~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Monday, March 4, 2013

:: THANYAPORN PUERICA MIRIFICA ORIGINAL , MURAH DAN BERKESAN


 
RM50 untuk Semenanjung Malaysia (SM)
RM55 untuk Sabah Serawak (SS)
FREE POSTAGE


Testimonial Pengguna Produk Thanyaporn ~!
Produk ini memang sudah diketahui keberkesananya. Digunakan lebih puluhan ribu wanita seluruh dunia. Jadi, mengapa anda harus risau untuk mencuba produk ini ?
  • Terbukti sangat berkesan
  • Hanya Rm 50 sebotol!
  • Mudah sahaja untuk beli melalui kami
  • Barang dijamin sampai 
  • Tiada kesan sampingan
Baiklah , sekarang mari tengok apa kata pengguna produk ini.


Promosi Hebat Dari Kami, Harga yang Paling Murah, 
Produk yang Keberkesanannya 97% 

Anda tidak akan dapat harga seperti ini selain dari kami

Tak Percaya??? Lihat Dulu

100% Original...hati2 dengan produk tiruan 

yg jauh lagi murah


Apakah khasiat Thanyaporn?
  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Membantu menggelapkan rambut beruban dan
  • menggalakkkan pertumbuhan rambut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'
Walaupun kelebihan-kelebihan di atas sudah cukup untuk menjadikan 
anda wanita yang unggul, namun produk Thanyaporn ini masih ada 
kelebihan lain juga:
  • Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
  • Bersikap anti-penuaan
  • Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
  • Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
  • Membolehkan anda tidur lebih lena dan puas



Antara Khasiat Pueraria Mirifica :-
  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

 
Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!
Thanyaporn Breast Enlargment :
Thanyaporn produk membesar dan menegangkan payudara no. 1 
di dunia dengan kadar keberkesanan 97%

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule ?
1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Kualiti yang tinggi

KHASIAT PUERARIA MIRIFICA :

KULIT
- menganjalkan kulit yang telah melendut
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT

- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN

- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh




Apakah Thanyaporn?
Thanyaporn adalah makanan tambahan yang dihasilkan 100% dari
herba(penyediaan herba).Fungsi utama Thanyaporn adalah untuk
membantu para wanita mencantikan 'aset' peribadi(payudara) secara
semulajadi dan selamat.

Bagaimana Menggunakan Thanyaporn?
Makan sebiji sehari, selepas sarapan
Nota Tambahan: Sekiranya terlupa anda juga boleh makan pada waktu lain tengah hari,petang atau malam(waktu terbaik adalah selepas sarapan pagi-sistem badan baru diaktifkan)
Adakah Thanyaporn Berkesan?
Ya, ia sangat berkesan, malah anda akan lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.
Berapa lamakah saya dapat melihat kesannya?
Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.
Adakah Thanyaporn selamat?
Ya, Thanyaporn selamat, malah kami punyai sijil kesihatan FDA
Saya anak dara. Boleh makan ke?
Boleh, jika berumur lebih dari 20 tahun.
Saya mengandung, boleh makan ke?
Tidak boleh.
Saya tengah period, boleh makan ke?
Tidak boleh.
Ada Penyakit Kronik (cronic disease), boleh makan ke?
Tidak boleh
Sedang Merancang Kehamilan (family planning), boleh makan ke?
Boleh
Macamana nak mempercepatkan kesan?
Minum susu dan jugak Vitamin E banyak-banyak
Payudara saya memang sudah besar. Saya cuma ingin menegangkan. Adakah nanti akan over-size?
Payudara cuma akan membesar setakat mana badan individu secara semulajadi boleh tampung. Ia takkan oversize.
Adakah produk ini mempunyai sijil halal atau KKM?
Maaf, tiada sijil halal atau KKM kerana produk ini hanya utk pasaran Thailand. Namun ia dihasilkan dr herba dan tumbuh-tumbuhan , jadi tiada isu halal. Kapsul tiada gelatin, Produk juga mempunya kelulusan FDA.
Adakah Thanyaporn mempunyai kesan sampingan?
Sila makan/ambil Thanyaporn mengikut aturan yang dicadangkan (rujuk soal jawab diatas),untuk mengelakan sebarang kesan sampingan.




Thanyaporn Halal

TENTANG HALAL & SIJIL PENGIKTIRAFAN

100% Selamat dan Halal. Produk herba Thanyaporn mendapat sijil pengiktirafan antarabangsa (FDA), lebih tinggi daripada KKM kerana ianya diiktiraf di seluruh dunia serta memenuhi syarat dan standard GMP (Good Manufacturing Practice).


TESTIMONI THANYAPORN BREAST PUERICA MIRIFICA

TESTIMONI 1 

TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


TESTIMONI 4 

TESTIMONI 5 
TESTIMONI 6


TESTIMONI 7 


TESTIMONI 8


TESTIMONI 9

TESTIMONI 10

 TESTIMONI 11

TESTIMONI BERTULIS THANYAPORN BREAST:



-hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq kedai cempaka!!!-NADIA
-salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..
y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah.. - FIZA
-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..-HANAZ
-dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak... CIKGU
-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer-YANTI
-ok,kat breast nampk bulat dh sket..kat punggung nmpk gebu ler gak,n yg paling best sya rasa kulit nampk semakin bersih n berseri le kak..sya mkan bru dkt sebln-NONA
- i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...- MRS_Z
-breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..-MISSY
- bagus ubat nie..sy pun makan..beli direct dari thailand..dia pejalkan breast yg lembik2 tu..:) lagipun bahan2 dia selamat..sy keje dgn pharmaceutical & biotech company..so bole check..MENAZLENS
-2 minggu ambik dah bleh rase ade perubahannyer.. - GULIE
- akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..insya allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best! - LEO79
- dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.- YULEEN
-ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! - JOSWEET2
PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... yaya... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)
PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.
PENGGUNA 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akak segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dakam tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya
PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi sizebulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:
PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....
PENGGUNA 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...
PENGGUNA 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...
PENGGUNA 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.
PENGGUNA 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri
PENGGUNA 10 : kam - ..i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.
PENGGUNA 11 : Ginea - wah..wah..best..kalini makan ikut saranan yaya baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.
PENGGUNA 12 : Erin - kak yaya..kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2?
PENGGUNA 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe
PENGGUNA 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih yaya
PENGGUNA 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih
PENGGUNA 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee
PENGGUNA 17 : Sya : hehe malu plak yaya.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..
PENGGUNA 18 : 013-28****9: , seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..
PENGGUNA 19 : 016-822**** : Thanks kak,dah 1 bulan mkn pil tu ketara saya nampak perubahan pada breast saya semakin pejal dan montok, dulu kendur mengalahkan perempuan beranak 5.
 PENGGUNA 20:017-6456***: Mula2 habis 1 botol xde apa2 kesan pun, setelah saya minta pendapat akak dan saya amalkan minum susu tiap hari, banyak minum air masak dan kurangkan minuman berkafein, Alhamdulillah skrg dah rasa perubahan..Dulu tiap2 hari saya minum nescafe,patutla xde perubahan.
Some people tell us in 7 days. Some people took 7 - 8 weeks for Pueraria Mirifica for Breast Enhancement to show results. Some in between. Most people reach their maximum/desired size in 3 months and used Mirifem for another 3 months for long lasting results. (6 bottles)


Berapa harganya dan bagaimana saya nak tempah





Harga pasaran sebenar untuk produk asli ini 


ialah RM80-RM100 sebotol


Malah ada yang menjual melebihi RM100 sebotol









RM50 untuk Semenanjung Malaysia (SM)

RM55 untuk Sabah Serawak (SS)
FREE POSTAGE

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>