~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Wednesday, April 3, 2013

:: WHITE LIGHT TEETH SYSTEM

WHITE LIGHT TEETH SYSTEM

AS Seen On TV


 
White Light adalah revolusi terbaru yg menggabungkan teknologi suluhan utk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yg digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana direka utk digunakan di rumah shj dan sangat mudah

Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa, dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam utk menghilangkan kesan yg degil. Ia bertindak secara efektif ke ats kesan kotoran yg disebabkan oleh kesan minuman kopi, rokok, minuman berkarbonat dan penuaaan.

Jadi, sekiranya anda mahukan gigi putih utk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda " Tooth Whitening System" akan memberikan anda keputusan yg cepat dan tahan lama !!!



Pemutih Gigi paling berkesan !!!!

Kesan seawal 10 minit !!!

Lebih jelas selepas seminggu !!!



Ditanggung halal

Disyorkan oleh Dr Harvey Silverman

Terbukti scr klinikal

Duta produk : Shandi Finnessey (Miss USA 2004)



Kesan sampingan

Gigi menjadi ngilu

hanya sebahagian yg mengalami kesan sampingan, ia hanya sementara iaitu anatara 2-3 hari awal penggunaan

Awas !!!!

Ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan




Mudah digunakan...hanya 10-15 minit sehari !!!!

Mula-mula berus gigi anda macam biasa. Lepas tu keringkan gigi pakai tisu/towel/apa2 je yg sesuai

Ambil tray anda dan picitkan keluar sedikit bahan pemutih dari tiub putih (1cm panjang)

Ambil pula tiub hijau dan picitkan 1cm lagi disebelah kanan tray

Ambil cotton bud dan campurkan kedua2 bahan pemutih hingga sebati, dan alirkan ke permukaan tray yang lain, KECUALI bahagian gusi. Kemudian ulang semua proses tadi untuk tray bawah.

Usahakanlah sampai korang semua dapat masukkan tray dalam mulut macam ni ha.. Pastikan takde yg melimpah keluar dari bahagian gusi. (ini adalah untuk pastikan anda tidak sensitif nanti)



Ambil LED dan usahakanlah pulak untuk masukkannya dalam mulut dan stabilkannya. Nampak senang tp mungkin susah kalau pertama kali buat :)



Cara Guna:
- gosok gigi terlebih dahulu
- letakkan gel secara nipis pd pendakap gigi dan ratakan
- tekapkan pendakap pada gigi, pastikan butang on transmitter berada di atas dan tekan butang 
- butang akan menyala, biarkan selama 10-15 minit
-selesai, kumur2

1 set boleh tahan sehingga 1 bulan, guna berterusan setiap hari selama sebulan dan boleh stop atau utk maintain just guna seminggu @ 2 minggu sekali

Testimoni Berjaya !!!

 
















Whitelight tooth system

RM40 (SM)

RM45 (SS)

* free pos 


nak order??


SMS / WhatsApp 012-3884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>