~

~

<< Followers (315) >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

This contact form was created by Freedback.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501


FIND ME ON IG:

IG: babylicious_beauty

++++++++++++++++++++++

Friday, July 28, 2017

:: Golden Beauty Elixir "SUSUK EMAS"

[[VIRALL]] 

PATUTLAH HASIL MAKE UP ARTIS INI LEBIH CANTIK, GLOWING MOWING, MELETOP POM POM...DIA PAKAI "SUSUK EMAS" RUPANYA ...

.
.
Nak tak kalau kami kenalkan anda dgn ramuan rahsia top MUA Malaysia ni? 
.
.
.
Mesti jeles kan bila tgk MUA lelaki lebIh terror
dari kita yang perempuan ni… makan hati tau…hahahah…

Now, u ols xperlu risau lagi…. Rahsia make up sekata, xbercapuk, glowing mowing dan tahan lama macam hasil make up retis terkemuka kini milik anda…

Memperkenalkan – GOLDEN BEAUTY ELIXIR, beauty oil yang dihasilkan dgn 6 jenis minyak terbaik dunia… satu-satunya minyak yang menggabungkan teknologi moden dan tradisional serta menggunakan real rose buds + emas 24k tulen kelas pertama… EMAS 24K ni gosok2 je trus meresap dalm kulit....pergh, xyah cocok2 susuk emas beb..

Cuba usha ‘LIVE’ video MUA2 letops Malaysia, diorang semua guna Golden Beauty Elixir utk mix dgn foundation bg menghasilkan make up yg thorrrbaikkk… anda pon boleh jadi macam MUA, hanya setitis Golden Beauty Elixir mampu memberikan perbezaan 300% tau!!

Hebat kan Golden Beauty Elixir ni… meh tgk ke”BEST”an Golden Beauty Elixir ni:

Kelembapan serta merta
Tidak berminyak atau melekit selepas dipakai.
Menaikkan aura seri pengguna.
Blend foundation dgn lebih sekata
Make up anda lebih glowing mowing
Make up nampak lebih natural
Make up tahan lebih lama
Merawat bibir kering dan menonjolkan lagi warna lipstick 

kecik bukan sebarang kecik,
Kecik-kecik merecik..
Dihasilkan dari 6 jenis minyak tapi bila pakai tak berminyak. ya, bila pakai tak berminyak sebab gold flakes 24k berfungsi mengawal minyak. kalau kulit kering pulak gold flakes berfungsi melembapkan kulit.

susuk emas #goldenBeautyElixir satu-satunya di Malaysia yang ada 6 jenis minyak di dalamnya.

Tiada argan oil tapi ada
LAVENDER OIL,
SWEET ALMOND OIL ,
CASTOR OIL,
PATCHOULI OIL
OLIVE OIL.

setiap minyak dalam susuk emas gbe sangat baik untuk kecantikan kulit muka, bibir, kulit, kuku dan jugak rambut..




Nak Order ke??

Kalau berminat bleh terus direct whatsapp ke link bawah ni:
http://www.wasap.my/60123884233

http://www.wasap.my/60123884233
http://www.wasap.my/60123884233

PM FB PAGE : My 'BaByLiCiOuS' Collection
SMS / WHATAPPS 012-3884233


Foto CPG Collection By Cik Puan Gojes.


Foto CPG Collection By Cik Puan Gojes.


Foto CPG Collection By Cik Puan Gojes.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>