~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Thursday, April 4, 2013

:: FELINNA PURE MARINE COLLAGEN VITAMIN C (PMCVC) :NEW PACKAGING MURAH




Setelah lama PMCVC hilang, kina muncul dengan berwajah baru tetapi masih mengekalkan faedah yang sama seperti dulu. Packing yang lebih eksklusif  dengan harapan dapat menghapuskan issue PMCVC tiruan. 



Pure Marin Collagen Vitamin C with extra collagen sampai 5000mg. 

Kandungan pure marine collagen yg super duper hebat membantu & terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti-penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat, bintik2 hitam , malah membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka saja tau.... hebatkan??? kalau setengah seller ada jual pure collagen mentah, if korang susah nak telan yang tu, better ambik capsule ni, fungsi & kandungan zat dia 100% sama dengan vitamin c ni.Yang ni siap ada extra glutatione utk pencerahan pada kulit lagi. Breastfeed mother , pregnant mummy pun boleh consume dgn vitamin c ni. hebatkan. Ibu2 pun nak cantik gebus jugak kan.




 Personalised capsule by Felinna Beauty







FACT OF VITAMIN C

-Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia & harus diperolehi melalui makanan @ supplement tambahan. Vitamin C adalah sangat penting untuk sistem imun manusia. Satu kajian University California, mendapati mereka yg mengamalkan supplement hidup lebih lama & lebih sihat berbanding mereka yg tidak mengambil supplement ini.






 

Minimize ur makeup with Pure Collagen Vitamin C by Felinna !!!
This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama... 

Pengguna baru and terbukti lbih hebat... Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen ! 

and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri...



Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai !
(Advise 4-5m above utk pregnant mommy)




Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !



1 Box : 30 capsule 


Cara Pengambilan : Telan 2 biji selepas mkn mlm 


(Utk Penjimatan, boleh ambik sebiji shj)


Minum Air putih at least 2-3 liter sehari


Detail Product:
*5000mg with extra collagen..

Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg..


Apakah khasiat setiap bahan utama yang terkandung dalam  PMCVC (Pure Marine Collagen Vitamin C)


1) Glutathione
*Gluta berfungsi untuk melindungi kulit daripada kerosakan kolagen.
*Gluta berupaya bertindak mencegah pembentukan melanin gelap sekali gus berfungsi sebagai ejen pemutih.

*Kelebihan gluta untuk badan antara lain berupaya meningkatkan imunisasi badan, mencegah barah selain membantu melambatkan proses penuaan.
*Gluta mampu meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel rosak, menyahtoksin dan juga meningkatkan prestasi antioksida yang lain. Secara tidak langsung, gluta menjadi bahan yang amat diperlukan untuk mendapatkan kulit cantik tanpa masalah

2) Vitamin C
*Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencemaran, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb)
*Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek sampingan yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah.
*Menghilangkan parut jerawat, Melicinkan kulit, Mengecutkan jerawat
*Kulit nampak glowing, Mengatasi masalah kulit kering, Mengatasi masalah bibir merekah
*Mengatasi masalah kulit seperti whitehead dan blackhead

3) Pure Marine Collagen
* Mengandungi kandungan serat yang tinggi bagi memudahkan penghadaman dan mengatasi masalah sembelit/buasir.
* Melembapkan, melicinkan dan menghaluskan kulit
* Menegangkan kulit , awet muda kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrikle), sehingga kulit nampak lebih muda dan halus.

4) Ekstrak Citrus
*mempunyai khasiat dan manfaat untuk membunuh sel kanser termasuk kolon, payudara, prostat, paru-paru dan pankreas
*mengurangkan risiko kanser kulit
KHASIAT:
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
-Mencerahkan kulit secara semulajadi
-Mengurangkan lingkaran bawah mata
- Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!
- Keluaran MUSLIM
- Di Kilangkan di Kilang Berstatus GMP
- Di Jamin HALAL Dan Selamat
- Memdapat Kelulusan KKM

KANDUNGAN :
-Pure Marine Collagen
-Extract Gluta 
-Vitamin C
-Extract Citrus

Reg No KKM : 20130217113535017
##OFFER: FREE POSTAGE##
RM80 (SM)
RM85 9SS)
..FREE POSLAJU..
























































Berminat??

PM/Whatsapp Ayda

012-3884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>