~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, August 29, 2013

:: PROMO AURAWHITE TERMURAH

 

PROMO AURAWHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN

♥ Aurawhite 900,000mg (1kg/jar) harga yg meletoppps !!

RM130 termasuk pos + 12 FREE GIFT JUGA MENANTI ANDAAAA !!

♥ PERCUMA 1 SHAKER
♥ PERCUMA 1 MASKER MUKA 
♥PERCUMA 1 BEDAK TANAKA
♥ PERCUMA 1 SABUN SUSU BERAS 
♥ PERCUMA 4 SHISEIDO BLACKMASK
♥ PERCUMA 1 CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK
♥ PERCUMA 1 CRYSTAL COLLAGEN LIP MASK
♥ PERCUMA 2 DETOX FOOT PATCH

♥ PM/whatsapp ayda 0123884233

:: AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 900 000MG

 
PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA
New Packaging Aura White L-Glutathione 900,000mg with new improvement 5x stem cell from tomato, apple, rosselle, lotus snow, raspberry

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 5 jenis tumbuhan/buah - tomato, apple, rosselle, lotus snow, raspberry serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

NEW VERSION AURAWHITE 900000mg!!!! Berat 1KG /JAR...sgt2 jimat u olls..Aurawhite kini dengan formula baru , bukan lagi 400,000mg , 3 X stemcell tapi 900,000mg , 5Xstemcell..size 2 kali lebih besar dari biasa..Order now!!

LEBIH JIMAT DARI SEGI WANG DAN KUANTITI!!!!!JOM GRAB SKG!!!!!HARGA MMG HOT!!!!BOLEH TAHAN SELAMA 2 BULAN!!!!JOM DAPATKAN IA SKG!!!!



AGENT DROPSHIP ARE WELCOMED


RM110 X 5 JARS @ RM550 + RM30 POS LAJU
RM100 X 10 JARS @ RM1000 + RM60 POS LAJU


####HOT..HOT..HOT..NK LEBIH JIMAT..JOM COD SKRG ,HARGA SGT MURAH DIBWH HARGA JUALAN =RM130 SAHAJA
AMBIL BY HAND, BAYAR BY CASH


# UKAY BISTARI HULU KELANG (8.00PM-11.00PM WEEKDAYS & 8.00AM-11.00PM WEEKENDS)
CONTACT PERSON : WAN 012-3611585
CONTACT PERSON : AYDA 012-3884233

BERMINAT?? PM/ WHATSAPP AYDA DI 0123884233
@ BBM 2276369C









 RAMUAN BERKUALITI PREMIUM :
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-Glutathione, Vitamin C, 5x stem cell phytocelltec dari tomato, epal & roselle, lotus snow dan raspberry, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, papaya, sarang burung, astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 5 kali ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit. KESAN YG KETARA SELEPAS 14 HARI..

FORMULA LENGKAP :
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ianya membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT :
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN :
100 % semulajadi & selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...







 PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
UNTUK MERAWAT KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.


Rahsia Kecantikan Artis Terbongkar!!!! Aurawhite Glutacollagen 900000mg. Rahsia Kulit Cantik dan Putih.

Produk yang sedang hangat di pasaran..Bukan sahaja terima order dari Malaysia, turut menerima tempahan dari negara2 jiran..

Kesan AuraWhite yang Menakjubkan dan menyeluruh ok uolss HEAD to TOE gitu!!
> Produk pencerahan kulit yg pertama di Malaysia
> Menggabungkan 5 stem sel dari tomato, apple, roselle, lotus snow dan raspberry.
> Bahan-bahan utama dari L-Gluthathione dan Tilapia Collagen

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 900 000MG :

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASA 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN, MENGHALUSKAN KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 5 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAKI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA







 Beberapa PERSOALAN yang sering ditanya PENGGUNA:

a). 1 jar tu brapa gram? 900gm dekat sekilo tu tahan 2 bulan dari stok yg lama 400gm tu..
- ok 900 000mg adalah kandungan COLLAGEN & GLUTA yang tertinggi berbanding produk lain..

b). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..masam2 roselle.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..
cam air RIBENA gitu ..lbih kurangla


c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..


 d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan 2 jam ke atas. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu..

f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja dgn meminum air kosong min 2-3 liter sehari kesan lagi cepat..




 CARA-CARA PENGAMBILAN :

Cara Minum (2 Kali Sehari) :
- Bancuh 2 scoop Aura White dengan 120ml air sejuk menggunakan shaker. Minum 30 minit sebelum sarapan pagi (perut kosong).

- Bancuh 2 scoop Aura White dengan 120ml air sejuk menggunakan shaker. Minum sebelum tidur. Penyerapan zat khasiat lebih sempurna pada waktu malam.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

*** 1 Bekas - 900gm, untuk kegunaan 6 mggu - 2 bulan dan berperisa berry lemon..


PROMOSI NEW VERSION AURAWHITE 900,000MG

ANDA BOLEH LA MEMBELI DGN HARGA BORONG UNTUK
~~ UNTUK TUJUAN MENJUAL
~~ SHARE DGN KWN2 OFFICE
~~ SHARE DGN ADIK BERADIK/SEDARA MARA

HARGA BORONG TERMASUK POS LAJU SEMENANJUNG (1-2HARI DELIVERY) + FREE MASK + FREE SHAKER ( ADD RM5/JAR SABAH SARAWAK)



AGENT DROPSHIP ARE WELCOMED


RM110 X 5 JARS @ RM550 + RM30 POS LAJU
RM100 X 10 JARS @ RM1000 + RM60 POS LAJU
HARGA BORONG COD AREA UKAY PERDANA

5JAR = RM110/JAR@ RM550
10JAR = RM100/JAR @ RM1000.


BERMINAT?? PM/WHATSAPP AYDA 0123884233


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>