~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, April 3, 2013

:: CATALYST VCO SOFTGEL

 
 

VCO SoftGel Capsule


VCO merupakan Catalyst brand yg berasal dr sykt Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd. Merupakan 100% organik & 100% asli tanpa sebarang bhn pengawet or pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah sykt bumiputera dan produk-produknya mendpt pengiktirafan sijil HALAL.Capsule gelatin adalah drpd lemak sayuran, tiada MAL atau BPFK krn didaftarkan dibwh AKTA PEMAKANAN 1969.

Khasiat minyak kelapa dara telah byk diperkatakan terutamanya pengamal pengubatan dan produk ini sesuai bg semua peringkat umur samada wanita & lelaki.

 
KEBAIKAN VCO

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur


Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil
 




Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sbb dia bukan ubat. rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik. Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco juga berfungsi sebagai agen pelincir.
 
HARGA : RM39.90 (60 SOFTGEL)
 
nak order??
PM/Whatsapp Ayda 0123884233

Aturan makan:
2 kali (2 biji kapsul setiap hari). Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.
Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus.

Sesuai untuk lelaki & wanita dan semua peringkat umur.
 
TESTIMONI

Testimoni : Masalah kulit (Jerawat , jeragat dan kulit kusam)









Attached Image


Attached Image
Perubahan-perubahan yang dialami sepanjang mengambil VCO Softgel & Collagen

1) Jerawat dah tak naik lagi, klu naik pun cepat kecut dalam masa 1 ari jek dah kering jerawat, itu pun 1 biji jerawat jek.
2) Yang paling best, parut jerawat dah semakin pudar, tak kelihatan lagi, tak yah nak tepek foundation byk2.
3) Paling best boleh makan seafood, pasal dulu klu makan seafood automatik segala tgn badan terasa merenyam, tp aritu makan udang rase mcam tak der aper2 dan jerawat tak naik pun..(besttt)



Attached Image



Attached Image






Attached Image
sha amalkan vco ni dari 3 bulan yang lepas,ye 3 bulan ye dearie sume.(xsume orang akan alami perubahan dalam masa yang singkat) sebab ia bergantung pada kes masing-masing dan hormon badan kita jugak          

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>