FREE POSLAJU SEMENANJUNG

NAMA PRODUK                                 : MAMA GOJES  (Pertama di Malaysia)
KLASIFIKASI                                       : Minuman Kesihatan
ISI KANDUNGAN                               : 500gm/Jar
INDIKASI                                              : Digunakan untuk kesihatan wanita (menghilangkan keputihan, melancarkan haid, menguatkan otot faraj, menjaga kedudukan rahim, memberi tenaga kewanitaan, melancarkan darah nifas, menjaga sistem kemutan.  Digalakkan bagi wanita dalam pantang
KANDUNGAN                                      : Extrak Arabica kopi, coklat, manjakani, kacip fatimah dan 17 rempah ratus terpilih
CARA PENGGUNAAN                       : 2 kali sehari/ 1 scoop 15-18gm dicampur dengan 120-150 ml air panas/air suam




Harga 500g :
RM75 (sm)
RM85 (ss)
* free pos
* free gift

nak order ?
PM/WHATSAPP AYDA 
0123884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>