~

~

<< Followers >>

How To Appear Your Name At Follower Using YAHOO Sign In

1. Firstly click FOLLOW button
2. Sign in using YAHOO ID
3. Then click Agree
4. Then it will close the Box and back to the My 'BaByLiCiOuS' Collection
5. At FOLLOWER section at My 'BaByLiCiOuS' Collection Blog, u will see YOUR NAME & PIC (IF HAVE), then You CLICK OPTIONS after that CHOOSE SITE SETTINGS.
6. A new Box will appear, there you will see your profile & other things. Find word "You are Following anonymously".
7. You click word "anonymously" another small box appear, please CHOOSE "Follow Publicly" then CHECK the small square there "Include this site on your profile"
8. Click SAVE, it will back to your profile box. Lastly, click DONE at the bottom of your profile box.
9. Your name will appear at My 'BaByLiCiOuS' Collection as a Follower.
10. You will earn the benefits of VVIP Membership.Just simple dimple easy steps..You will get more discount.

<< ORDER FORM >>

Full Name:
Email Address:
Contact No:
List of order:
Methods Of Delivery:
Full Delivery Address:
Payment Method:

Put a website form like this on your site.

FIND ME ON FB:

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501?sk=messages_inbox

++++++++++++++++++++++++++

https://www.facebook.com/pages/My-BaByLiCiOuS-Collection/171901053501

++++++++++++++++++++++++++

https://facebook.com/mybabyleciouscollection.blogspot

Monday, March 4, 2013

:: PF VITAMINS

 ♥ NEW PRODUCT IS ARRIVED..

PF vitamins ( 30 biji)
RM95 includ pos semennjung



new vitamin named PF stand for premium formula.. this vitamin contain of vitamin A,B,C,D COMPLETE nutrition for us!

alert.. ini hanya untuk mereka yg telah amalkan vitamin c 1000mg atau iqr1000 selama lebih dari 2minggu.. kenapa?

1)vitamin ini bertindak selepas vitamin c mengeluarkan semua toksin dalam badan.. ianya akan menjadi senjata ke-2 yang akan membunuh kuman2 yang menyebabkan kulit menjadi masalah.. ianya akn memulihkan msalah parut degil and segala yang degil yang xmampu dirawat oleh vitamin c, hebat kan? ia juga mencerahkan kulit secara semula jadi.. 


 ♥PF vitamins-(premium formula) BUKAN multi-vitamin ya..dia adalah vitamins yg formulated khusus 4 skin,hair and nails. Kelebihan and beza with vitamin C:

1) PF adalah pure vitamins tanpa campuran collagen yang membahayakan..jadi sangat selamat untuk ibu mengandung and menyusu dan orang berpenyakit.

2) Pf,bertindak sebagai zat yang akn membantu badan membuang sisa2 yang xdiperlukan... Bukti? Bila amalkan pF and akan buang air kecil bewarna KUNING PEKAT,ini menunjukkan badan bertindak balas dengan vitamin.. Dan juga menunjukkan kualiti vitamin ini..sebab tu pF xdigalakkan ambil malam sebab ia agak panas sebab akan keluarkan toksin dari peluh juga..semua simptom ini menunjukkan yang badan semakin sihat and hilang sisa yang xdiperlukan... 

3) Yang paling best about pf ..semua zat vitamin yang masuk ke badan separu akan disimpan.. Pf xmacam vitamin lain..dia ada timed-released maksud nya dia xakan buang semua zat vitamin dalam badan macam vitamin lain..Pf adalah vitamin yang akan kekal lebih lama.jadi kalau ambil and stop pun xakan ada masalah... 

4) Dan pF adalah vitamin yang mampu mencerahkan keseluruhan badan, mencantikkan kulit dan menghalan pertumbuhan jerawat, mengurangkan masalah kulit kering dan kuku yang buruk serta mengilat dan menguatkan rambut! Oh ya... Ianya membantu menegangkan badan dan membentuk bentuk badan idaman... Plus PF sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..PF adalah produk berkualiti jadi digalakkan untuk simpan di dalam peti sejuk atau tempat hawa dingin untuk mengekalkan kesegaran vitamin.. Ianya lulus kkm and halal... :) 


 Warna sama , kualiti sure tak sama...dapatkan yg original dr kami...kami merupakan pengedar sah PF



mengamalkan IQR selama 2 minggu, then tambah dengan pf untuk pinkish face,repaire kutikel kuku,kilatkan kuku,lebat kuat dan htamkan rambut


Cara Pengambilan:

pagi : sebelum breakfast 1 tab IQR

tghari : after lunch ambil 1 tab PF












Nak order ?
boleh isi form kat atas
sms / whatsupp 012-3884233

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please click " Older posts" for more items on the following pages

<< My Blog List >>