~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Tuesday, March 19, 2013

:: X-LOSS PURE TEABERRY JUICE

X-LOSS PURE TEABERRY JUICE

Bermula 17 march hingga 31 march 2013, terdapat PROMOSI HARGA untuk pelanggan yang dihargai. Dapatkan X-Loss TeaBerry pada harga RM110.00 untuk SM (harga promosi) & RM120.00 untuk SS (harga promosi).

Cubalah hari ni dan lihat keberkesanannya. :)
 
 

X Loss Pure Tea Berry Juice : Keluaran Fellina Beauty
good quality

* mengurangkan berat badan
* mencerah & menegang kulit
* anti-oksidan
* anti-barah
* mengawal glukos dalam darah
* merawat dan mencegah sakit kronik
* menurunkan tekanan darah tinggi

AND MANY MORE... THIS IS AWESOME BECAUSE TEABERRY JUICES IS TRIPLE AAA PRODUCT... INSYAALAH THE RESULT WILL SATISFY U....
 
Lengkap dengan Halal.Kelulusan kkm. LULUS MESTI DAN SEDAP! 
 


 
X-LOSS PURE TEABERRY JUICE
NEW BABY BORN FROM FELINNA BEAUTY
Satu evolusi dalam bidang kecantikan & kesihatan yang akan memberi kesan terbaik kepada penggunanya, In Sha Allah.

Ini adalah kilang pemprosesan Xloss dan office beserta sijil.Alhamdulillah pihak Raffelinna berkolaborasi dengan kilang yg mementingkan kebersihan and keselamatan produk. Pihak kami juga mempunyai penasihat pemakanan dari doctor dan juga pakar pemakanan..kami menggunakan pakar dan bahan terbaik untuk menghasilkan produk terbaik.

Fakta: xloss diklasifikasikan sebagai makanan kesihatan tambahan jadi number kkm tidak diperlukan.. tetapi bg memuaskan hati banyak pihak. Kami telah menghantar ke makmal utk membuktikan bahawa.kami hanya menggunakan bahan2 semulajadi tanpa sebarang suntikan chemicals...

InsyaAllah. . Pastikan anda tidak mudah mempercayai rumours... 

Felinna beauty sentiasa memastikan produk kami selamat.
INFO ABOUT X-LOSS PURE TEABERRY JUICE.X-LOSS bukan sahaja dapat menurunkan berat badan malah dapat membantu merawat pelbagau jenis penyakit seperti penyakit kencing manis, masalah buah pinggang, warga tua yang sakit lutut, membantu membersihkan darah kotor dan menaikkan seri wajah..

Pada minggu pertama menggunakan X-LOSS, anda akan merasakan sistem perkumuhan anda lebih lancar tanpa perlu rasa perut memulas atau cirit-birit.

bagi kaum hawa, jangan takut sekiranya terdapat ketulan-ketulan seperti hati ayam keluar dari badan anda. Bahan aktif dalam X-LOSS telah menyerat semua darah kotor yang tersumbat dalam rahim lalu keluar melalui sistem perkumuhan kita. Yang bestnya, anda tidak merasa sakit sepanjang proses itu berlaku. Kesan ketara apabila semua kotoran itu telah dibuang, wajah anda akan berseri secara semulajadi.

X-LOSS menyerap kolestrol dan lemak didalam badan lalu dikeluarkan melalui sistem perkumuhan. Kenapa disebut perkumuhan?? Perkumuhan ini ada pelbagai cara iaitu berpeluh, buang air kecil dan besar, dan keluar angin dari badan. Ini kerana terdapat sesetengah pengguna yang makan X-LOSS dan merasa gatal di bahagian kulit. Itu kerana proses menyahtoksin berlaku melalui liang roma kulit anda.

Bagi kaum lelaki, bukan sahaja dapat merampingkan perut yang buncit, malah tenaga juga bertambah selain dapat membina bentuk badan yang menawan. Kulit juga bertambah sihat..

Oh yaaa!! tips berguna untuk pengguna. Selepas minum X-LOSS, saki baki pada sachet boleh disapu di bahagian muka seperti masker lalu dibiarkan kering selama 15 minit dan dibilas dengan air. Kulit kita akan menyerap zat-zat X-LOSS dan ini dapat menyerikan lagi kulit muka anda...

Cara penggunaannya mudah, hanya terus dari sachet dan baik diminum semasa perut kosong. Jangan lupa minum air kosong yang banyak setiap hari untuk kesan yang lebih sempurna..

Namun, hendaklah beringat, sehebat mana produk perubahan itu datang dgn izin Allah, Kita hanya mampu bertawakal, berdoa dan usaha. Jangan terlalu taksub dengan produk takut nanti syirik (Nauzubillah)

Cubalah hari ni dan lihat keberkesanannya. :)

PERINGATAN:
X-LOSS tidak sesuai untuk ibu mengandung tau... Bagi ibu menyusu pula, perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu kerana tahap tindak balas badan setiap orang berbeza.



Fakta: X-Loss diklasifikasikan sebagai makanan kesihatan tambahan jadi number kkm tidak diperlukan.. tetapi bg memuaskan hati banyak pihak. Kami telah menghantar ke makmal utk membuktikan bahawa.kami hanya menggunakan bahan2 semulajadi tanpa sebarang suntikan chemicals...


Kenapa X LOSS menjadi pilihan FELINNA? 
Kerana ramuan 5 dalam 1 yg mampu membuatkan pengguna tidak perlu mengamalkan pelbagai makanan atau minuman kesihatan lain serta kandungan bahan2 berkualiti tinggi serta pemprosesan yg bersih.kemas teratur dan sistematik menjadi keutamaan. 

Setelah mengedarkan tester kepada beberapa orang sebagai testimoni... 

feedback yg kita dapat ialah : 
'Sangat sedap kak fel!'
'Rasa ringan dan senang membuang walau hanya 1 sachet'
'Yg paling ketara.. saya rasa energetic'
'Saya hilang 3 kg in a week! Xcukup lah set percubaan tu..I want moreee!'
'Xtau nak komen apa tp saya yakin ianya akan membuatkan ramai repeat order . insyaAllah'
'Sedapp sangattt rasa sampai xtahu nak cakap macam na kalau org tanya'

APAKAH X-LOSS TEABERRY JUICE -THE GOOD QUALITY PRODUCT.
* Mengurangkan dan mengawal berat badan
* Mencerahkan dan menegangkan kulit
*Anti-Oksidan
*Anti-Barah
*Mengawal glukos dalam darah
*MErawat dan mencegah sakit kronik 
*Menurunkan tekanan darah tinggi
APA YANG HEBAT SANGAT X-LOSS PURETEABERRY JUICE INI?
Kerana X-LOSS PURE TEABERRY JUICE ini terdiri daripada : 
1: White Kidney Bean & Lithothamnium 
*Memberi tenaga, mengurangkan lemak dan minyak serta mangandungi kandungan glukosa, mineral, vitamin, asid amino dan
kalsium yang tinggi untuk kesihatan tulang


2. Glutathione & Collagen 
*Memulihkan kesihatan kulit dan mencantikkan kulit melalui pembebasan radikal secara neutral, mencegah barah serta berupaya meningkatkan imunisasi badan;
 
3. Citrus & Apricot 
*Meningkatkan kadar metabolism, merawat penyakit diiabetes, menurunkan tekanan darah tinggi dan menurunkan berat badan dengan cepat.

Hendak amalkan X-LOSS PURE TEABERRY JUICE ini tersangat mudah.
Tak perlu dibancuh,ia dibungkus dalam sachet2 kecil yg hanya perlu koyak dan terus minum aja. 
Rasa Hebat Kesan Dahsyat!!

KANDUNGAN :20 ml X 20 SACHET
1 SACHET SETIAP HARI SEBELUM SARAPAN PAGI 


HARGA : 
RM119.90 (SM)
RM129.90 (SS)
 
Berminat?
SMS / WhatsApp Ayda skrg 012-3884233/
012-3611585



Siap nak repeat order lagi.

" Saya sendiri dah consume X-Loss Pure Teaberry Juice dan saya dah loss 1kg selepas 6 hari minum juice teaberry ni, saya tak diet sgt pun still mkn western food juga selalu hehe... Dah loss 1kg dlm masa 6hari , ada 14 sachet juice lagi bersamaan 14hari lagi untuk dapatkan testimoni utk 1 kotak !
in sya ALLAH akan loss banyak kg lagi if consistent dlm masa 14 hari je lagi ! "

* Testimoni ini adalah telus kerana gambar ditangkap dgn penimbang juga *
♥ JOM AMALKAN 1 HARI 1 SACHET DEMI KESIHATAN YG LEBIH BAIK ♥

Alhamdulilah...seperti biasa nak update....yana dalam tempoh tak sampai seminggj ambil x loss...suddenly rasa period pain sesangat...lain mcm...but i still love the taste of x loss sbb sedapnya ya Allah taktau nak cakap...tiba2 mcm pelik sebab keluar macam darah kotor yg lama2 bewarna pekat gelap...yana mula2 takut jugak tapi since mak cakap kekotoran lama kot yg tak dapat keluar before so keep ambil jugak x loss lagi and yes dalam 3 hari memanggggg turun dan turun...dan dengan izin Allah swt...period pain takde dah pd hari ke 4...smooth and back to normal...tetiba today masuk la kepsi...sebab teman husband jap..so org sini situ sibuk tanya perubahan wajah dan bentuk badan..seriously yana mmg hanya ambik x loss,sd2...dan syukur sgt2...sd2 i ambik skip2 sebab mmg suka time tak sempat makan i ambik je....hehe..x loss mmg tiap hari la...i lost 1.5kg in a week dgn ramuan semulajadi x loss...pastu what best is bila semua darah2 kotor gelap yg dah berketul2 pada day 1-3 turun sekarang rasa kepala dah tak sakit,rasa ringan badan and yesssss....suami dah kalut tgk penampilan isteri.pahala free senang jer dapat sebab mampu bahagiakan lagi suami.subahanallaj..dengan izin Allah masalah sakit ari2 sebelum ni terjawab...thanks nadea,rafie.kak yana bercakap bukan kerana kak yana stokis sahaja,malah i wanna share wif all ppl out there...this product really awesomw,superb.kak bagi 10 bintang....dgn izin Allah produk ini sendiri berbicara khasiatnya.Thanks a lot. —

Testimoni Xloss yang sangat mengujakan! 



Berminat?
SMS / WhatsApp Ayda skrg 012-3884233/
012-3611585

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>