~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Monday, March 4, 2013

:: FIGURE UP - SLIMMING KAPSUL MURAH DAN BERKESAN





JOM SCROLL DOWN, TENGOK APE YANG BEST SGT PASAL "FU" NI?

PLEASE TAKE NOTE!!!!!
Perubahan ini hanya sementara disebabkan stok CAP PUTIH 'out of stock'. CAP BIRU hanya 4.8k sahaja dalam PASARAN. Harap jangan KELIRU dan teragak-agak untuk membeli FIGURE UP cap BIRU. 

Perubahan hanya pada CAP sahaja, 
kualiti kapsul, botol, dan herba yang digunakan adalah SAMA. 




RM70 (30 biji)
* free pos semenanjung


FIGURE-UP (DIETARY CAPSULES)


“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2 .Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!



KENAPA MEMILIH FIGURE UP?
1. Berat badan naik bagai dipam-pam!
- Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini, penyebab utama nya ialah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. 

2. Macam2 dan cuba belum menunjukkan hasil!
- Pelbagai cara telah dilakukan seperti diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsingan dan telan bermacam-macam pil kurus di pasaran. Namun berat badan masih tidak berubah malahan semakin gemuk! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan.



MAKLUMAT PENTING:

Halal
100% Herba
Boleh diamalkan ketika period
Boleh diamalkan oleh ibu menyusu (Baby 7 month above)
Tiada pantang larang dalam pemakanan (No Diet)

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).
Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.



Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.



FUNGSI BAHAN AKTIF: 

1. Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.





2. Garcinia Cambogia - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.



Kebaikan Garcinia Cambogia:

1. Berkesan menurunkan berat badan

2. Mengawal selera makan

3. Menghalang pembentukan lemak

4. Mengurangkan kolesterol

5. Menambah tenaga
6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.


3. Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..



4. Citrus Aurantium - juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.

Kebaikan Citrus Aurantium

-meningkatkan kadar metabolisma

-menurunkan berat badan
-bertindak mengawal selera makan.
-membantu membakar lemak,
-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

5. Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :

* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)



NOTES :

JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU



Peraturan Dan Larangan :

Tidak sesuai bagi golongan:
  1. Anemia (hb rendah)
  2. Masalah Ginjal
  3. Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
  4. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
  5. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
  6. Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
  7. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan slimming yang lain. 



INFO FIGURE-UP :

- 1 kapsul untuk setiap hari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.

- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain dalam satu masa. Jarakkan pengambilan suplemen lain 4-5jam.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
- Tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox. Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).
- Untuk kesan yang lebih cepat & lebih baik, elakkan minuman berkafein,soya dan susu dalml tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul ini, Lagi bagus jika tidak minum terus semasa tempoh mengamalkan kapsul ini.

Perkara yg plg penting tentang produk FIGURE-UP ini :
* Ada LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)
* Kandungan yang halal & berasaskan tumbuhan asli, dijamin selamat.




1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ?
   - Boleh bagi bayi 7 bulan ke atas

2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil figure up tak?
   - Ya, boleh ambil figure up bagi pesakit yang TIDAK KRITIKAL

3. Kalau makan Vit C atau kolagen berapa lama masa perlu   
   dijarakkan selepas mengambil figure up ?
   - Biasa ye 6 jam.. tapi tak ada masalah sekirannya selepas 3
     jam pengambilan figure up. Manakala untuk kolagen sebaik-
     baiknya ambil waktu malam sebelum tidur, ini kerana kolagen
     bertindak ketika kita tidur

4. Apa pantang larang figure up ?
   - Elakkan kafein, kandungan kafein akan menyebabkan kita sakit
     kepala.

5. Cara pengambilan figure up.?
    - Ambil sebiji kapsul figure up sebelum sarapan pagi.
      Paling penting banyakkan minum air kosong pada waktu siang.

6. Perlu berdiet ke kalau ambil figure up ?
   - TIDAK perlu... penurunan akan lebih lamabt kalau kita sendiri
     menyekat selera makan. Jangan risau Figure Up akan
     membantu anda mengurangkan selera makan dan kekal
     kenyang dan bertenaga.

7. Ada kesan sampingan tak ?
   - Kesan pening kepala pada permulaan pengambilan Figure up
     adalah normal. Ini kerana figure up mengandungi herba, cara
     mengatasinya :- hisap gula-gula ataupun minum sedikit air
     manis. Ini berlaku kerana proses akibat kekurangan glukosa
    dalam badan semasa proses pembakaran lemak.Tidak semua orang mengalaminya.

8. Sekiranya berhenti ambil figure up, berat badan akan naik ke?
   - Tidak .. sebabnya figure up membantu anda mengurangkan
     selera makan. Jadi kalau anda berhenti dari mengambil figure
    up anda hanya perlu mengawal sendiri selera makan anda.



So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP. 







****AMBIL FIGURE UP 1 KAPSUL SEBELUM SARAPAN KECUALI BG YG ADER GASTRIK, BOLEH AMBIL SELEPAS SARAPAN







TESTIMONI :



























OFFER FIGURE UP PALING MURAH !!!!!



Harga : 

1 botol RM70 (30 biji)

* free pos semenanjung 





nak order ?

boleh Isi order form kat atas atau

sms / whatsupp Ayda 0123884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>